Gość: JACEK IP: *.houston.rr.com 05.09.03, 00:55 Kiedys na waszym forum pisal facet z Texasu(Dallas,Houston,San Antonio...nie pamietam;-))) Czy on jeszcze na tym forum jest???? Pozdro JACEK z Houston ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: Kiedys byl tu na forum facet z Texasu!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.09.03, 02:34 czy Ty jestes ten sam JACEK, ktoren sie ostro w Szczecinie udzielal/udziela? Moze V LO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Kiedys byl tu na forum facet z Texasu!!! IP: 64.9.159.* 05.09.03, 13:28 Gość portalu: mimi napisał(a): > czy Ty jestes ten sam JACEK, ktoren sie ostro w Szczecinie udzielal/udziela? > Moze V LO? tak ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Kiedys byl tu na forum facet z Texasu!!! IP: *.proxy.aol.com 05.09.03, 05:21 witaj Jacku jestem ok.180 mil od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Kiedys byl tu na forum facet z Texasu!!! IP: 64.9.159.* 05.09.03, 13:30 Gość portalu: bogdan napisał(a): > witaj Jacku jestem ok.180 mil od ciebie. HEJ, a na polnoc czy zachod ode mnie ?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wise guy "Facet" do "faceta" czyli.... IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 05.09.03, 13:37 ...knajacka elegancja polska przeniesiona do stanu nowobogackich nafciarzy i powystrzelanych kowbojów...a zresztą / i przecież /to nie elity intelektualne tułają się po takich zadupiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: 'Facet' do 'faceta' czyli.... IP: 64.9.159.* 05.09.03, 13:42 Gość portalu: wise guy napisał(a): > ...knajacka elegancja polska przeniesiona do stanu nowobogackich nafciarzy i > powystrzelanych kowbojów...a zresztą / i przecież /to nie elity intelektualne > tułają się po takich zadupiach. Texas ma swoje zalety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: 'Facet' do 'faceta' czyli.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 18:36 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Gość portalu: wise guy napisał(a): > > > ...knajacka elegancja polska przeniesiona do stanu > nowobogackich nafciarzy i > > powystrzelanych kowbojów...a zresztą / i przecież /to > nie elity intelektualne > > tułają się po takich zadupiach. > > Texas ma swoje zalety ;-) I Ty tu "siło nieczysta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik czysty Re: 'Facet' do 'faceta' czyli.... IP: *.Red-81-37-107.pooles.rima-tde.net 05.09.03, 19:04 Gość portalu: stasiek napisał(a): > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > Gość portalu: wise guy napisał(a): > > > > > ...knajacka elegancja polska przeniesiona do stanu > > nowobogackich nafciarzy i > > > powystrzelanych kowbojów...a zresztą / i przecież /to > > nie elity intelektualne > > > tułają się po takich zadupiach. > > > > Texas ma swoje zalety ;-) > > I Ty tu "siło nieczysta" Kto zacz tą "nieczystą siłą". A poza tym czy prawdziwy katolik, jakim jestem ja i mój cały lud nadwiślański, może mieć coś wspólnego z nieczystością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: 'Facet' do 'faceta' czyli.... IP: 64.9.159.* 05.09.03, 19:23 Gość portalu: stasiek napisał(a): > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > Gość portalu: wise guy napisał(a): > > > > > ...knajacka elegancja polska przeniesiona do stanu > > nowobogackich nafciarzy i > > > powystrzelanych kowbojów...a zresztą / i przecież /to > > nie elity intelektualne > > > tułają się po takich zadupiach. > > > > Texas ma swoje zalety ;-) > > I Ty tu "siło nieczysta" A bo co ?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Teksas IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.09.03, 20:58 Panom z Teksasu polecam odwiedzenie miasteczka nie daleko Houston - Goliad i fortu La Bahia. W 1836 26-7 marca zginęło tam 4 polskich oficerów z powstania listopadowego. Ich imiona są na pomniku. Każdego roku w rocznicę masakry odbywają się tam obchody rocznicowe. Warto obejrzeć film Johna Wayn'a " The Alamo", a potem tam pojechać. W małym kościółku w nawie po lewej stronie jest obraz Matki Boskiej Czestochowskiej i dwie polskie flagi, narodowa i powstańców listopadowych. W muzeum powita Was kustosz Newton Warzecha, w 4 pokoleniu Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Teksas IP: 64.9.159.* 05.09.03, 21:16 Dzieki, bylem tam jakie 12 lat temu. Goliad jet raczej blizej San Antonio niz Houston ale i tak jak na warunki tutejsze to rzut kamieniem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z życia żydków [...] IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 05.09.03, 23:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan spanisz kelner zamknij sie bo wszyscy sa toba zmec IP: *.proxy.aol.com 06.09.03, 04:14 na zachod Odpowiedz Link Zgłoś