Dodaj do ulubionych

Koniec bajek o Euro

IP: *.chello.pl 05.11.07, 22:35
koniec bajek-koniec Euro:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: futbolowiec Koniec bajek o Euro IP: *.mad.east.verizon.net 05.11.07, 23:02
      Szuja jeszcze nie jest premierem a juz pokazuje rogi!
      Co za szmata ,jeden z kanalii Nocnej Zmiany.
      • Gość: a Re: Koniec bajek o Euro IP: *.gdynia.mm.pl 05.11.07, 23:06
        o matko, Jacek Kurski? To Ty???
        • Gość: spokojny Re: Koniec bajek o Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:03
          Nieee, to tylko kibol, nie zauważyłeś? :)
          • Gość: zuzia super projekt IP: *.com.pl 07.11.07, 09:22
            u mnie na osiedlu jest fajne boicho.
            4 10-piętrowce wokół.
            jeszcze dach, oświetlenie.
            i mamy stadion ...
    • maruda.r Mam nadzieję 05.11.07, 23:33

Nie będziemy budować z publicznych pieniędzy stadionów, które zapełnią się raz w
      historii - tłumaczy jeden z pomysłodawców.

Mam nadzieję, że takie będzie podejście ekipy Tuska. Potrzebne są pieniądze na
      drogi, na edukację, na pomoc społeczną. Trudno się zgodzić na to, by stadiony
      fundowali kierowcy, nauczyciele i ubodzy dość wąskiej grupie kibiców.

• Gość: to ja Re: Mam nadzieję IP: *.121.225.195.static.bait.pl 05.11.07, 23:51
        A mnie sie wydawalo, ze funduja wszyscy podatnicy, najmniej ci
        biedni, najwiecej bogaci. I szczegonie ci bogaci podatnicy maja
        oczekiwania, ze te ponad 50% ich dochodow nie rozejdzie sie w
        calosci na usatysfakcjonowanie pielegniarek, aby nie robily zlej
        prasy rzadowi budujac "biale miasteczka", tylko rowniez zostana
        zainwestowane w rozwoj. Bo duza miedzynarodowa impreza - niezaleznie
        jaka - to jest wlasnie motor rozwoju.
        • Gość: je Re: Mam nadzieję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 23:55
          a na cholerę ci rozwój?
          Są markety ? Są.
          Są fabryki ? Są.
          I jeszcze ci mało?
          Jak ci mało to jedź do Irlandii, premier cię odwiedzi za 4 lata
          zapewne - przed wyborami .
        • maruda.r Re: Mam nadzieję 06.11.07, 06:43
          Gość portalu: to ja napisał(a):

> A mnie sie wydawalo, ze funduja wszyscy podatnicy, najmniej ci
          > biedni, najwiecej bogaci. I szczegonie ci bogaci podatnicy maja
          > oczekiwania, ze te ponad 50% ich dochodow nie rozejdzie sie w
          > calosci na usatysfakcjonowanie pielegniarek, aby nie robily zlej
          > prasy rzadowi budujac "biale miasteczka", tylko rowniez zostana
          > zainwestowane w rozwoj. Bo duza miedzynarodowa impreza - niezaleznie
          > jaka - to jest wlasnie motor rozwoju.

Wiele razy powtarzałem, ale powtórzę jeszcze raz. Na ostatnich piłkarskich
          mistrzostwach świata w Niemczech każdy niemiecki podatnik do każdego biletu
          dołoży kilkaset euro. Gdzie tu motor rozwoju?

Poza tym budżet nie jest z gumy. Żeby komuś dać, trzeba najpierw komuś zabrać.

• gtw100 Marudo, wszyscy Niemcy dopłacili, ale nie my... 06.11.07, 09:55
            Budżet w takim przypadku będzie z gumy ...i idziemy na całość
            zapożyczając się do tych 60% czyli do ponad 800 milionów zł. Potem
            udzwignięcie obsługi takiego kredytu, będzie wszystkich sporo
            kosztowac, ale zdązymy zapomnieć z jakiego powodu i nie będziemy
            mieć niemieckiego stresu. Bankierzy oczywiście zrobią swój biznes i
            powiększa nasz pkb, czyli nasz dobrobyt. Głowa do gory, nigdy nie
            jest tak żle, by nie mogło być jeszcze gorzej.
            • pawelo04 Ciebie nikt nie prosi moherze o jałmużnę 06.11.07, 15:33
              Pół swojej pensji albo renty wpłacasz dla o.Rydzyka i rób to nadal.
        • zylioner Dlug publiczny to nie rozwoj 06.11.07, 08:17
          Chyba ze dosc waskiej grupy beneficjentow, ktorzy to "zorganizuja" za sowita
          oplate i wybuduja po baaardzo niekonkurencyjnych stawkach na specjalnych
          zasadach. Tego typu "eventy" jak wojny w Iraku i Afganistanie to swietny sposob
          wypompowania kaski z budzetu - budzet inwestuje, a zyski zbieraja firmy
          bynajmniej nie budzetowe.
          Przy okazji mozna pod te zawody podpiac kilka(nascie) inwestycji niepopularnych
          i budzacych sprzeciw mieszkancow, jako "niezbednych" dla euro. Czyli tak jak
          przed-przed-mowca mowil bez szalenstw - szkoda kasy.
          • Gość: hje Re: Dlug publiczny to nie rozwoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 11:03
            Czyli Gdańsk odpada.
            Zostaje Chorzów, Kraków, Poznań i być może Warszawa.
        • hatake Re: Mam nadzieję 06.11.07, 19:09
          Ech, ci dziennikarze. Na siłę wrzucili tu ten artykuł.

Pomnikiem socjalizmu jest stadion X-lecia. I stadion Narodowy. Wszystko, co
          "Narodowe", źle mi się kojarzy. I wielu innym ludziom, którzy zdają sobie sprawę
          z tej sztampowej rozrzutności.
          • mil1231 Re: Mam nadzieję 06.11.07, 19:35
            Boś jest eunuch!Każdy Polak chce Stadionu Narodowego a eunuch = lewak
    • Gość: je Koniec bajek o Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 23:38
      suuuper!!! Brawo Tusk, stadiony to idiotyzm.
      Drogi i koleje także.
    • burakpl4 Koniec bajek o Euro 06.11.07, 00:01
      czy oni są tacy tępi wszyscy w tym PO, czy pijani?
      Albo zależy im bardzo, żeby Polsce odebrano to Euro?
    • Gość: Stach Donek, gdzie są stadiony???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 02:13
    • Gość: platt_fuss_ball Ech, a tak miało być pięknie... IP: *.vide-sat.pl 06.11.07, 04:46
      .
    • Gość: maxxx nareszcie zeszli na ziemie IP: *.infinity.net.pl 06.11.07, 08:48
      w koncu oddalismy wladze komus kto realnie mysli a nie buja w
      oblokach, za zachodzie buduja stadiony prywatni inwestorzy ale tylko
      wtedy gdy ma on racje bytu i interes sie zwroci. U nas gdyby bylo
      zapotrzebowanie na stadiony juz dawno by istnialy, rynek swietnie to
      weryfikuje - mam nadzieje ze nie bedzie marnowania pieniedzy
      podatnikow ok 1mld pln, jak sie znajdzie prywatny biznes to prosze
      bardzo - teren jest
      • burakpl4 Re: nareszcie zeszli na ziemie 06.11.07, 09:39
        brednie - prywatni inwestorzy nie buduja stadionów nigdzie.
        Stadiony nie są dochodowe, stadion to po prostu prestiż dla miasta.
        Euro to prestiż dla Polski, która nie jest tak biednym krajem by nie
        móc wydać trochę kasy na 4 (słownie cztery) nowoczesne stadiony i
        przestać być głęboką prowincją w tym temacie.
        Ale co to PO obchodzi, liczą się POsadki, bredzenie o rynku, który
        wszystko reguluje - patrz wyżej.
        Ale w sumie nie dziwię im się - po tylu obiecankach przedwyborczych
        kombinują jak tu teraz przyszczędzić, żeby ich na taczkach nie
        wywieźli - lekarze, nauczyciele i inni Irlandczycy.
        Tyle, że tych starych, małych stadionów NIE DA SIĘ zmodernizować,
        więc jeśli nadal mają wymyślać takie bzdury to niech lepiej od razu
        zrezygnują z organizacji Euro i w ten sposób niech skompromitują
        Polskę.
        • Gość: rolnik Re: nareszcie zeszli na ziemie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 20:07
          Hej, burak, brednie? powiadasz?

To sobie zobacz za miedzę, gdzie firma ubezpieczeniowa zbudowała potężny stadion
          za własną kasę i na własne ryzyko. I to w Niemczech, kraju całkiem nieubogim.

Ale my musimy się zastawić i postawić, prawda?
      • Gość: Piotrek1 Re: nareszcie zeszli na ziemie IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 06.11.07, 21:32
        No PO na pewno realnie myśli o Euro 2012 i dlatego z tego realizmu nie wybuduje
        ani 1 km. autostrady, bo budowa autostrad podobnie jak stadionów jest nierealna.
    • Gość: J23 Chcieliście PO no to je macie ! IP: *.lunar.com.pl 06.11.07, 09:21
      Jestem ciekaw, jakim cudem PO zmodernizuje stadion na Traugutta. Może by tak
      Tuszczek pogadał z Kluseczkiem Adamowiczem najpierw zanim zacznie takie bajki
      opowiadać.
    • gtw100 TUSK usłyszał ile wydał Adamowicz i Karnowski 06.11.07, 09:35
      TUSK usłyszał ile wydał Adamowicz i Karnowski na nieudolne klejenie
      hali w Sopocie, na ktorą połowę kasy dał UKFiS i się wkurzył.
      Okazało się, że cała ta kasa wydana, a hali jeszcze nie widać.
      Łącznie potrzeba na nią jakieś 400-500 milionów zamiast planowanych
      100 milionów, ale tego władza nie wie i niedługo minie 10 lat
      tworczego dzialania tercetu Karnowski, Kozłowski, Adamowicz. Brawo
      dla tych zdolnych budowniczych stadionów i hal, oni na Baltic Arenę
      mogą wydać jeden miliard, nawet dwa miliardy bez żadnego kłopotu,bo
      są w tym profesjonalistami, którzy każdą sumę potrafią zmarnować. W
      dodatku mają wciąż dobrą prasę w tym względzie, która nadal chwali
      taki postęp robót w Sopocie. Efektem będzie oczywiście nowy kredyt,
      który zostanie zaciągnięty przez operatora hali, by ukryć jakoś tą
      kompromitację. Skarbnik Bojanowski jest gotów ogłosić, że budowa
      hali jest opłacalna i obiekt bedzie potem sam się utrzymywał, bo i
      on jest już ekspertem. Metropolia ...śmiechu warte.
      • Gość: 3City GTW 100 do jakaś pisowska gnida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 15:25
        Nic takim sierotom po Kaczyńskich nie zostało jak podgryzanie
        kostek. Sami przez 2 lata nic nie robili poza skłócaniem ludzi i
        wściakają się kiedy inni robią coś pożytecznego. Na pohybel
        wszystkim PISuarom!!!
        • Gość: ems Przestań chrzanić, ignorancie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 20:15
          3City, piszesz brednie. Ja mieszkam niedaleko placu tej pożal się Boże 'budowy'
          i to co napisał przedpiszca to są FAKTY. Inwestycja już pożarła dobrze w
          okolicach 400mln a ledwo co ją z błota widać. Poza tym hala jest budowana Z
          NARUSZENIEM PRAWA metodą faktów dokonanych i WBREW DECYZJI O WSTRZYMANIU PRAC
          budowlanych! Sprawa jest w sądzie, jakbyś nie wiedział. I jak dobrze pójdzie, to
          całą tę inwestycję trzeba będzie rozebrać. Adamowicz i Karnowski doskonale o tym
          wiedzą od co najmniej DWÓCH LAT, bo Komitet Protestacyjny mieszkańców ich
          wielokrotnie pismami uświadamiał, ale twardo idą w zaparte i marnują publiczne
          pieniądze. Ot, taka żałosna budowa pomnika socjalizmu...
          • Gość: Gdańsk jedynym niezbitym faktem jest IP: *.such.nat.hnet.pl 06.11.07, 21:37
            że razem ze swoim komitetem protestacyjnym macie NIEPOKOLEI POD
            SUFITEM. Założę się, ze jesteś w zarządzie komitetu, a waszym
            jedynym wymiernym śladem działalnosci jest zawracanie sadowi d..y.
            Do zobaczenia zakuty łbie na ME w koszykowce, w nowej hali
            Gdańsk/Sopot w 2009. A tymczasem dla wylania wiadra zimnej wody na
            Twój rozpalony łeb pooglądaj sobie fotki z budowy
            www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=114913&page=72
            • Gość: ems Re: niezbitym faktem jest że jesteś tępy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:59
              i głupi jak but. Zdaje się, że piszesz z Suchanina? Zamienimy się na mieszkania?
              bo moje jest tuż przy płocie. To jak? chcesz mieszkać przy takim hałaśliwym
              molochu czy tylko sobie czasem wygodnie d..ę ruszysz na wybraną imprezę w hali a
              mieszkać będziesz w spokoju i ciszy?

Ale bardzo dobrze, że podałeś linka do tych fotek - jest dokładnie jak pisałem -
              hala ledwo co wystaje z błota a JUŻ KOSZTOWAŁA 400 milionów!!! A miała kosztować
              100 milionów - cała! A do końca wydatków daaaleeekoo.

A teraz konkrety. Hala jest budowana Z NARUSZENIEM PRAWA i wbrew decyzji o
              wstrzymaniu prac budowlanych. Inwestor (Adamowicz & Karnowski + ich urzędasy)
              sfałszowali studium oddziaływania obiektu na środowisko. Zrobili to w prosty acz
              pomysłowy sposób - do zatwierdzenia przedstawiali analizy cząstkowe, z których
              wynikało, że poszczególne fragmenty inwestycji w żaden sposób nie zagrażają
              środowisku i mieszkańcom. NIGDY nie przedstawiono analizy całościowej, ujmującej
              budowany obiekt i stowarzyszoną z nim drogę szybkiego ruchu!

A teraz powiedz mi, w jakim kraju zdrowego rozsądku buduje się hałaśliwy i
              uciążliwy wielkoformatowy obiekt sportowy POD OKNAMI mieszkań kilku tysięcy
              ludzi? I jeszcze puszcza czteropasmową drogę szybkiego ruchu w odległości 19
              metrów (!!!) od budynków?
              • Gość: bat na debili ems tY żałosny kołtunie i protesująca mendo IP: *.sm-rozstaje.pl 06.11.07, 22:28
                Trzeba być niezłym idiotą by twierdzić że hala juz kosztowała 400 mln.
                Całość wraz z towarzyszącą infrastrukturą będzie tyle kosztować "calość" zapisz sobie to matole.
                Reszta argumentów to typowe bzdurki głupków protesyujacych przy każdej inwestycji
                • Gość: ems Re: ems tY żałosny kołtunie i protesująca mendo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 22:32
                  ROTFL :))

poszukaj sobie 'mendo' w gazecie, niedawno był wywiad z jakimś urzędasem od
                  budowy, który w końcu wydukał, że już wydali 370mln. Rozmiesz? 'bacie na siebie'
                  :) JUŻ WYDALI. Wybij to sobie batem na du..e to może zapamiętasz. EOT.
                  • Gość: Gdańsk Zgadza się ems IP: *.such.nat.hnet.pl 06.11.07, 22:57
                    był wywiad z urzędnikiem i potwierdził, że dotychczasowa inwestycja
                    kosztowała 37 mln. 20 mln I-wszy etap (palowanie + plantowanie
                    terenu); 17 mln II-gi etap w tej chwili powstają 4 pylony. Zapoznaj
                    się najpierw z planami drogowymi wokół hali, oprócz budowy drugiej
                    jezdni ul.Gospody narazie nic nie powstanie. fragment Trasy zielonej
                    na odcinku Al.Niepodległości - hala nie będzie przebiegać przy
                    blokach. Tak więc kołtunie, protestuj sobie dalej, aż w końcu ktoś
                    kiedyś nie wytrzyma i sprzeda ci laczka.
                    • Gość: ems Re: Zgadza się ems IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 00:51
                      > Tak więc kołtunie, protestuj sobie dalej, aż w końcu ktoś
                      > kiedyś nie wytrzyma i sprzeda ci laczka.

No, pisowski prymitywie, zaczynasz groźby? W takim razie dostosuję się do
                      twojego poziomu i powiem tak, żebyś zrozumiał - wal się na cyce.

A 'laczka' to możesz sprzedać inwestorowi za taki a nie inny wybór miejsca.
                      Obecne protesty są tylko konsekwencją lekceważenia mieszkańców przez władze obu
                      miast. A ja mam takie samo prawo do mieszkania i odpoczywania po pracy w spokoju
                      jak ty i każdy inny. I będę o to walczył.

Argumenty typu:

- budowa na podmokłym torfowisku (koszt!)
                      - bezpośrednie sąsiedztwo ujęcia wody dla Sopotu i części Gdańska (strefa ochronna!)

pozostawię do dyskusji z kimś inteligentniejszym, twój rozumek jest na nie za
                      ciasny.

A w ogóle po co komu ta hala? To nie można było Olivii zmodernizować? I w
                      lepszym miejscu (pod każdym względem - komunikacja, uciążliwość, lepsze grunty)
                      i na dodatek rzadko używana - to po co kolejny pomnik socjalizmu?

A w planie układu drogowego jestem zorientowany lepiej niż myślisz.
                    • Gość: asd ems to niezły matoł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 13:59
                      Takiego natłoku bzdur już dawno nie czytałem.
                      • Gość: Gdańszczanin oponenci emsa to kretyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 20:12
                        jak w temacie. Obrzucacie człowieka inwektywami a nic was nie rusza oszustwo
                        Adamowicza i spólki w sprawie szkodliwości oddziaływania inwestycji hali na
                        środowisko i najbliższych mieszkańców? Poczekajcie, aż wam pod oknami wybudują
                        np. oczyszczalnię ścieków i w papierkach wszystko będzie niby OK - wtedy wasze
                        protesty będą tak samo wyśmiewane na forum i usłyszycie, żeście debile i
                        matołki. Właśnie na to sobie pracujecie a każdy zbiera to co sieje.
                        • pacobuyo chyba zapomniałeś, że mieszkasz w miescie 07.11.07, 20:18
                          Najlepszym dla ciebie rozwiązaniem jest przeprowadzka na wieś bądź
                          do jakiejś leśniczówki. Ruch mniejszy no i nic pod domem nie
                          postawią. Raczej logiczne, że w miescie się dużo buduje.
                          • Gość: Gdańszczanin a taki drobiazg, jak szacunek dla prawa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 00:56
                            no właśnie, jest prawo budowlane, są normy hałasu, skażenia spalinami, jesteśmy
                            wreszcie w Unii i jest coś takiego jak dyrektywa zharmonizowanego rozwoju...
                            ochrona środowiska... Czy chcesz powiedzieć, że skoro miasto to możemy budować
                            cokolwiek gdziekolwiek? Bo mi się wydaje, że wszędzie się buduje dużo, ale w
                            mieście buduje się trudniej, gdyż trudniej budować w zgodzie z przepisami i
                            prawem. Ale czy z tego powodu mamy tolerować obchodzenie prawa przez naszych
                            włodarzy, bo sobie umyślili, że postawią sobie pomnik? Czy uważasz, że w
                            porządku jest fałszowanie dokumentów? Czy nie widzisz tego, że jeżeli dziś nie
                            zareagujesz na łamanie prawa to jutro zabetonują ci ostatni trawnik albo
                            wybudują spalarnię śmieci pod domem? (to tylko przykłady, ale chyba rozumiesz o
                            czym piszę). Jeżeli raz się zgodzisz na łamanie prawa to wkraczasz na równię
                            pochyłą i potem jest już tylko gorzej :(

To co piszesz o przeprowadzce do leśniczówki niestety bardzo tonem przypomina
                            komentarze zwolenników PiSu na Onecie, którzy wszystkim oponentom proponowali
                            'jak ci się w Polsce nie podoba to wypad stąd'. Przykro widzieć taki ton
                            wypowiedzi na forum Gazety.
    • Gość: agata Tusku nie zabieraj nam euro! IP: *.105.192.213.cable.satra.pl 06.11.07, 10:41
      Gdańskowi grozi marginalizacja!
      Zostanie tylko wspomnienie był sobie Gdańsk...
    • Gość: ryjek_0 Re: Koniec bajek o Euro IP: *.nsm.pl 06.11.07, 11:09
      Ludzie,
      Tusk przynajmniej w czymś ma rację. W Gdańsku nie potrzeba Baltic Areny tylko
      porządnego szpitala wojewódzkiego z normalnym parkingiem. (Po co kibice i
      sportowcy mają przyjeżdżać do Gdańska, skoro i tak nie będzie gdzie ich leczyć).
      Nie wspomnę o Spacerowej, obwodnicy Południe i w dalszym ciągu nieoddanej linii
      tramwajowej na Chełm. Co do stadionu - przecież buduje się halę widowiskową na
      granicy Gdańska i Sopotu. Ona nie wystarczy? Nie sposób jej dostosować do
      potrzeb Euro, o ile to konieczne?
      • Gość: Żuraw Re: Koniec bajek o Euro IP: *.pse.pl 06.11.07, 11:34
        Po co nam stadiony, obwodnice, autostrady, nowoczesne linie
        kolejowe !!! A zwłaszcza w Gdańsku - tam wystarczy wsiąść na statek
        i wio do upragnionej zielonej Iralndii.
        Gdańszczanie - dla Was PO już wybrała drogę - jest na prawdę
        szeroka, i jak nie wieje to nawet gładka....
        • Gość: gość Re: Koniec bajek o Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 12:30
          W kraju, w którym brakuje pieniędzy na zdrowie i oświatę, nie ma
          dróg ani nowoczesnych linii kolejowych, niszczeją zabytki,
          przeznaczać miliony złotych na budowę stadionów, które będą
          wykorzystane na jeden czy nawet pięć meczów? Przecież to kompletna
          paranoja! Ile osób intersuje ta nieszczęsna piłka nożna, żeby robić
          z kilku meczu święto narodowe i "sznasę dla Polski"? Jaką szansę? Na
          co?
          • Gość: he Re: Koniec bajek o Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 13:32
            ale zabytki i koleje też są niedochodowe, trzeba to zlikwidować.
            Gospodarka rynkowa na tym właśnie POlega - niedochodowe - do kasacji.
      • michr Re: Koniec bajek o Euro 06.11.07, 13:40
        Gość portalu: ryjek_0 napisał(a):

> Ludzie,
        > Tusk przynajmniej w czymś ma rację. W Gdańsku nie potrzeba Baltic
        Areny tylko
        > porządnego szpitala wojewódzkiego z normalnym parkingiem. (Po co
        kibice i
        > sportowcy mają przyjeżdżać do Gdańska, skoro i tak nie będzie
        gdzie ich leczyć)
        > .
        > Nie wspomnę o Spacerowej, obwodnicy Południe i w dalszym ciągu
        nieoddanej linii
        > tramwajowej na Chełm. Co do stadionu - przecież buduje się halę
        widowiskową na
        > granicy Gdańska i Sopotu. Ona nie wystarczy? Nie sposób jej
        dostosować do
        > potrzeb Euro, o ile to konieczne?
        To nie będą mistrzostwa Europy w piłce halowej. Jak widać do dla
        ciebie bez różnicy.
        • Gość: hehehehehe Re: Koniec bajek o Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 13:56
          hehe, tyPOwy zwolennik PO, POjęcia zielonego o niczym nie ma:)
          HAlę chce dostosowywać do Euro:)
          Kretyn na miarę hanki gronkowiec Walz.
      • Gość: Garibaldi Tobie również brakuje szpitala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 15:02
        myślę o rozbudowie szpitala na Srebrzysku, spacjalnie dla Ciebie
      • Gość: Klos Re: Koniec bajek o Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 15:23
        >Po co kibice i sportowcy mają przyjeżdżać do Gdańska, skoro i tak
        >nie będzie gdzie ich leczyć

Nie wiedziałem oszołomie, że organizacja Euro sprowadza się dla
        Ciebie do promocji szpitali i przychodni? Powiedz mi człowieku,
        którą szkołę kończyłeś a powiem Ci czy jest dla Ciebie jakaś szansa.
        • Gość: ems Dokształć się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 20:21
          Hej, Klos, cwaniaczku, dokształć się z przepisów o organizacji imprez masowych i
          WYMAGANYM zapleczu medycznym a potem się kompromituj. A jakbyś nie kojarzył to
          sobie przypomnij, jakie problemy miał Jurek Owsiak z organizacją tegorocznego
          Woodstocku jak szpital w Kostrzyniu przestał działać.

Moim zdaniem kolejność jest obecnie postawiona na głowie. Powinno się najpierw
          unowocześnić zaplecze medyczne (skorzystają z tego wszyscy) a dopiero potem
          budować jakieś stadiony, z których skorzystają nieliczni.
    • Gość: citek Koniec bajek o Euro IP: *.chello.pl 06.11.07, 15:34
      Stadiony na Euro2012 muszą powstać w takiej formie jaka została zaprezentowana
      UEFA. Pomyślcie Polska zgłasza ofertę z pięknymi stadionami, drogami, hotelami
      itd. UEFA jest zachwycona i wybiera ten projekt, a tu Polacy wpadają na pomysł
      żeby zamiast budować Stadionu Narodowego-modernizować stadion Legii, zamiast
      Baltic Areny-stadion Lechii. To jest niemożliwe!!
      • Gość: he Re: Koniec bajek o Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 15:36
        a zamiast dróg - ścieżki.
        Zamiast kolei - prywatne busy.
        Cała PO.
    • mil1231 Niech tylko spróbuje ruszyć projekt Narodowego w 06.11.07, 19:30
      Warszawie...biada PO!W stolicy ma być 55 tyś Stadion Narodowy na
      Pradze!!
    • Gość: sd buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:42
      Działkowców wykopują i będzie miejsca dość na nowy gigamarket z Niemiec. Super
      koncepcja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka