zoey7 22.02.08, 18:45 Witam. Polećcie proszę dobrego i niedrogiego optyka (dzielnice od Żabianki do Gdańska Gł.). Nie chcę robić okularów w Vision Express!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcyha Re: dobry, niedrogi optyk IP: *.chello.pl 23.02.08, 19:30 na Stągiewnej jest najtańszy optyk w Gdańsku :) Polecam go ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azek Re: dobry, niedrogi optyk IP: *.mlyniec.gda.pl 24.02.08, 13:50 Podobno Fielmann w Galerii Bałtyckiej jest dość konkurencyjny. Byłem tam raz pooglądać oprawki i ceny były przyzwoite, na pewno dużo bardziej rozsądne niż w Vision Express. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Fielmann vs Vision Express IP: *.lucent.com 26.02.08, 21:04 Fielmann rzeczywiście ma bardzo rozsądne ceny w porównaniu masakrą cenową w Vision Express. Na przykład ten sam płyn do soczewek w Vision Express kosztuje 46 PLZ a w Fielmannie 36 PLZ. O różnicy w cenach usług juz nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
helena-maria Re: dobry, niedrogi optyk 25.02.08, 12:46 dwa tygodnie temu odebrałam swoje okulary w firmie Fielmann, która mieści się w Galerii Bałtyckiej. Całkowity koszt 39,50 złotych plus 3-letnia gwarancja na naprawy. Dopóki nie odebrałam okularów, nie wierzyłam, że to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: dobry, niedrogi optyk 26.02.08, 19:45 Poszłam, zamówiłam, za 8 dni odbiór, koszt 79.50zł, dzięki za polecenie tego optyka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marga Re: dobry, niedrogi optyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 15:04 ja polecam optyk przy skrzyzowaniu kolo reala i alfy na przymorzu, naprzeciwko multibanku jest tam taki maly budynek a w nim optyk gdzie niedrogo i porzadnie zrobili mi okularki, w dodatku mila obsluga i kiedys odpadla mi srubka z okularow przeciwslonecznych przykrecili mi nowa za darmo wiec baaardzo sympatyczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfg Re: dobry, niedrogi optyk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.13, 11:28 Hej, czy ktoś tu jeszcze zagląda? Szukam dobrego optyka w Trójmieście, mam do zrealizowania receptę, a mój budżet jest dość ograniczony. Polecicie mi kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kortus Re: dobry, niedrogi optyk IP: *.play-internet.pl 24.11.13, 17:52 Szanowny poszukiwaczu dobrego optyka. Wybierz optyka w pobliżu miejsca zamieszkania, wyznaj co cię boli, a napewno zostaniesz dobrze obsłużony. Pozdrawiam Andrzej Kortus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronja Re: dobry, niedrogi optyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.13, 11:18 Gość portalu: agas napisał(a): > a gdzie jest ich salon? w Galerii Bałtyckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzzzzzynkaa Re: dobry, niedrogi optyk IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.16, 17:24 Zobacz sobie Optical Christex . Mają dobrych optyków i do tego ogromy wybór oprawek. Oprawki mają w różnych cenach, ja u nich kupowałam Ray Bany, ale z tego co widziałam mają też dużo tanich, niemarkowych oprawek, zobacz sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hecht tomek Re: dobry, niedrogi optyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.17, 13:33 Polecam optyka w Gdańsku na ul .Kartuskiej 76 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Baum... Re: dobry, niedrogi optyk IP: *.centertel.pl 10.04.17, 02:51 Najlepszy optometrysta z Sopot Gdynia Gdańsk Polecam jednak rezerwować się telefonicznie żeby uniknąć kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
mira1954 Re: dobry, niedrogi optyk 18.08.18, 22:25 Ja polecam Visum w Sopocie. Co prawda okulistyczna klinika ale maja super obsługę i oprocz leczenia robie okulary z cala rodzina i wszyscy zawsze zadowoleni z cen i z okularów również. Wcześniej chodzilam do okulisty osobno i do optyka osobno ale nie warto bo jak coś sie działo to nie wiadomo było czyja to wina... :| Odpowiedz Link Zgłoś