Dodaj do ulubionych

2x"S" czyli Sylwester i Sex...

02.01.02, 13:38
Kto właśnie tak spędzał Sylwestra??? Moja znajoma spędziła Sylwestra w łóżku ze
swoim facetem i uprawiała sex całą noc. Czy ktoś jeszcze tak spędzał Sylwestra?
Obserwuj wątek
    • Gość: zntk Re: 2x IP: *.proxy.aol.com 03.01.02, 03:25
      sawa-ona chyba ci wode lala,bo jezeli ona ten seks uprawiala,to co robil ten
      facet?spal?a moze to byla tylko jej imaginacja,gdy po ciemku w nocy w obawie
      przed rodzicami ogladala jakis niezrozumialy dla niej film.pogadaj z nia tak na
      osobnosci,i nie wstydz sie poznania prawdy.
      • sawa55 Re: 2xS -K_96 04.01.02, 12:43
        mój drogi Przyjacielu internetowy. Masz prawo nie ufać mojemu postowi, ale
        zapytaj się sam. Ta osobą jest Karina_96 z forum łomianek... Sprawdx sam... ;o)
        • Gość: zntk Re: 2xS -K_96 IP: *.proxy.aol.com 07.01.02, 03:05
          ufam ufam twemu postowi,tylko jej do ciebie opowiesci,nie ma ladu.ot co.
          • sawa55 Re: 2xS -K_96 07.01.02, 10:41
            Gość portalu: zntk napisał(a):

> ufam ufam twemu postowi,tylko jej do ciebie opowiesci,nie ma ladu.ot co.

Dlaczego nie ma ładu??? Ona zawsze mówi prawdę i nie kłamie mówiąc o sexie. Nie
            wydaje mi się, że można jej nie ufać. Znam ją już od tylu lat, że nie mam podstaw
            twierdzić inaczej...

• Gość: zntk Re: 2xS -K_96 IP: *.proxy.aol.com 15.01.02, 03:40
              sawo,ja rozumiem,ze jezeli dwoje ida do lozka w wiadomym celu,to oboje sa
              zaangazowani.w jej do ciebie opowiesci,widac,ze to ona sie angazowala.
              skoro ja blisko znasz i obojetne jej jest o takich sprawach opowiadac ludziom
              postronnym,to zapytaj sie ja jak to tam bylo naprawde.
              • karina_96 Re: 2xS -K_96 17.01.02, 19:12
                Zawsze możesz napisać do mnie i ja Ci opowiem jak tam wszystko wyglądało. To ja
                Michałkowi opowiedziałam o swoich przeżyciach sylwestrowych, ale widzę,że nie
                mogę wszystkiego mu opowiadać. Widzę także, że muszę przeglądać każde forum w
                Angorze bo pewnie napisała ta kreatura coś jeszcze o mnie. A dzisiaj miałam mu
                farbować włosy. Ja mu dam... Chyba zaraz przejdę się na 2 część sali i wypomne
                mu wszystko. Tak czy inaczej mój drogi jak chcesz znać szczegóły to wybacz, ale
                na forum się nie wypowiem i zapraszam do pisania na moją sskrzynkę mailową,
                której adres chyba widnieje.
                • Gość: zntk Re: 2xS -K_96 IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 00:15
                  karino,ja nie jestem wcale w tej dziedzinie ciebie ciekawy.zwrocilem sawie tylko
                  uwage na pewna niescislosc w jego reportarzu,ot co.powodzenia.
                  • karina_96 Re: 2xS -K_96 22.01.02, 08:37
                    Gość portalu: zntk napisał(a):

> karino,ja nie jestem wcale w tej dziedzinie ciebie ciekawy.zwrocilem sawie tylk
                    > o
                    > uwage na pewna niescislosc w jego reportarzu,ot co.powodzenia.

Maleństwo. W jakim reportażu!!! Reportaż kochanie pisze naoczny świadek, a
                    Michała tam nie było. To mógł być artykuł opiewający moje przeżycia, a nie
                    reportaż. Może zaczniesz jakąś ciekawą opowieść, która ja będę kończyła i wówczas
                    powstanie historyjka godna przepisania do Gazety wyborczej. Puść wodze fantazji...

• Gość: ham Re: 2xS -K_96 IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 09:17
                      cheap bastard-nie ma klasy
                      pierw na zabawe do bialego rana
                      a pozniej tydzien sexu w najdrozszym hotelu
                      wsrod...........
                      • Gość: ham Re: 2xS -K_96 IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 09:18
                        to nie mydlo
                        ale wyglada ze on byl skapy
                        • sawa55 Re: 2xS -K_96 27.06.02, 19:03
                          Gość portalu: ham napisał(a):

> to nie mydlo
                          > ale wyglada ze on byl skapy

Taka jest miłość. Ślepa... :(
                          • Gość: ham Re: 2xS -K_96 IP: *.proxy.aol.com 29.06.02, 20:45
                            milosc jest slepa
                            a zazdrosc widzi nawet to czego nie ma
                          • Gość: ham Re: 2xS -K_96 IP: *.proxy.aol.com 29.06.02, 20:48
                            Milosc dlatego chodzi w parze z zazdroscia, ze milosc jest slepa, a zazdrosc
                            widzi nawet to, czego nie ma.
    • Gość: zntk Re: 2x IP: *.proxy.aol.com 16.07.02, 02:42
      sawa,co z karina?
      nic nie odpowiadasz.obiecala po egzaminach pisac.czyzby ona jeszcze ich nie
      pokonczyla?a moze ich ma tak duzo,bo to chodzi o objecie stanowiska pierwszego
      sekretarza onz,w takim razie to zrozumiale.jednak dowiedz sie na jakim pulapie
      ona teraz jest,bo do sylwestra jest juz blizej niz dalej.
      • sawa55 Re: 2x 16.07.02, 08:50
        Karinka boryka się z egzaminami i "nawet, nawet..." Na wrzesień zostało jej
        chyba tylko trzy.
        Za dwa tygodnie planujemy wypad na Mazury. Karinka musi skończyć kurs na nurka.
        Jakieś tam patenty. :) Oj będzie ciekło.... wiadomo jaki złocisty i srebrny
        płynik... :)

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka