sawa55 02.01.02, 13:38 Kto właśnie tak spędzał Sylwestra??? Moja znajoma spędziła Sylwestra w łóżku ze swoim facetem i uprawiała sex całą noc. Czy ktoś jeszcze tak spędzał Sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zntk Re: 2x IP: *.proxy.aol.com 03.01.02, 03:25 sawa-ona chyba ci wode lala,bo jezeli ona ten seks uprawiala,to co robil ten facet?spal?a moze to byla tylko jej imaginacja,gdy po ciemku w nocy w obawie przed rodzicami ogladala jakis niezrozumialy dla niej film.pogadaj z nia tak na osobnosci,i nie wstydz sie poznania prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: 2xS -K_96 04.01.02, 12:43 mój drogi Przyjacielu internetowy. Masz prawo nie ufać mojemu postowi, ale zapytaj się sam. Ta osobą jest Karina_96 z forum łomianek... Sprawdx sam... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zntk Re: 2xS -K_96 IP: *.proxy.aol.com 07.01.02, 03:05 ufam ufam twemu postowi,tylko jej do ciebie opowiesci,nie ma ladu.ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: 2xS -K_96 07.01.02, 10:41 Gość portalu: zntk napisał(a): > ufam ufam twemu postowi,tylko jej do ciebie opowiesci,nie ma ladu.ot co. Dlaczego nie ma ładu??? Ona zawsze mówi prawdę i nie kłamie mówiąc o sexie. Nie wydaje mi się, że można jej nie ufać. Znam ją już od tylu lat, że nie mam podstaw twierdzić inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zntk Re: 2xS -K_96 IP: *.proxy.aol.com 15.01.02, 03:40 sawo,ja rozumiem,ze jezeli dwoje ida do lozka w wiadomym celu,to oboje sa zaangazowani.w jej do ciebie opowiesci,widac,ze to ona sie angazowala. skoro ja blisko znasz i obojetne jej jest o takich sprawach opowiadac ludziom postronnym,to zapytaj sie ja jak to tam bylo naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
karina_96 Re: 2xS -K_96 17.01.02, 19:12 Zawsze możesz napisać do mnie i ja Ci opowiem jak tam wszystko wyglądało. To ja Michałkowi opowiedziałam o swoich przeżyciach sylwestrowych, ale widzę,że nie mogę wszystkiego mu opowiadać. Widzę także, że muszę przeglądać każde forum w Angorze bo pewnie napisała ta kreatura coś jeszcze o mnie. A dzisiaj miałam mu farbować włosy. Ja mu dam... Chyba zaraz przejdę się na 2 część sali i wypomne mu wszystko. Tak czy inaczej mój drogi jak chcesz znać szczegóły to wybacz, ale na forum się nie wypowiem i zapraszam do pisania na moją sskrzynkę mailową, której adres chyba widnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zntk Re: 2xS -K_96 IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 00:15 karino,ja nie jestem wcale w tej dziedzinie ciebie ciekawy.zwrocilem sawie tylko uwage na pewna niescislosc w jego reportarzu,ot co.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
karina_96 Re: 2xS -K_96 22.01.02, 08:37 Gość portalu: zntk napisał(a): > karino,ja nie jestem wcale w tej dziedzinie ciebie ciekawy.zwrocilem sawie tylk > o > uwage na pewna niescislosc w jego reportarzu,ot co.powodzenia. Maleństwo. W jakim reportażu!!! Reportaż kochanie pisze naoczny świadek, a Michała tam nie było. To mógł być artykuł opiewający moje przeżycia, a nie reportaż. Może zaczniesz jakąś ciekawą opowieść, która ja będę kończyła i wówczas powstanie historyjka godna przepisania do Gazety wyborczej. Puść wodze fantazji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham Re: 2xS -K_96 IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 09:17 cheap bastard-nie ma klasy pierw na zabawe do bialego rana a pozniej tydzien sexu w najdrozszym hotelu wsrod........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham Re: 2xS -K_96 IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 09:18 to nie mydlo ale wyglada ze on byl skapy Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: 2xS -K_96 27.06.02, 19:03 Gość portalu: ham napisał(a): > to nie mydlo > ale wyglada ze on byl skapy Taka jest miłość. Ślepa... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham Re: 2xS -K_96 IP: *.proxy.aol.com 29.06.02, 20:45 milosc jest slepa a zazdrosc widzi nawet to czego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham Re: 2xS -K_96 IP: *.proxy.aol.com 29.06.02, 20:48 Milosc dlatego chodzi w parze z zazdroscia, ze milosc jest slepa, a zazdrosc widzi nawet to, czego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zntk Re: 2x IP: *.proxy.aol.com 16.07.02, 02:42 sawa,co z karina? nic nie odpowiadasz.obiecala po egzaminach pisac.czyzby ona jeszcze ich nie pokonczyla?a moze ich ma tak duzo,bo to chodzi o objecie stanowiska pierwszego sekretarza onz,w takim razie to zrozumiale.jednak dowiedz sie na jakim pulapie ona teraz jest,bo do sylwestra jest juz blizej niz dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: 2x 16.07.02, 08:50 Karinka boryka się z egzaminami i "nawet, nawet..." Na wrzesień zostało jej chyba tylko trzy. Za dwa tygodnie planujemy wypad na Mazury. Karinka musi skończyć kurs na nurka. Jakieś tam patenty. :) Oj będzie ciekło.... wiadomo jaki złocisty i srebrny płynik... :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś