Gość: Iwona Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: 109.243.156.* 13.03.10, 19:40 Beznadzieja, racja !!! Szczególnie z obsługą!!! Babcie, które klatki mogą zamiatać, miny jakby miały podejść do zwierzaka, którego się boją! Przecież to komunistyczne zachowania, którego nie zmienisz!! Sama mam takiego szefa w pracy!!!Szkoda, bo myślałam, że to marka lepsza od BOMI, ale z nimi byłam przez ponad 12 lat i wracam tam częściej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik almy Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.chello.pl 04.05.10, 18:12 czytajac te wasze wpisy to zastanawiam sie czy ja czasem nie pracuje gdzies indziej! pracuje w almie juz pare miesiesy jest jak narazie ok i podoba mi sie praca! personel jest miły nie spotkałem sie nigdy z niegrzecznym zachowaniem wobec klientów, wiem co mówie bo sam obsługuje wkońcu jestem sprzedawca. pracujemy niekiedy ciezko by wam dogodzic, a wy potraficie jeszcze tylko nas upokorzyć. radze zobaczyc stosunek klientów do pracowników, zrozumiecie jak zobaczycie co klienci potrafia:( myslicie ze sprzedawcy sa robotami ktorzy sa tylko do waszych usług, ze mozna nas zeszmacic i pojsc dalej i w biurze klienta nas obsmarowac ze sprzedawca był nie miły! radze podejsc do tego z drugej strony, zmiencie swoje zachowania najpierw a potem komentujcie innych zachowanie, ja sam osobiscie oraz ludzie z ktorymi pracuje zawsze sa mili i usmiechnieci. opisujecie tu bzdury, sklep jest zawsze czysty, towar wyeksponowany , ocenowany, i z dobrymi terminami przydatności. polecam robienie zakupow w Almnie bo sam tez tam kupuje i mozna znalesc w nim wiele roznych ciekawych rzeczy. karzdy znajdzie tu cos dla siebie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 19:14 Z tymi dobrymi datami przydatności to bym się nie zgodził , a chodzi o towar za ladami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Alma Sopot Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.play-internet.pl 06.09.11, 22:39 Jeśli chcesz wydać swoje pieniądze na dobrej jakości produkty to szczerze nie polecam tego sklepu... ceny z kosmosu, jakość marna a obsługa i tu duża aluzja do pań kasjerek TRAGEDIA nawet dzień dobry nie usłyszałem o dziękuję już nawet nie marzyłem... mina jak srający kot... wszystko z ogromna łaską i niechęcią już chciałem przeprosić za to że w ogóle przyszedłem... ta baba powinna dawno siedzieć w kapciach przed tele. a nie wychodzić do ludzi WIĘCEJ TEGO SKLEPU NIE ODWIEDZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.miasto.gdynia.pl 28.09.11, 15:10 POZDRAWIAMY STAREGO DYREKTORA (BYŁEGO). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ossa Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.lublin.mm.pl 06.08.10, 16:49 to buraku idz do biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Delikatesy Alma - nie kupujcie pieczarek!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 06.12.10, 20:32 Bleeee... już dwa razy kupiłam pieczarki, zrobiłam pieczarkową i wylałam... pełno robaków fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Delikatesy Alma - nie kupujcie pieczarek!!! IP: *.miasto.gdynia.pl 27.12.10, 13:30 Żal mi tych ludzi co tam jeszcze pracują i nie mogą sobie znaleźć czegoś normalnego. Dyrektorek co bierze urlop w dzień kobiet, a klientkom karze dawać upominki (pracownice to nie kobiety). Ot taki jeden z wielu przykładów hamstwa. Co niektórzy pracownicy (czyt. przydupasy lub swoi) dostawali premie, zapomogi, godziny pracy wedle życzenia. Za wzięty dzień na żądanie ( każdemu się należy bez podania przyczyny) odjęta premia. Mobbing pełną gębą. szkoda gadać, dobrze, że ten chorror się skończył. Klieńci raczej mili, ale nie dziwię się jeśli czasem ponarzekają. Myte stare ryby, odkrajane spleśniałe sery. Wiele starych rzeczy. Wiele osób broni te wpisy co tu się znajdują, tak, to są obecni pracownicy pod różnymi ukrytymi "nazwami", łącznie z samym ".szefem/małolatem" którego bardzo ciekawią tutejsze wpisy (dodam,że na naszej klasie spędzał 70% swojego czasu pracy). A ja życzę powodzenia obecnym pracownikom i żeby się nie dali wykorzystywać i robić w trąbę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedawca Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: 80.85.228.* 04.02.11, 17:12 W Tarnowie w Almie nie lepiej.Na dodatek pracowników traktują jak śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.11, 12:44 Alma Gdynia to jeden z najdrozszych sklepow w okolicy, sklep ogolnie wporzadku, pare razy zdazylo mi sie kupic stare parowki , ktore byly poprostu obslizgle, wiele negatywów mozna bylo by wymieniac tak jak w kazdym sklepie, proponuje zwiekszyc obsade bo niekiedy w kolejkach czeka sie za dlugo i szalu mozna dostac bo sprzedawca z oblsugi znajduje sie gdzies na sklepie i towar wyklada, poprostu mozna sie zdenerwowac, powinien byc inny pracownik do wykladania towaru a nie nie ten sam ktory obsluguje za ladami! slyszalem juz wiele tlumaczen sprzedawcow co do tego- ze taka ich praca, ze sie nie rozdwoja, ze to nalezy do ich obowiazkow, ze musza to robic bo za to im placa! wiec jedyna uwaga ktora mi sie nasuwa to zatrudnienia pracownikow na wykladanie towaru tak by pracownik obslugi byl na swoim stoisku! ogolnie to by ulatwilo sprawe i nie bylo by tak zle. sam pracuje jako doradca bankowy i zdaje sobie sprawe ze akurat w tym przypadku sprzedawcy nie sa winni, to winna raczej planowania i gospodarki kadrowej zakladu. wiec tylko cierpliwosc moze nas uratowac drodzy klienci. a dyrekcji radze zatrudnic wiecej osob bo nie kazdy jest wyrozumialy ja juz wielokrotnie jechalem do bomi bo poprostu nie mialem czasu stac w kolejkach, tracicie przez to zaufanie a przez to klientow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 07:57 a ja powiem tak: Kierownikowi zycze powodzenia w zyciu, proponuje kurczaki na obiad z wloszczyzna prosto ze swojego sklepu - obwiam sie, ze rosol moze byc jakby to ujac troche nie ten teges :-) ktos kto wydaje opinie na temat Almy piszac w porzadku chyba lekko ma pojechane na bani - krotka i tematycznie nie wydje mi sie, ze gdzies podobny balagan mozna spotkac poczynajac od organizacji po produkty, ktore czesto wychadza same ze sklepu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.miasto.gdynia.pl 15.04.11, 10:59 Jeśli nadal jest ten sam dyrektorek co rok temu to nie ma co się dziwić. Nigdy tego nie ogarniał i nie będzie. O szanowaniu ludzi też nie ma co pisać i tu leży największy problem. Ludzi go zlewają i robią na złość za jego zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość yyyyyyyy Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 15:10 Zmiana Dyrektora PROSIMY !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.11, 11:48 a mi tam wszystko pasuje :) jest git majonez:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.80-203-54.nextgentel.com 30.09.11, 11:44 chyba cie nie stac na zakupy w tym sklepie i dlatego takie bajki wypisujesz to bardzo dobry sklei i watpie zebys tam kiedy kolwiek byla z tesco ci sie chyba pomylilo. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! 22.12.11, 10:28 Wyłażą z ciebie kompleksy - jesz byle co, to i piszesz byle co!! Poczytaj tu: usenet.gazeta.pl/usenet/0,47943.html?group=pl.regionalne.trojmiasto&tid=1132974&MID=%3C6cf6f6f0-5d46-4772-950c-61f925719868%40p9g2000vbb.googlegroups.com%3E Gdyńska Alma nie jest jednak dającym się lubić marketem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdy więcej alma Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.centertel.pl 07.09.12, 20:26 Towar może być popsuty w tym sklepie z tego chociaż powodu że leży na rampie nawet dwie godziny bo magazynier pije kawę lub pali papierosa. a poza tym jest tam taki bród że szkoda gadać. Kierownik tego sklepu musi być [powiem to delikatnie żeby nikogo nie urazić] nienormalny jeżeli pozwala magazynierom i reszcie załogi palić i pić kawę cały dzień a w sklepie i magazynie bałagan jak po burzy. Zapomniałem o gołębiach które jako pierwsze sprawdzają pieczywo które przyjeżdża do sklepu [tzn dziobią ile się da nigdy nie wejdę do sklepu w którym kontrole towaru przeprowadzają gołębie] a dopiero później zabierają je do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.centertel.pl 07.09.12, 20:43 Kolega ma całkowitą racje. A jak zobaczyłem te gołębie na pieczywie to mnie zatkało, pierwsze gołębie potem ludzie coś nie gra. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad_dk Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.91-82-b.business.telecomitalia.it 10.09.12, 17:04 Alma nie jest zła. Może nie należy mieć za dużych oczekiwań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijękawęzgołebiami Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.14, 17:49 To Ty, kochany jesteś już przed gołębiami - skoro tyle o nich wiesz.. Pijąca kawę pomiędzy ptactwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.lublin.mm.pl 25.10.12, 20:08 Co za bzdury i tu piszesz.....sklep jest OK. Nie spotkałem się z tymi głupotami ,które opisujesz...kupuj w Biedronce to Twój poziom. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 22:34 dobre powiedziane ten chlam nie zasługuje na miano delikatesow.Byłem wczoraj żeby zrobić zakupy...bród i odór na sklepie od razu zniechęcił mnie do zakupów. Kasjerki poowijane w kocach bo zimno z tego co słyszałem zarobki tragiczne, w niedrogie mają przynajmniej 400zl więcej. Za parking musiałem zapłacić ponieważ kolejki długie i nie zdążyłem w ciągu godziny. Trzy kasjerki a ludzi pełno, normalnie zgroza. Nic dziwnego że nikt nie chce za takie grosze pracować. W toaletach smród jak e najgorszej toalecie dworca na wsi dosłownie syf a ludzie muszą tam załatwiać swoje potrzeby . Oszczędzają na wszystkim jak mogą a kolejne sklepiki cały czas otwierają. Zgrozą nie polecam i ostrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były klient Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.gdynia.mm.pl 02.05.13, 22:26 Zimniej już w tych delikatesach w Sopocie być nie może. Oszczędzają na ogrzewaniu! W ogóle go nie ma. Na dworze cieplej! Prawdę napisałeś. I te kilometrowe kolejki do kas... Kto by chciał tu robić zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: songo Re: Delikatesy Alma w Gdyni - masakra!!! IP: *.dynamic.mm.pl 10.12.13, 13:58 Robię tam często duże zakupy, gdyz mieszkam w pobliżu na Redłowie.Obsługa na dziale rybnym jest skandaliczna. Blond paniusia robi łaske klientowi, że w ogóle go obsłuży.Ostatnio rzuciła mi rybę na ladę jak psu zamiast podac do wyciagnietej ręki.Nigdy więcej Almy poki nie zmienia obsługi.Nie warto się denerwować chamstwem ekspedientek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Delikatesy Alma w Gdyni IP: *.idev.pl 31.08.14, 20:08 interankiety.pl/interankieta/7fa4acbe2a4864dad6d854c22f74fc16 Serdecznie proszę o wypełnienie ankiety, niezbędnej do napisania pracy licencjackiej! Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś