Dodaj do ulubionych

Tu sie wszystko konczy i zaczyna

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.09.03, 01:17
Czesc. Nie jestem z Trojmiasta ale spodobala mi sie pewna piosenka: << Tu sie
wszysko konczy i zaczyna, Gdansk, Sopot, Gdynia... >>

Znacie to? Jak tak, to prosze was o podanie tytulu i piosenkarza/zespol ktory
to spiewa

Bylbym bardzo wdzieczny
Dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Metropol Re: Tu sie wszystko konczy i zaczyna IP: *.allianz.pl 01.09.03, 09:22
      Gość portalu: GSG napisał(a):

> Czesc. Nie jestem z Trojmiasta ale spodobala mi sie pewna piosenka: << Tu
      > sie
      > wszysko konczy i zaczyna, Gdansk, Sopot, Gdynia... >>
      >
      > Znacie to? Jak tak, to prosze was o podanie tytulu i piosenkarza/zespol ktory
      > to spiewa
      >
      > Bylbym bardzo wdzieczny
      > Dzieki!
      Tramwaje jak komety-M
      • Gość: GSG Re: Tu sie wszystko konczy i zaczyna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.09.03, 12:31
        Dziekuje Metropol.....wlasnie o ta piosenke mi chodzilo ;-)
    • Gość: taka prawda! Re: Tu się wszystko już skończyło !!! IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 01.09.03, 10:46
      • Gość: Metropol Re: Tu się wszystko już skończyło !!! IP: *.allianz.pl 01.09.03, 11:25
        Przesadzasz Red,zamiast utyskiwać i biadolić jak najwięcej sami zaczynajmy,pzdr
        • Gość: Red do Met`a Re: Tu się wszystko już skończyło !!! IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 01.09.03, 12:46
          Gość portalu: Metropol napisał(a):

> Przesadzasz Red,zamiast utyskiwać i biadolić jak najwięcej sami
          zaczynajmy,pzdr
          Ja Cię również pozdrawiam, ale prawda jest taka, że jest to rzeczywistość
          powszechnej niemożności...sterowanej!
          • Gość: Metropol Do Reda IP: *.allianz.pl 01.09.03, 15:18
            Gość portalu: Red do Met`a napisał(a):

> Gość portalu: Metropol napisał(a):
            >
            > > Przesadzasz Red,zamiast utyskiwać i biadolić jak najwięcej sami
            > zaczynajmy,pzdr
            > Ja Cię również pozdrawiam, ale prawda jest taka, że jest to rzeczywistość
            > powszechnej niemożności...sterowanej!
            Dlatego każdego dnia chociaż na swoim odcinku niech niemożliwe staje się
            możliwe,ja od jakiegoś czasu staram się codziennie zrobić choć
            jedną,najmniejszą,ale z korzyścią rzecz dla swojego miasta,a to zatankuję na
            stacji Rafinerii/czynię to zresztą nieustannie od 5 lat/,kupuję czekoladę
            Fazera,desery Dr.Oetkera,mam kredyt w GE Capital Banku,ubieram się m.in.w
            sklepach Reserved,piję kefiry z Maćków,w lodówce oleje z Olvitu-chociaż wiem,że
            strzelają,lubię świeże Gdańskie i boleję,że już tylko z nazwy,nawet kranówa z
            Naty w postaci Cit przechodzi,zakupy robię w małych osiedlowych
            sklepach.Myślę,że gdyby było nas więcej w tym mieście byłoby odrobinkę lepiej...

• Gość: dlatego TU jezdem Re: od Reda IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 01.09.03, 15:42
              Gość portalu: Metropol napisał(a):

> Gość portalu: Red do Met`a napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Metropol napisał(a):
              > >
              > > > Przesadzasz Red,zamiast utyskiwać i biadolić jak najwięcej sami
              > > zaczynajmy,pzdr
              > > Ja Cię również pozdrawiam, ale prawda jest taka, że jest to rzeczywistość
              > > powszechnej niemożności...sterowanej!
              > Dlatego każdego dnia chociaż na swoim odcinku niech niemożliwe staje się
              > możliwe,ja od jakiegoś czasu staram się codziennie zrobić choć
              > jedną,najmniejszą,ale z korzyścią rzecz dla swojego miasta,a to zatankuję na
              > stacji Rafinerii/czynię to zresztą nieustannie od 5 lat/,kupuję czekoladę
              > Fazera,desery Dr.Oetkera,mam kredyt w GE Capital Banku,ubieram się m.in.w
              > sklepach Reserved,piję kefiry z Maćków,w lodówce oleje z Olvitu-chociaż
              wiem,że
              >
              > strzelają,lubię świeże Gdańskie i boleję,że już tylko z nazwy,nawet kranówa z
              > Naty w postaci Cit przechodzi,zakupy robię w małych osiedlowych
              > sklepach.Myślę,że gdyby było nas więcej w tym mieście byłoby odrobinkę
              lepiej..
              > .
              >
              > To było przerabiane w XIX w. jako praca organiczna i praca u podstaw...ale
              wtedy było i społeczeństwo i inna mentalność. Teraz mamy mentality, a nie ma
              społeczeństwa. Kłaniam się Twojemu romantyzmowi, boć chyba i Ty nie nazwiesz
              tego optymizmem. Byłem i ja tej krwi... ale mnie rządy/żądze AWSpostsolidarno-
              ściowe szybciuteńko wybiły ze łba te figlimiki.
    • Gość: ktokolwiek.... Wyszedł do sklepiku osiedlowego i zaginął... IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 02.09.03, 20:33
    • Gość: Metropol Nie zaginął... IP: *.allianz.pl 02.09.03, 21:05
      Idzie zaraz spać,bo z rańca wyrusza w kraj węgla i stali,malw i pelargonii,ale
      w piątek powróci...
    • Gość: Metropol Więcej optymizmu IP: *.allianz.pl 05.09.03, 19:02
      Generalnie nie jest aż tak żle,potrzeba nam więcej optymizmu i wiary w
      siebie,oleje z Olvitu wcale nie strzelają,cenowo też należą do droższych,Nata
      nie odbiega jakością od innych,ten region ma potężny potencjał rozwojowy,ale za
      dużo w nim polityki...
      • Gość: Metropol Re: Więcej optymizmu IP: *.allianz.pl 11.12.03, 18:43
        No właśnie więcej optymizmu trójmiejszczanie...
        • Gość: Radca Re: troszku optymizmu IP: *.net81-64-36.noos.fr 11.12.03, 18:52
          Jestem z lubelskiego, a prawde mowiac z kresow, a tak naprawde to z Wroclawia?
          Lwowa - w Gdansku tez to sie skonczy
          • Gość: Metropol Radca IP: *.allianz.pl 11.12.03, 19:40
            Toż to jeden taki z lubelskiego karierę tu u nas robi...I nie tylko u nas ,w
            Warszawie też ...W koszykówkę grał w Starcie Lublin...Wiesz kto to taki?
            • Gość: Radca Re: Duszewski czy Daszczynski? IP: *.net81-64-36.noos.fr 11.12.03, 20:01
              Szegda jest z kieleckiego, jesli sie nie myle. I gra w szmacianke, a nie w
              koszykowke.
              Metropol na start! Zakabluj, prosze :-)
              • Gość: Metropol Radczyński?A może Radkiewicz? IP: *.allianz.pl 11.12.03, 20:08
                Z tym kablowaniem to kontroluj,bo tutaj nie lubelskie,nie znasz ziomka
                swojego,który karierę robi w 3mieście i Wa-wie też?
                • Gość: Radca Re: Radczyński?A może Radkiewicz? IP: *.net81-64-36.noos.fr 11.12.03, 20:16
                  Za dlugo bylem w lesie.
                  Mietek tez.
                  Kto nie z Mieciem, tego...
                  OK, bede kontrolowal :-)
                  Czuwaj!
                  • Gość: Metropol w innych segmencie ten Twój ziomek sie porusza.... IP: *.allianz.pl 11.12.03, 20:21
                    On Panie z gospodarką za pan brat...
    • Gość: Metropol Grzegorz,Radca,Expert z ziemi lubelskiej nad morze IP: *.allianz.pl 12.12.03, 15:57
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka