wrorka 02.02.08, 16:29 Witam, gdzie w Gdańsku kupię porcelanę Lubiany ? Chodzi mi o sklep/hurtownię z dużym wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: Porcelana Lubiana 02.02.08, 17:19 GDAŃSK - Top Shopping Gdańsk, ul. Grunwaldzka 211 GDAŃSK - PORCELLA s.c., C.H. GEANT Możesz też jechać do sklepu firmowego, wszystkie informacje znajdziesz na www.lubiana.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Porcelana Lubiana IP: *.nsm.pl 03.02.08, 01:09 Nie wprowadzaj ludzi w błąd. W CH Osowa(a nie GEANT) już od dawna nie ma sklepu PORCELLA. Duży wybór posiada Hurtownia Szczepan, ul. Tama Pędzichowska (obok Rafinerii) Odpowiedz Link Zgłoś
ewaipiotrp Re: Porcelana Lubiana 21.05.08, 15:19 Bardzo dobre zaopatrzenie ma sklep internetowy www.porcelana-sztucce.pl Ceny takie jak w firmowym w Łubianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betinka Re: Porcelana Lubiana IP: 213.192.66.* 04.02.08, 09:27 Rada, by pojechać do salonu "Lubianej" w Łubianej jest najlepsza - wybór tam jest ogromny, ceny dużo niższe i można trafić na absolutnie genialne promocje. Polecam! Na mapie łatwo namierzysz trasę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deri Re: Porcelana Lubiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 23:24 Salon Porcella z Osowej przeniosł się do Matarni przy Ikea. Dużo ładniejszy i lepszy wybór polecam. Swietna osługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evita33 Re: Porcelana Lubiana IP: *.crowley.pl 08.02.08, 08:38 Hurtownia SZCZEPAN w Gdańsku przed MACRO po prawej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Porcelana Lubiana IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 14:15 Zajrzyj do Sklepu Lubiana na Świętojańskiej w Gdyni, ceny jak w Łubianie, można zobaczyć też porcelanę innych producentów. Odpowiedz Link Zgłoś
aragorn_w Re: Porcelana Lubiana 08.02.08, 23:48 Moja lady kupiła w jakiejś pipiduwie i po dwóch dniach okazało się, że jakiś 3-ci gatunek . Poszukaj w necie sklepów internetowych - zawsze te kilka złotych taniej i jak coś nie tak to możesz nie odebrać od kuriera. porcella.com.pl/index.php?products=product&prod_id=180 ta victoria jest fajna. Można myć w zmywarce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Re: Porcelana Lubiana 28.05.08, 14:17 Radzę jechać prosto do sklepu fabrycznego w Łubianie i tam mają wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misun33 Re: Porcelana Lubiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 19:49 moja droga porcelana z lubiany zawszebedzie w trzecim gatunku i slabo dostepna bo lubiana produkuje prawie wylacznie na ekport polecam villa italia Odpowiedz Link Zgłoś
aragorn_w Re: Porcelana Lubiana 11.10.08, 20:35 Gość portalu: Misun33 napisał(a): > > moja droga porcelana z lubiany zawszebedzie w trzecim gatunku i > slabo dostepna bo lubiana produkuje prawie wylacznie na ekport > > polecam villa italia Polska porcelana to polska porcelana, a villa italia ? Wydaje mi się , że to CHRL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Porcelana Lubiana IP: *.gprs.plus.pl 20.09.08, 19:27 zobacz tutaj :) www.centrum-porcelany.pl/lubiana-trojmiastogdansk-gdynia-sopot to najaktualniejszy spis sklepów firm produkujących porcelanę :) Odpowiedz Link Zgłoś
crosser83 Re: Porcelana Lubiana 12.09.14, 13:25 Wejdź sobie na stronę kuchniaiogrod.pl znajdziesz tam wszystkie produkty Lubiany Odpowiedz Link Zgłoś
kamalka17 Re: Porcelana Lubiana 22.10.14, 13:46 Witam polecam tez sklep internetowy www.porceland.pl-duży wybór fajne ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywnie Re: Porcelana Lubiana IP: *.centertel.pl 16.09.14, 17:05 1. Lubiana to wsiurskie wzornictwo 2. ich sposób myślenia - co by tu od kogo zerżnąć i jak to zrobić jak najtaniej (słabi graficy) - niestety to widać 3. kiepska porcelana 4. w sklepie firmowym ceny bywają wyższe niż w sklepie w Kościerzynie, nawet w Top Meble potrafią mieć niższe ceny niż sklepie firmowym - nie ma tam po co jechać 5. wystrój sklepu firmowego to bistorowe obrusy rodem z PRL podobnie jak prezes tej firmy 6. z polskich firm warto zerknąć na produkty Chodzieży czy Ćmielowa, a jak się traktuje ten zakup jako zakup na lata to warto zajść do Villeroy Boch w Outlecie W Lubianie potrzebna jest rewolucja, chyba że ktoś gustuje w "porcelanie, która kiedyś była sprzedawana w GS'ach... Lubiana mimo lokalnego patriotyzmu to nieporozumienie. Warto też podjechać do Szczepana, ogrom towaru i bardzo miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasa Re: Porcelana Lubiana IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.15, 22:23 polecam sklep gdzie zakupiłam w super cenie komplet z Lubiany www.sklep.eskot.pl/index.php?search=lubiana&x=0&y=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Porcelana Lubiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.15, 08:26 Mają dobrze zaopatrzony sklepik firmowy w Chyloni na terenie targowiska przy PKP.Adres www.decora.bnx.pl .Często na stronę dają kupony rabatowe.Warto zaglądać. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Porcelana Lubiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.15, 19:52 A ty kogo reprezentujesz i ile dostałeś za tak wysmaloną niby to opinię. Gust to każdy ma swój .Ludzie się pytają o sklep a więc ich to interesuje ,a ty prymitywku reklamujesz inne towary i uważasz się za wielkiego znawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do koko Re: Porcelana Lubiana IP: *.vc.shawcable.net 26.03.15, 21:39 Czy ty masz problem z zatwardzeniem w kiblu-urodzony-prymitywku-koziolku matolku-buuuuuu.....bulwiasty Odpowiedz Link Zgłoś
crosser83 Re: Porcelana Lubiana 09.01.16, 13:01 Rzeczywiście firma rodem z PRL'u pracowałem tam 3 lata i powiem że klientów przynajmniej polskich mają głębko w du..... Prezesi mieli problem żeby nam internet zainstalować w magazynei sprzedaży, bo po co za ich czasu nie było.......Co do Chodzieży i Ćmielowa to Lubiana już kilka lat temu wykupiła te firmy to jedna spółka pod nazwą Wistil S.A co ciekawe firma Wistil robiła firanki, ale już dawno zbankrutowała...Jak to Polska wał na wale...:) Jednak jedyne co dobre w tej firmie to jakość porcelany - idzie głównie na eksport w Polsce nie sprzedaję się gatunku pierwszego tylko 2 i 3. 2 to tzw standard to najwyższy gatunek na Polskim rynku w tym gatunku możecie kupić rzeczy na stronie www.porcelanalubiana.pl, na allegro sprzedają shity w 3 cim gatunku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asza3344 Re: Porcelana Lubiana IP: *.play-internet.pl 05.05.17, 14:55 Kup przez neta w hurtowni porcelany Żabka. Ja tam kupiłam dla siebie zestaw obiadowy i był w najlepszej cenie, bo przeszukałam cały net. Dostałam przesyłkę na drug dzien. Dobrze zabezpieczoną. Potem po paru miesiącach kupiłam synkowi zestaw tez marki Lubiana (taki sliczny z króliczkiem) i tez na drugi dzeń miałam przesyłkę. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś