Gość: YEBACARKE IP: *.chello.pl 05.11.07, 22:35 koniec bajek-koniec Euro:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: futbolowiec Koniec bajek o Euro IP: *.mad.east.verizon.net 05.11.07, 23:02 Szuja jeszcze nie jest premierem a juz pokazuje rogi! Co za szmata ,jeden z kanalii Nocnej Zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Koniec bajek o Euro IP: *.gdynia.mm.pl 05.11.07, 23:06 o matko, Jacek Kurski? To Ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Koniec bajek o Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:03 Nieee, to tylko kibol, nie zauważyłeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia super projekt IP: *.com.pl 07.11.07, 09:22 u mnie na osiedlu jest fajne boicho. 4 10-piętrowce wokół. jeszcze dach, oświetlenie. i mamy stadion ... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Mam nadzieję 05.11.07, 23:33 Nie będziemy budować z publicznych pieniędzy stadionów, które zapełnią się raz w historii - tłumaczy jeden z pomysłodawców. ********************************* Mam nadzieję, że takie będzie podejście ekipy Tuska. Potrzebne są pieniądze na drogi, na edukację, na pomoc społeczną. Trudno się zgodzić na to, by stadiony fundowali kierowcy, nauczyciele i ubodzy dość wąskiej grupie kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Mam nadzieję IP: *.121.225.195.static.bait.pl 05.11.07, 23:51 A mnie sie wydawalo, ze funduja wszyscy podatnicy, najmniej ci biedni, najwiecej bogaci. I szczegonie ci bogaci podatnicy maja oczekiwania, ze te ponad 50% ich dochodow nie rozejdzie sie w calosci na usatysfakcjonowanie pielegniarek, aby nie robily zlej prasy rzadowi budujac "biale miasteczka", tylko rowniez zostana zainwestowane w rozwoj. Bo duza miedzynarodowa impreza - niezaleznie jaka - to jest wlasnie motor rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: Mam nadzieję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 23:55 a na cholerę ci rozwój? Są markety ? Są. Są fabryki ? Są. I jeszcze ci mało? Jak ci mało to jedź do Irlandii, premier cię odwiedzi za 4 lata zapewne - przed wyborami . Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Mam nadzieję 06.11.07, 06:43 Gość portalu: to ja napisał(a): > A mnie sie wydawalo, ze funduja wszyscy podatnicy, najmniej ci > biedni, najwiecej bogaci. I szczegonie ci bogaci podatnicy maja > oczekiwania, ze te ponad 50% ich dochodow nie rozejdzie sie w > calosci na usatysfakcjonowanie pielegniarek, aby nie robily zlej > prasy rzadowi budujac "biale miasteczka", tylko rowniez zostana > zainwestowane w rozwoj. Bo duza miedzynarodowa impreza - niezaleznie > jaka - to jest wlasnie motor rozwoju. ******************************* Wiele razy powtarzałem, ale powtórzę jeszcze raz. Na ostatnich piłkarskich mistrzostwach świata w Niemczech każdy niemiecki podatnik do każdego biletu dołoży kilkaset euro. Gdzie tu motor rozwoju? Poza tym budżet nie jest z gumy. Żeby komuś dać, trzeba najpierw komuś zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
gtw100 Marudo, wszyscy Niemcy dopłacili, ale nie my... 06.11.07, 09:55 Budżet w takim przypadku będzie z gumy ...i idziemy na całość zapożyczając się do tych 60% czyli do ponad 800 milionów zł. Potem udzwignięcie obsługi takiego kredytu, będzie wszystkich sporo kosztowac, ale zdązymy zapomnieć z jakiego powodu i nie będziemy mieć niemieckiego stresu. Bankierzy oczywiście zrobią swój biznes i powiększa nasz pkb, czyli nasz dobrobyt. Głowa do gory, nigdy nie jest tak żle, by nie mogło być jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelo04 Ciebie nikt nie prosi moherze o jałmużnę 06.11.07, 15:33 Pół swojej pensji albo renty wpłacasz dla o.Rydzyka i rób to nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
zylioner Dlug publiczny to nie rozwoj 06.11.07, 08:17 Chyba ze dosc waskiej grupy beneficjentow, ktorzy to "zorganizuja" za sowita oplate i wybuduja po baaardzo niekonkurencyjnych stawkach na specjalnych zasadach. Tego typu "eventy" jak wojny w Iraku i Afganistanie to swietny sposob wypompowania kaski z budzetu - budzet inwestuje, a zyski zbieraja firmy bynajmniej nie budzetowe. Przy okazji mozna pod te zawody podpiac kilka(nascie) inwestycji niepopularnych i budzacych sprzeciw mieszkancow, jako "niezbednych" dla euro. Czyli tak jak przed-przed-mowca mowil bez szalenstw - szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hje Re: Dlug publiczny to nie rozwoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 11:03 Czyli Gdańsk odpada. Zostaje Chorzów, Kraków, Poznań i być może Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
hatake Re: Mam nadzieję 06.11.07, 19:09 Ech, ci dziennikarze. Na siłę wrzucili tu ten artykuł. Pomnikiem socjalizmu jest stadion X-lecia. I stadion Narodowy. Wszystko, co "Narodowe", źle mi się kojarzy. I wielu innym ludziom, którzy zdają sobie sprawę z tej sztampowej rozrzutności. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Re: Mam nadzieję 06.11.07, 19:35 Boś jest eunuch!Każdy Polak chce Stadionu Narodowego a eunuch = lewak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Koniec bajek o Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 23:38 suuuper!!! Brawo Tusk, stadiony to idiotyzm. Drogi i koleje także. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Koniec bajek o Euro 06.11.07, 00:01 czy oni są tacy tępi wszyscy w tym PO, czy pijani? Albo zależy im bardzo, żeby Polsce odebrano to Euro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Donek, gdzie są stadiony???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 02:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platt_fuss_ball Ech, a tak miało być pięknie... IP: *.vide-sat.pl 06.11.07, 04:46 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxx nareszcie zeszli na ziemie IP: *.infinity.net.pl 06.11.07, 08:48 w koncu oddalismy wladze komus kto realnie mysli a nie buja w oblokach, za zachodzie buduja stadiony prywatni inwestorzy ale tylko wtedy gdy ma on racje bytu i interes sie zwroci. U nas gdyby bylo zapotrzebowanie na stadiony juz dawno by istnialy, rynek swietnie to weryfikuje - mam nadzieje ze nie bedzie marnowania pieniedzy podatnikow ok 1mld pln, jak sie znajdzie prywatny biznes to prosze bardzo - teren jest Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: nareszcie zeszli na ziemie 06.11.07, 09:39 brednie - prywatni inwestorzy nie buduja stadionów nigdzie. Stadiony nie są dochodowe, stadion to po prostu prestiż dla miasta. Euro to prestiż dla Polski, która nie jest tak biednym krajem by nie móc wydać trochę kasy na 4 (słownie cztery) nowoczesne stadiony i przestać być głęboką prowincją w tym temacie. Ale co to PO obchodzi, liczą się POsadki, bredzenie o rynku, który wszystko reguluje - patrz wyżej. Ale w sumie nie dziwię im się - po tylu obiecankach przedwyborczych kombinują jak tu teraz przyszczędzić, żeby ich na taczkach nie wywieźli - lekarze, nauczyciele i inni Irlandczycy. Tyle, że tych starych, małych stadionów NIE DA SIĘ zmodernizować, więc jeśli nadal mają wymyślać takie bzdury to niech lepiej od razu zrezygnują z organizacji Euro i w ten sposób niech skompromitują Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: nareszcie zeszli na ziemie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 20:07 Hej, burak, brednie? powiadasz? To sobie zobacz za miedzę, gdzie firma ubezpieczeniowa zbudowała potężny stadion za własną kasę i na własne ryzyko. I to w Niemczech, kraju całkiem nieubogim. Ale my musimy się zastawić i postawić, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek1 Re: nareszcie zeszli na ziemie IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 06.11.07, 21:32 No PO na pewno realnie myśli o Euro 2012 i dlatego z tego realizmu nie wybuduje ani 1 km. autostrady, bo budowa autostrad podobnie jak stadionów jest nierealna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Chcieliście PO no to je macie ! IP: *.lunar.com.pl 06.11.07, 09:21 Jestem ciekaw, jakim cudem PO zmodernizuje stadion na Traugutta. Może by tak Tuszczek pogadał z Kluseczkiem Adamowiczem najpierw zanim zacznie takie bajki opowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
gtw100 TUSK usłyszał ile wydał Adamowicz i Karnowski 06.11.07, 09:35 TUSK usłyszał ile wydał Adamowicz i Karnowski na nieudolne klejenie hali w Sopocie, na ktorą połowę kasy dał UKFiS i się wkurzył. Okazało się, że cała ta kasa wydana, a hali jeszcze nie widać. Łącznie potrzeba na nią jakieś 400-500 milionów zamiast planowanych 100 milionów, ale tego władza nie wie i niedługo minie 10 lat tworczego dzialania tercetu Karnowski, Kozłowski, Adamowicz. Brawo dla tych zdolnych budowniczych stadionów i hal, oni na Baltic Arenę mogą wydać jeden miliard, nawet dwa miliardy bez żadnego kłopotu,bo są w tym profesjonalistami, którzy każdą sumę potrafią zmarnować. W dodatku mają wciąż dobrą prasę w tym względzie, która nadal chwali taki postęp robót w Sopocie. Efektem będzie oczywiście nowy kredyt, który zostanie zaciągnięty przez operatora hali, by ukryć jakoś tą kompromitację. Skarbnik Bojanowski jest gotów ogłosić, że budowa hali jest opłacalna i obiekt bedzie potem sam się utrzymywał, bo i on jest już ekspertem. Metropolia ...śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3City GTW 100 do jakaś pisowska gnida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 15:25 Nic takim sierotom po Kaczyńskich nie zostało jak podgryzanie kostek. Sami przez 2 lata nic nie robili poza skłócaniem ludzi i wściakają się kiedy inni robią coś pożytecznego. Na pohybel wszystkim PISuarom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ems Przestań chrzanić, ignorancie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 20:15 3City, piszesz brednie. Ja mieszkam niedaleko placu tej pożal się Boże 'budowy' i to co napisał przedpiszca to są FAKTY. Inwestycja już pożarła dobrze w okolicach 400mln a ledwo co ją z błota widać. Poza tym hala jest budowana Z NARUSZENIEM PRAWA metodą faktów dokonanych i WBREW DECYZJI O WSTRZYMANIU PRAC budowlanych! Sprawa jest w sądzie, jakbyś nie wiedział. I jak dobrze pójdzie, to całą tę inwestycję trzeba będzie rozebrać. Adamowicz i Karnowski doskonale o tym wiedzą od co najmniej DWÓCH LAT, bo Komitet Protestacyjny mieszkańców ich wielokrotnie pismami uświadamiał, ale twardo idą w zaparte i marnują publiczne pieniądze. Ot, taka żałosna budowa pomnika socjalizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdańsk jedynym niezbitym faktem jest IP: *.such.nat.hnet.pl 06.11.07, 21:37 że razem ze swoim komitetem protestacyjnym macie NIEPOKOLEI POD SUFITEM. Założę się, ze jesteś w zarządzie komitetu, a waszym jedynym wymiernym śladem działalnosci jest zawracanie sadowi d..y. Do zobaczenia zakuty łbie na ME w koszykowce, w nowej hali Gdańsk/Sopot w 2009. A tymczasem dla wylania wiadra zimnej wody na Twój rozpalony łeb pooglądaj sobie fotki z budowy www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=114913&page=72 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ems Re: niezbitym faktem jest że jesteś tępy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:59 i głupi jak but. Zdaje się, że piszesz z Suchanina? Zamienimy się na mieszkania? bo moje jest tuż przy płocie. To jak? chcesz mieszkać przy takim hałaśliwym molochu czy tylko sobie czasem wygodnie d..ę ruszysz na wybraną imprezę w hali a mieszkać będziesz w spokoju i ciszy? Ale bardzo dobrze, że podałeś linka do tych fotek - jest dokładnie jak pisałem - hala ledwo co wystaje z błota a JUŻ KOSZTOWAŁA 400 milionów!!! A miała kosztować 100 milionów - cała! A do końca wydatków daaaleeekoo. A teraz konkrety. Hala jest budowana Z NARUSZENIEM PRAWA i wbrew decyzji o wstrzymaniu prac budowlanych. Inwestor (Adamowicz & Karnowski + ich urzędasy) sfałszowali studium oddziaływania obiektu na środowisko. Zrobili to w prosty acz pomysłowy sposób - do zatwierdzenia przedstawiali analizy cząstkowe, z których wynikało, że poszczególne fragmenty inwestycji w żaden sposób nie zagrażają środowisku i mieszkańcom. NIGDY nie przedstawiono analizy całościowej, ujmującej budowany obiekt i stowarzyszoną z nim drogę szybkiego ruchu! A teraz powiedz mi, w jakim kraju zdrowego rozsądku buduje się hałaśliwy i uciążliwy wielkoformatowy obiekt sportowy POD OKNAMI mieszkań kilku tysięcy ludzi? I jeszcze puszcza czteropasmową drogę szybkiego ruchu w odległości 19 metrów (!!!) od budynków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat na debili ems tY żałosny kołtunie i protesująca mendo IP: *.sm-rozstaje.pl 06.11.07, 22:28 Trzeba być niezłym idiotą by twierdzić że hala juz kosztowała 400 mln. Całość wraz z towarzyszącą infrastrukturą będzie tyle kosztować "calość" zapisz sobie to matole. Reszta argumentów to typowe bzdurki głupków protesyujacych przy każdej inwestycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ems Re: ems tY żałosny kołtunie i protesująca mendo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 22:32 ROTFL :)) poszukaj sobie 'mendo' w gazecie, niedawno był wywiad z jakimś urzędasem od budowy, który w końcu wydukał, że już wydali 370mln. Rozmiesz? 'bacie na siebie' :) JUŻ WYDALI. Wybij to sobie batem na du..e to może zapamiętasz. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdańsk Zgadza się ems IP: *.such.nat.hnet.pl 06.11.07, 22:57 był wywiad z urzędnikiem i potwierdził, że dotychczasowa inwestycja kosztowała 37 mln. 20 mln I-wszy etap (palowanie + plantowanie terenu); 17 mln II-gi etap w tej chwili powstają 4 pylony. Zapoznaj się najpierw z planami drogowymi wokół hali, oprócz budowy drugiej jezdni ul.Gospody narazie nic nie powstanie. fragment Trasy zielonej na odcinku Al.Niepodległości - hala nie będzie przebiegać przy blokach. Tak więc kołtunie, protestuj sobie dalej, aż w końcu ktoś kiedyś nie wytrzyma i sprzeda ci laczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ems Re: Zgadza się ems IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 00:51 > Tak więc kołtunie, protestuj sobie dalej, aż w końcu ktoś > kiedyś nie wytrzyma i sprzeda ci laczka. No, pisowski prymitywie, zaczynasz groźby? W takim razie dostosuję się do twojego poziomu i powiem tak, żebyś zrozumiał - wal się na cyce. A 'laczka' to możesz sprzedać inwestorowi za taki a nie inny wybór miejsca. Obecne protesty są tylko konsekwencją lekceważenia mieszkańców przez władze obu miast. A ja mam takie samo prawo do mieszkania i odpoczywania po pracy w spokoju jak ty i każdy inny. I będę o to walczył. Argumenty typu: - budowa na podmokłym torfowisku (koszt!) - bezpośrednie sąsiedztwo ujęcia wody dla Sopotu i części Gdańska (strefa ochronna!) pozostawię do dyskusji z kimś inteligentniejszym, twój rozumek jest na nie za ciasny. A w ogóle po co komu ta hala? To nie można było Olivii zmodernizować? I w lepszym miejscu (pod każdym względem - komunikacja, uciążliwość, lepsze grunty) i na dodatek rzadko używana - to po co kolejny pomnik socjalizmu? A w planie układu drogowego jestem zorientowany lepiej niż myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd ems to niezły matoł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 13:59 Takiego natłoku bzdur już dawno nie czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdańszczanin oponenci emsa to kretyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 20:12 jak w temacie. Obrzucacie człowieka inwektywami a nic was nie rusza oszustwo Adamowicza i spólki w sprawie szkodliwości oddziaływania inwestycji hali na środowisko i najbliższych mieszkańców? Poczekajcie, aż wam pod oknami wybudują np. oczyszczalnię ścieków i w papierkach wszystko będzie niby OK - wtedy wasze protesty będą tak samo wyśmiewane na forum i usłyszycie, żeście debile i matołki. Właśnie na to sobie pracujecie a każdy zbiera to co sieje. Odpowiedz Link Zgłoś
pacobuyo chyba zapomniałeś, że mieszkasz w miescie 07.11.07, 20:18 Najlepszym dla ciebie rozwiązaniem jest przeprowadzka na wieś bądź do jakiejś leśniczówki. Ruch mniejszy no i nic pod domem nie postawią. Raczej logiczne, że w miescie się dużo buduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdańszczanin a taki drobiazg, jak szacunek dla prawa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 00:56 no właśnie, jest prawo budowlane, są normy hałasu, skażenia spalinami, jesteśmy wreszcie w Unii i jest coś takiego jak dyrektywa zharmonizowanego rozwoju... ochrona środowiska... Czy chcesz powiedzieć, że skoro miasto to możemy budować cokolwiek gdziekolwiek? Bo mi się wydaje, że wszędzie się buduje dużo, ale w mieście buduje się trudniej, gdyż trudniej budować w zgodzie z przepisami i prawem. Ale czy z tego powodu mamy tolerować obchodzenie prawa przez naszych włodarzy, bo sobie umyślili, że postawią sobie pomnik? Czy uważasz, że w porządku jest fałszowanie dokumentów? Czy nie widzisz tego, że jeżeli dziś nie zareagujesz na łamanie prawa to jutro zabetonują ci ostatni trawnik albo wybudują spalarnię śmieci pod domem? (to tylko przykłady, ale chyba rozumiesz o czym piszę). Jeżeli raz się zgodzisz na łamanie prawa to wkraczasz na równię pochyłą i potem jest już tylko gorzej :( To co piszesz o przeprowadzce do leśniczówki niestety bardzo tonem przypomina komentarze zwolenników PiSu na Onecie, którzy wszystkim oponentom proponowali 'jak ci się w Polsce nie podoba to wypad stąd'. Przykro widzieć taki ton wypowiedzi na forum Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Tusku nie zabieraj nam euro! IP: *.105.192.213.cable.satra.pl 06.11.07, 10:41 Gdańskowi grozi marginalizacja! Zostanie tylko wspomnienie był sobie Gdańsk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek_0 Re: Koniec bajek o Euro IP: *.nsm.pl 06.11.07, 11:09 Ludzie, Tusk przynajmniej w czymś ma rację. W Gdańsku nie potrzeba Baltic Areny tylko porządnego szpitala wojewódzkiego z normalnym parkingiem. (Po co kibice i sportowcy mają przyjeżdżać do Gdańska, skoro i tak nie będzie gdzie ich leczyć). Nie wspomnę o Spacerowej, obwodnicy Południe i w dalszym ciągu nieoddanej linii tramwajowej na Chełm. Co do stadionu - przecież buduje się halę widowiskową na granicy Gdańska i Sopotu. Ona nie wystarczy? Nie sposób jej dostosować do potrzeb Euro, o ile to konieczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żuraw Re: Koniec bajek o Euro IP: *.pse.pl 06.11.07, 11:34 Po co nam stadiony, obwodnice, autostrady, nowoczesne linie kolejowe !!! A zwłaszcza w Gdańsku - tam wystarczy wsiąść na statek i wio do upragnionej zielonej Iralndii. Gdańszczanie - dla Was PO już wybrała drogę - jest na prawdę szeroka, i jak nie wieje to nawet gładka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Koniec bajek o Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 12:30 W kraju, w którym brakuje pieniędzy na zdrowie i oświatę, nie ma dróg ani nowoczesnych linii kolejowych, niszczeją zabytki, przeznaczać miliony złotych na budowę stadionów, które będą wykorzystane na jeden czy nawet pięć meczów? Przecież to kompletna paranoja! Ile osób intersuje ta nieszczęsna piłka nożna, żeby robić z kilku meczu święto narodowe i "sznasę dla Polski"? Jaką szansę? Na co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Koniec bajek o Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 13:32 ale zabytki i koleje też są niedochodowe, trzeba to zlikwidować. Gospodarka rynkowa na tym właśnie POlega - niedochodowe - do kasacji. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Koniec bajek o Euro 06.11.07, 13:40 Gość portalu: ryjek_0 napisał(a): > Ludzie, > Tusk przynajmniej w czymś ma rację. W Gdańsku nie potrzeba Baltic Areny tylko > porządnego szpitala wojewódzkiego z normalnym parkingiem. (Po co kibice i > sportowcy mają przyjeżdżać do Gdańska, skoro i tak nie będzie gdzie ich leczyć) > . > Nie wspomnę o Spacerowej, obwodnicy Południe i w dalszym ciągu nieoddanej linii > tramwajowej na Chełm. Co do stadionu - przecież buduje się halę widowiskową na > granicy Gdańska i Sopotu. Ona nie wystarczy? Nie sposób jej dostosować do > potrzeb Euro, o ile to konieczne? To nie będą mistrzostwa Europy w piłce halowej. Jak widać do dla ciebie bez różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehehe Re: Koniec bajek o Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 13:56 hehe, tyPOwy zwolennik PO, POjęcia zielonego o niczym nie ma:) HAlę chce dostosowywać do Euro:) Kretyn na miarę hanki gronkowiec Walz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garibaldi Tobie również brakuje szpitala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 15:02 myślę o rozbudowie szpitala na Srebrzysku, spacjalnie dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klos Re: Koniec bajek o Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 15:23 >Po co kibice i sportowcy mają przyjeżdżać do Gdańska, skoro i tak >nie będzie gdzie ich leczyć Nie wiedziałem oszołomie, że organizacja Euro sprowadza się dla Ciebie do promocji szpitali i przychodni? Powiedz mi człowieku, którą szkołę kończyłeś a powiem Ci czy jest dla Ciebie jakaś szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ems Dokształć się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 20:21 Hej, Klos, cwaniaczku, dokształć się z przepisów o organizacji imprez masowych i WYMAGANYM zapleczu medycznym a potem się kompromituj. A jakbyś nie kojarzył to sobie przypomnij, jakie problemy miał Jurek Owsiak z organizacją tegorocznego Woodstocku jak szpital w Kostrzyniu przestał działać. Moim zdaniem kolejność jest obecnie postawiona na głowie. Powinno się najpierw unowocześnić zaplecze medyczne (skorzystają z tego wszyscy) a dopiero potem budować jakieś stadiony, z których skorzystają nieliczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citek Koniec bajek o Euro IP: *.chello.pl 06.11.07, 15:34 Stadiony na Euro2012 muszą powstać w takiej formie jaka została zaprezentowana UEFA. Pomyślcie Polska zgłasza ofertę z pięknymi stadionami, drogami, hotelami itd. UEFA jest zachwycona i wybiera ten projekt, a tu Polacy wpadają na pomysł żeby zamiast budować Stadionu Narodowego-modernizować stadion Legii, zamiast Baltic Areny-stadion Lechii. To jest niemożliwe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Koniec bajek o Euro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 15:36 a zamiast dróg - ścieżki. Zamiast kolei - prywatne busy. Cała PO. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Niech tylko spróbuje ruszyć projekt Narodowego w 06.11.07, 19:30 Warszawie...biada PO!W stolicy ma być 55 tyś Stadion Narodowy na Pradze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:42 Działkowców wykopują i będzie miejsca dość na nowy gigamarket z Niemiec. Super koncepcja. Odpowiedz Link Zgłoś