Dodaj do ulubionych

Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświadczen?

02.03.08, 23:45
Witam Wszystkich . Zastanawiam się nad kupnem mieszkania w Inwest
Komforcie .Macie jakieś doświadczenia z tą firmą ,na co zwrócic
uwagę w umowie i kontaktach z firmą .z góry dziękuje za wszystkie
opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ilki Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.chello.pl 03.03.08, 17:05
      Kupuj, jak masz za co. Sprawdzony, duży deweloper z wyrobioną marką
      na trójmiejskim rynku nieruchomości. Dobra jakosc wykonania i
      ciekawe aranzacje budynków.
    • Gość: slut Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 18:44
      ceny dosc wysokie ale standart i jakosc tez
      • Gość: Chris Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.limes.com.pl 04.03.08, 17:52
        Roznie to bywa z tym deweloperem. Jest na czarnej liscie. Zapraszam
        na www.invest-komfort.pl/
        • Gość: goslar Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 11:43
          A ja jestem zachwycony.Kupiłem mieszkanie na Oksywiu. Klasa!
          Zobaczcie zdjęcia klatek schodowych - jak w apartamentowcu. Z dumą
          pokazuję znajomym.
          • Gość: k Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.gdynia.mm.pl 04.09.08, 10:36
            Również kupiłam mieszkanie na Oksywiu. Super. Dbają o szczegóły. Nie są tani, ale warto.
            Nie bójcie się negocjować umowy są elastyczni i idą klientowi na rękę. A pani, która pracuje w nieruchomościach mówiła, że nie da się z nimi negocjować warunków umowy. I była w błędzie. My takie rozmowy podjedliśmy. Z 5 negocjowanych przez nas punktów umowy zgodzili się na 4. Jak dla mnie to jest firma, której zależy na kliencie i go szanuje.
        • Gość: Leszek Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 12:52
          Ta strona już nieaktualna.
          Właściwy adres to www.invest-komfort.com
          • Gość: Anna Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.chello.pl 27.06.10, 21:20
            W kwestii Stowarzyszenia Osób Poszkodowanych przez Invest Komfort zob. także
            www.invest-komfort.pl (spojrzenie z drugiej strony).

• Gość: zastanów sie Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.208.bakcyl.dew.pl 04.09.08, 11:14
      Frajerów nigdy niebrakuje w tym kraju ten co teraz kupuje na górce mieszkania na
      kredyt potem bedzie plakał ze kupił zadrogo !!
      i tak juz od dawna wystarczy poczytac w necie i wkazdejgazecie biznesowej pisza
      i wypowiadaja sie własnie tacy co kupowali i załuja teraz tutaj tez były
      posty.podobnie jak na trujmiasto a i jeszce jedno zawsze na forach znajduja sie
      posty wyjatkowo pochlebne które jak wiadomo pochodza od ludzi pracujacych u
      dewelopera.
      To gruba kasa i mnie to niedziwi ,tak samo robia handlarze autami.
    • Gość: byly Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.vide-sat.pl 27.01.09, 13:10
      oszuści unikać z daleka szerokim łukiem , zero kontaktu , wszystko z
      łaską traktują czlowieka jak powietrze, nie polecam
      • Gość: m Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.chello.pl 27.01.09, 22:37
        czyli jak kazdy developer :) w tym miescie
        a ja myslalem ze oni jedyni sa porzadni
        • Gość: iga Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.chello.pl 29.01.09, 12:56
          Kupiłam od nich mieszkanie na Dąbrowie na Gorczycowej , już kilka lat mieszkam,
          jestem bardzo zadowolona
          • Gość: mieszkaniec Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.centertel.pl 22.11.09, 11:47
            Czytaj co podpisujesz bo cie w cos wkreca,umowy bardzo
            niekorzystnie skonstruowane
            o reklamacjach zapomnij,hamska obsluga ,nie polecam ,jakosc jak w PRL
            wykrecili mnie na taras zaplacilem za cos czego nie ma i wmawiaja mi
            ze nie moze byc tarasu bo idzie rura (oczywiscie wirtualna)
            oni ostro na grzybkach jada!!!!!!
    • Gość: kupująca Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.chello.pl 22.08.10, 00:08
      Jak większość deweloperów ceny bardzo wysokie, po prostu zawyżają jak tylko
      mogą. Lepiej poszukać na rynku wtórnym.
    • Gość: Pomoc pogorzelcom pomoc IP: *.chello.pl 24.08.10, 17:16
      uwaga. mozna pomóc biednym ludziom, którym spalił sie dom. Pomoc - ubrania na
      osoby dorosłe, niechude, koce, ręczniki itp. odbierze z wdzęcznością pani Iwona
      tel.kom. 883-134-794, lub oddawac proszę w przychodni na Morenie (Dla
      pogorzelców). Mąż pani Iwony wyskoczył z okna w czasie pożaru i ma złamana
      miednicę.
    • Gość: Jeden z wielu posz Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.szczecin.mm.pl 23.01.16, 12:33
      Kupilem u tego smiesznego dewelopera i sa pierwsze problemy z jakoscia.
      Jestem niezadowolony, dalem sie wczesniej nabrac na te reklamy i caly ich marketing.
      Nie polecam.
      Za biurowcem inaczej i taniej buduja niz z przodu.
      Jestem tylko jednym z wielu poszkodowanych na ich roznych osiedlach.
      Zbieramy sie w grupie sila.Inaczej z tym deweloperem nie idzie sie dogdac normalnie.
      Pelno usterek a wielki burdel w ich dziale reklamacji.
      Oszczedzaja i robia wszystko najnizszym kosztem albo nawet nie odpowiadaja na reklamacje.
    • Gość: Grupa Radców Prawn Re: Deweloper Invest Komfort macie jakieś doświad IP: *.rzeszow.mm.pl 09.08.16, 21:34
      Odradzam a nawet Ostrzegam kupno mieszkania u tego dewelopera !
      Zaoszczędzisz sobie wielkich problemów i zdrowia jeśli nie kupisz tam mieszkania od ponad 500tys. pln w górę.
      Dalej idą tylko w górę z cenami...to jest jakiś kosmos i nienormalne !
      To nie tylko to...to dają swoich klientow, ktorych nieustannie naciaga na
      - zakazane umowy deweloperskie z niedozwolonymi klauzulami, zakazanymi przez UOKIK ( wszczete postepowanie karne )
      - nieuczciwych doradcow kredytowych
      - tanie wykonastwo i podwykonawcy zatrudnieni na wlasnej dzialalnosci co udaja pracownikow tej firmy
      - drogie czynsze, ukryte oplaty, zawyzone metraze
      - straszne problemy i mnostwo powaznych, różnych wad i usterek co skutkuje sprawami klientow przeciwko Invest Komfort w sadach
      UWAGA Nie polecam
      Grupa Radców Prawnych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka