Gość: marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 20:57 MOJE to 1 DKA Marzenia 2 Nagły atak spawacza Akt łaski 3 Peel Motyf Nie jest tak zle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peter.steele Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE 23.11.03, 21:06 Nie słucham Hip Hip Hip hoooooooop'u tez utwory odobaja mi sie koilejnośc wymiany jest kolejnością zajęcia miejsca wg mojego uznania 1 Koleszka - radical sound system 2.Żeby nie było - mezo 3.Noc jest ciemna - Peja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimka Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:46 "Renegade" - Eminem feat. Jay-Z "Square Dance" - Eminem "Hail Mary" - 2Pac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ręka kata Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: 81.210.119.* 23.11.03, 21:10 WWO - w witrynach odbicia ELDO - te słowa FISZ - czerwona sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
spatologizowana_sempiterna Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE 23.11.03, 21:17 1.MC Hammer - U Can't Touch This 2.Liroy - Scoobidooya 3.Ziomals Attack - HipHopRulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:52 De La Soul - Magic Number NWA - Fuck The Police Dizzee Rascall - Sittin Here Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: 62.121.73.* 23.11.03, 23:10 pierwsze z brzegu.. - "Film" Kaliber 44 - "+ i -" tegoż - "Chwile ulotne" Paktofonika i duuuuuuużo duuuuużo więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ton Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: 81.210.22.* 24.11.03, 09:28 Tash + Q-Tip + Mos Def - Body Rock Blackstar - Respiration Freundeskreis + Sammy - 0711 Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE 24.11.03, 10:02 He Got Game _ Public Enemy Ms Jackson _ Outkast Magic Number _ De La Soul Odpowiedz Link Zgłoś
asztet Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE 24.11.03, 12:27 Maryla Rodowicz - Małgośka (najnowsza aranżacja) Kika Urbaniak - Motyw z kultowego filmu "Spona" MC Hammer - Can't touch this! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE 24.11.03, 12:29 Najlepsze trzy hip hopowe piosenki to takie, ktorych jeszcze nie napisano )) Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE 24.11.03, 18:18 The Beastie Boys - Hey Ladies Jay-Z - Hard Knock Life (Ghetto Anthem) Public Enemy - He Got Game (w bardzo interesujący sposób wykorzystują utwór pierwszego amerykańskiego rapera Stephena Stillsa, wtedy w Buffalo Springfield, "For What It's Worth" z 1967) No i na tym kończy się moja znajomość hip-hopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baby girl Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.walcz.sdi.tpnet.pl 24.11.03, 18:56 kolejnosć przypadkowa POLSKA 1. grammatik - nie dróg 2. HST - kilka minut 3. Mezo - lajner płynie + bonus 52 i k44 - przypomniało mi sie USA 1. Wu tang - ice cream 2. Nate dog & Waren G - regulaters 3. Tupac Shakur - Baby don't cry Another world =D 1. mellowbag & freundeskreis - tabula rasa 2. don choa - 7h00 du mat 3. La rumeur - l'appat du gain to wszystko plus troche D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.piaseczno.citystrada.com / *.citystrada.com 25.11.03, 01:57 Najlepsza trójka?? Proszę bardzo, ale przepraszam bo mam słabą pamięć do tytułów... 1) Jebałem całą noc i jeszcze mi mało - Artysta Nieznany 2) Jestem młodym złym debilem i zajebię wam samochód - Artysta Nieznany 3) Jak ci się nie podoba to co ja nazywam muzyką to wypierdalaj - Artysta Nieznany A tak na poważnie jedyny utwór polskiego hh, który nadaje się do słuchania to "Konfrontacje" Kaliber 44. Z zachodu nada się jedynie Miss Jackson - Outkast i I'll be missing you - Puff Daddy... A co do hh (w szczególności czarnego) polecam poczytać ostatni felieton Skiby we WPROST... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 17:52 >Z zachodu nada się jedynie Miss Jackson - Outkast > > i I'll be missing you - Puff Daddy... hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE 01.12.03, 02:15 Gość portalu: kubasa napisał(a): > >Z zachodu nada się jedynie Miss Jackson - Outkast > > > > i I'll be missing you - Puff Daddy... > > hahahahahahaha dolaczam sie do tego smiechu..)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da House N-Gineer Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.seabridge.pl 25.11.03, 15:36 1. na ten sam temat - TRZYHA 2. 833,33 PLN - TRZYHA 3. Kochana Polsko - O.S.T.r. 4. Paid In Full - ERIC B. & RAKIM Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh jeśli już musi być h-h 25.11.03, 15:46 1. Peneři Strýčka Homeboye - Praha (Pozor na Auto).mp3 2. K-44 Wena 3. K-44 Konfrontacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 15:50 mezo - aniele (x3) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnick Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE 25.11.03, 20:46 nie pamiętam niestety tytułów, ale pewnie wybrałbym po jednym utworze z płyt: DJ Shadow - Endtroducing Cinematic Orchestra - Every Day Hood - Cold House ewentualnie coś z Doo Bop Davisa ex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 20:54 nas i know i can pfk ulotne chwile pezet ukryty w miescie krzyk ( i wiele innych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazia Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 14:23 koleżka - radical sound system (zdecydowanie najlepszy kawałek hiphopowy jaki słyszałam ostatnio) nie sluchac przed roku 2050 - łona pasażer - tymon 1990 - bracia soprano P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.hrubieszow.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 10:22 Moje piosenki to Jestem bogiem , Głucha noc , Mezokracja a ty co o nich sądzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ńot Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: 81.210.22.* 27.11.03, 10:44 O Jezu! Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: NAJLEPSZE ... 27.11.03, 11:53 Będzie trudno zamnąć w trzech... - Notorious BIG - Kick In The Door - Beginner - Faule - Nas - 2nd Childhood To z ostatnich dni, tego akurat słuchałem - kolejność przypadkowa Miłego dnia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conveyor Re: NAJLEPSZE ... IP: *.sieci.bianet.com.pl / 195.117.135.* 27.11.03, 22:50 A nikt jeszcze nie wspomnial o Cypress Hill?? ja w zasadzie nie slucham hip- hopu tylko metalu i hard-rocka, ale "Skull and bones" mnie zakrecil, zwlaszcza "Bones", heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conveyor Re: NAJLEPSZE ... IP: *.sieci.bianet.com.pl / 195.117.135.* 27.11.03, 22:54 Zreszta co sie dziwic, skoro do kawalka "Get out of my head" dolozyli sie Dino Cazzares i Christian Olde Wolbers z Fear Factory, a do "Can't get the best of me" Brad Wilk z Rage Against The Machine... Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: NAJLEPSZE ... 28.11.03, 09:36 Gość portalu: Conveyor napisał(a): > A nikt jeszcze nie wspomnial o Cypress Hill?? Wspomniałbym, ale aytor wątku wyraźnie życzył sobie kawałków trzech a nie trzydziestu... jak już napisałem, baaaardzo trudno zrobic taką selekcję (chyba że jest się ograniczonym muzycznie do tzw. polskiego hh, no offence) Jak sobie życzysz: No Rest For The Wicked Red, Meth & B Locotes Boom Biddy Bye Bye (Fugees Mix) Strictly Hip Hop Checkmate ...i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rage_s Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.atl.client2.attbi.com 28.11.03, 03:32 Kaliber 44: "Konfrontacje" Kaliber 44: "+ i -" Paktofonika: "Chwile ulotne" Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE 28.11.03, 09:51 Kaliber 44 - Konfrontacje Peneri Strycka Homeboye - Praha Madlib - Blue Note troche dobrych kawalkow HH z chlamu mozna wybrac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszka Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 11:20 Kaliber 44 - Moja obawa, Film, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.opa-carbo.com.pl 29.11.03, 12:15 --Snoop Dogg "B Please" --Snoop Dogg "Gin & Juice" --Dr Dre "Forgot About Dre" --Dr Dre "Still Dre" --2Pac "California Love" Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE 29.11.03, 21:30 1.K44 kawałek z czarnym,lekkim babim latem. 2.K44 + i - 3.czekam... jest kilkaa fajnych kawałków zzamagranicznych,ale niestety nie kojarzę tytułów,bardziej już kapele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YouPeter Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 22:31 Nie za bardzo przepadam za hh ale jak bym miał już wybierać to: 1. +i- - Kaliber 44 2. Konfrontacje - Kaliber 44 3. Kochana Polsko - O.S.T.R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.ras10.ilchi.alerondial.net 30.11.03, 19:57 + i - Kaliber 44 Czekam - Wzgorze Ya-Pa-3 Jezyk Polski w/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Penny Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE IP: *.toya.net.pl 01.12.03, 00:35 Dr. Dre & Snoop - Nothin but a g-thang Nas feat. Lauryn Hill - If I Rulled The World (imagine that) The Roots feat. Musiq - Break U Off Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE 01.12.03, 02:19 Film - Kaliber44 Psy - Kaliber44 Ksiega tajemnicza.Prolog (w calosci!!!)- Kaliber44 Chwile ulotne - Paktofonika Mechaniczna pomarancza - Paktofonika Ja to ja -Paktofonika (w jednej trojce bym tego nie zmiescila)) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE 05.12.03, 17:26 50 cent - własciwie cała płytka jest ok snoop dogg - ostatnio co zobi to dobre z polskich - podobaja mi się wszelkie duety z soundkailem (lub jego częscią) czyli nie bój sie zmiany na lepsze i bez cisnien itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kloidet Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE 05.12.03, 21:28 kaliber 44: + i - paktofonika: chwile ulotne hmm... właściwie to wszystko paktofoniki i kalibra jest debeste! Odpowiedz Link Zgłoś
kloidet i jeszcze... 05.12.03, 21:32 i jeszcze pare kawałków Fisza bym dodała... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: NAJLEPSZE TRZY PIOSENKI HIP HOPOWE 07.12.03, 00:48 kloidet napisała: > kaliber 44: + i - > paktofonika: chwile ulotne > hmm... właściwie to wszystko paktofoniki i kalibra jest debeste! zgadzam sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś