Gość: Ort IP: *.chello.pl 26.03.08, 20:09 No dobry pomysł.Nic nie wybudować na Euro (na co się zanosi) i wziąść jeszcze za to kasę.Genialne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leon nie potrafią kupić polis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 20:23 więc postanowili założyć ubezpieczalnie :) niezły pomysł - szkoda, że za kasę podatników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Czy teściowa Adamowicza nie jest brokerem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 05:28 Może warto połączyć te dwa fakty. Dlaczego do wypowiedzi w tej kwestii skierowano szeregowego urzędnika...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sledczak Platformerski broker IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 09:48 Ta firma jest zapleczem Platformy Obywatelskiej. Kiedyś tropiłem wałki sopockiej PO, w firmie STB Brokers regularnie zatrudniani są młodziacy z platformy obywatlelskiej, ta firma pośredniczy też w większości delów ubezpieczeniowych instytucji powiązanych z samorządem. Tym, którzy są za to odpowiedzialni przypominam, że Aleksandra Jakubowska nie trafiła do pierdla za Aferę Rywina, a za przekręty przy ubezpieczaniu Elektrowni Opole to już tak... pozdro Menele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woktor wrzucam temat IP: *.chello.pl 27.03.08, 10:43 Ja słyszałem o interesach ubezpieczeniowych dotyczących budownictwa w Gdańsku związanych z Prezydentem Miasta oraz jego matką. Nie wiem czy to jest prawda, ale uważam że osoby zainteresowane powinny dociekać prawdy, bo kwestia jest bardzo interesująca. A STB Brokers - to wszyscy wiedzą co to za firma. Mogli by chociaż zrobić ten interes na jakiegoś słupa. Zbyt wielka pewność siebie potrafi zgubić każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona niech zgadnę IP: *.nice.hnet.pl 27.03.08, 12:12 ..jesteś z nieudolnej konkurencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina o ubezpieczeniach jeszcze - warto przeczytać IP: *.chello.pl 27.03.08, 10:44 gdanszczanin.salon24.pl/12708,index.html Odpowiedz Link Zgłoś