Dodaj do ulubionych

Gdańsk postanowił się ubezpieczyć. Hurtowo

IP: *.chello.pl 26.03.08, 20:09
No dobry pomysł.Nic nie wybudować na Euro (na co się zanosi) i
wziąść jeszcze za to kasę.Genialne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Leon nie potrafią kupić polis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 20:23
      więc postanowili założyć ubezpieczalnie :) niezły pomysł - szkoda,
      że za kasę podatników
    • Gość: Maciej Czy teściowa Adamowicza nie jest brokerem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 05:28
      Może warto połączyć te dwa fakty. Dlaczego do wypowiedzi w tej
      kwestii skierowano szeregowego urzędnika...?
    • Gość: sledczak Platformerski broker IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 09:48
      Ta firma jest zapleczem Platformy Obywatelskiej. Kiedyś tropiłem wałki sopockiej
      PO, w firmie STB Brokers regularnie zatrudniani są młodziacy z platformy
      obywatlelskiej, ta firma pośredniczy też w większości delów ubezpieczeniowych
      instytucji powiązanych z samorządem.

Tym, którzy są za to odpowiedzialni przypominam, że Aleksandra Jakubowska nie
      trafiła do pierdla za Aferę Rywina, a za przekręty przy ubezpieczaniu Elektrowni
      Opole to już tak...

pozdro Menele
    • Gość: woktor wrzucam temat IP: *.chello.pl 27.03.08, 10:43
      Ja słyszałem o interesach ubezpieczeniowych dotyczących budownictwa w Gdańsku
      związanych z Prezydentem Miasta oraz jego matką. Nie wiem czy to jest prawda,
      ale uważam że osoby zainteresowane powinny dociekać prawdy, bo kwestia jest
      bardzo interesująca. A STB Brokers - to wszyscy wiedzą co to za firma. Mogli by
      chociaż zrobić ten interes na jakiegoś słupa. Zbyt wielka pewność siebie potrafi
      zgubić każdego.
      • Gość: Iwona niech zgadnę IP: *.nice.hnet.pl 27.03.08, 12:12
        ..jesteś z nieudolnej konkurencji?
    • Gość: halina o ubezpieczeniach jeszcze - warto przeczytać IP: *.chello.pl 27.03.08, 10:44
      gdanszczanin.salon24.pl/12708,index.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka