waceq1 12.02.08, 15:07 Witam, przeprowadzam sie do gdyni i chce wiedziec gdzie NIE wynajmowac mieszkania. Szukam spokojnej dzielnicy nie za frajer nie dostaje sie w trabe. Czy np Pogorze jest bezpieczna dzielnica? Pozdrawiam ludzi znad morza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojciech Re: przeprowadzka do gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 07:37 Pogórze jest OK ale bardziej polecałbym Witomino. Przyjemna dzielnica, dużo zieleni i spokój. Autobusem 4 min do centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waceq1 Re: przeprowadzka do gdyni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.08, 08:16 a jak to się ma do tego co tu piszą - tnij.org/witom Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: przeprowadzka do gdyni 13.02.08, 08:46 Polecam Wzgórze Św. Maksymiliana, Redłowo, Orłowo, Fikakowo i Dąbrowa (ale ta jest dość daleko od Centrum, ale za to blisko obwodnicy). Karwiny tez nie są złe. Odpowiedz Link Zgłoś
lewed O Boże, NIE! 13.02.08, 14:30 Jeżeli jeszcze mozesz, to wycofaj sie z tego pomysłu. Każde inne miasto na wybrzeżu, tylko nie gdynia. Ja, gdyby mnie było na to stac, z zamknietymi oczyma bym stąd uciekał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony kaszeba Re: O Boże, NIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 20:23 ja też !!!!!!!!!!!!!!! tylko nie gdynia !!!!!!!!! musze sprzedać moje wieprzki z witomina i nawiewać jak najdalej !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra Re: O Boże, NIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 21:32 ale cie nie stac... i nigdy stac nie bedzie wiec sie przyzwyczajaj ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony kaszeba Re: O Boże, NIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 17:45 do mnie pijesz ???? Powiedziałem - sprzedam wieprze i spier..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: O Boże, NIE! IP: *.gdynia.mm.pl 15.02.08, 21:12 lewed napisał: > Jeżeli jeszcze mozesz, to wycofaj sie z tego pomysłu. Każde inne > miasto na wybrzeżu, tylko nie gdynia. Ja, gdyby mnie było na to > stac, z zamknietymi oczyma bym stąd ucieka Co ty chcesz od Gdyni? Lepsza Gdynia niż zapyziały Gdańsk. A co do Pogórza to normalne osiedle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra Re: przeprowadzka do gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 21:36 centrum jest ok, wzgorze i witomino tez, obluze pogorze karwiny dosc daleko, bezpiecznie jest wszedzie tak samo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiun gdyński Re: przeprowadzka do gdyni IP: *.Red-81-35-183.dynamicIP.rima-tde.net 14.02.08, 11:25 "...centrum jest ok, wzgorze i witomino tez, obluze pogorze karwiny dosc daleko, bezpiecznie jest wszedzie tak samo..." czyli krótko mówiąc - wszędzie jest niebezpiecznie, prawda?! Gdynia nie dośc, że tandetna, to jeszcze bandycka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra Re: przeprowadzka do gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 14:52 bandycka tak samo jak wszystkie inne miasta czyli generalnie bezpieczna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony kaszeba Re: przeprowadzka do gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 19:30 MIASTA ????????? to gdynia ma prawa miejskie ?? myślałem że prawa wiejskie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: przeprowadzka do gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 16.02.08, 08:19 myslenie nie jest twoja mocna strona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony kaszeba Re: przeprowadzka do gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.08, 16:06 nie jestem od myślenia , tylko od chodowli wieprzy. W gdyni są na to wyśmienite warunki. Pozdrawiam cię inteligentny inaczej wieśku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: przeprowadzka do gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 16:05 Mieszkam w Gdyni od około 2 lat. Przyjechałem do Trójmiasta z Krosna koło Rzeszowa, osiadłem w Gdyni i nie żałuję tej decyzji bo to bardzo fajne miasto. Już przyzwyczaiłem się do tych antagonizmów między Gdańskiem a Gdynią. Na początku ich kompletnie nie rozumiałem ale już powoli czuje klimat.Osobiście polecam to miejsce na ziemi miasto z przyszłością. Odpowiedz Link Zgłoś
lewed tandetna wiocha zwana Gdynią... 17.02.08, 09:44 Gdy ktoś się zjawia z pipidówy zwanej Krosno, to mu rok cały w Gdyni pachnie wiosną. Pan Lewed zaś nie twierdzi, że mu w Gdyni wszędzie śmierdzi. Pan Lewed tylko mądrze rzecze, że o tandetnej Gdyni można pisac skecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Re: tandetna wiocha zwana Gdynią... IP: *.tvteletronik.pl 17.02.08, 18:18 gdy pan lewed z kibla jakiegoś się wynurza, na swiat cały się wkurza. szczególnie drażni go GDYNIA, ktora swym zapachem wiosnę przypomina. dobra rada dla leweda inchalacji nosa na gdańskim dworcu mu potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianka Re: przeprowadzka do gdyni IP: *.chello.pl 27.02.08, 17:05 przyjechałam do Gdyni 8 lat temu i co dzien płacze za Wrocławiem.Tu nie ma fajnej atmosfert,nic sie niedzieje,jest brzydko i ludzie tacy dziwni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzehuu Re: przeprowadzka do gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 27.02.08, 23:52 Gość portalu: Wrocławianka napisał(a): > przyjechałam do Gdyni 8 lat temu i co dzien płacze za Wrocławiem.Tu > nie ma fajnej atmosfert,nic sie niedzieje,jest brzydko i ludzie tacy > dziwni jak się nie podoba to spadówa do Wrocławia! Poza tym trochę dziwnie twierdzić że misto ma wpływ na mentalność ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: przeprowadzka do gdyni IP: *.chello.pl 28.02.08, 09:33 i teraz sami widzicie jakich ludzi tu sie spotyka.Wystarczy przeczytać - post wyzej.To własnie to.Nie ma co sie dziwić ze miasto ma zły klimat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: przeprowadzka do gdyni IP: *.tvteletronik.pl 28.02.08, 16:48 przepraszam bardzo, ale to ty wprowadzasz zły klimat pisząc, że ludzie dziwni itd. uważasz, że kilka tysięcy, moze kilkadziesiąt się zmieni bo przybywa ktoś z zewnątrz. to ci ludzie albo ciebie zaakceptują, albo nie. ty masz dwie możliwości zostajesz na warunkach jakie tu panują, albo wracasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna Re: przeprowadzka do gdyni IP: *.chello.pl 28.02.08, 17:25 Ale z was Gdynianie snoby!!!!! faktycznie durni ludzie tu mieszkają.Moze trzeba was douczyc wysuncie nosy i zobaczcie jak jest w innych miastach. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: przeprowadzka do gdyni 28.02.08, 14:15 Pogórze to fajna mloda dzielnica, Obłuze tez nieźle ale daleko od centrum, natomiast zdecydowanie odradzam witomino i chylonie Odpowiedz Link Zgłoś