Dodaj do ulubionych

Praca w DCT Gdansk SA

• Gość: do Ktos Re: Praca w DCT Gdansk SA IP: *.google.com 20.04.14, 07:46
      Do ktoś
      Nie podoba się, to zmień prace, nikt na sile ciebie nie trzyma a nie obgadujesz innych!
      • Gość: DoKtos Re: Praca w DCT Gdansk SA IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.16, 14:50
        Do ktosiu stul pysk bo tyrasz pewnie szaraczkami, plują ci w twarz i kopią po jajach a ty wdziecznie dziekujesz panu swemu za manne w postaci czapki śliwek.. nie chcesz sie cenic to wypierd pod latarnie..
    • Gość: oj tam oj tam Re: Praca w DCT Gdansk SA IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.14, 13:21
      Panie Prezesie strach się bać. Pańskie wypowiedzi to sodoma i gomora, a list do nas pracowników co najmniej śmieszny:) Panie wiceprezesie zwraca się Pan w liście do nas drodzy koledzy i koleżanki a jeszcze nie tak dawno twierdził Pan że na IMV małpę można nauczyć jeździć, więc więcej odwagi z Pana strony i trzeba było zwrócić się do nas moje drogie małpy. Panie Prezesie zalecam skorzystać z " Akademi DCT " którą sami wymyśleliście i tam niebawem będzie warsztat ze stylów zachowań w komunikacji - czy zawsze musimy nadawać na tych samych falach? A jeśli to nie pomoże to już tylko na NFZ trzeba się udać tam gdzie trzeba. Aha Panowie z zarządu. To nie Afryka że można sobie robić co się tylko podoba więc troszkę pokory.
      • Gość: BylemIsieZmylem Re: Praca w DCT Gdansk SA IP: *.dynamic.mm.pl 30.12.14, 10:31
        Panowie + nieliczne Panie.
        Każdy orze jak może. Nie ma co HAŁASowac i miałczeć.
        Nic sie nie mnieni jak WY sie nie zmienicie.
    • Gość: obcy Re: Praca w DCT Gdansk SA IP: 178.21.91.* 30.01.15, 16:01
      Dopóki knypek będzie rzadzil doputy nic sie nie zmieni na lepsze, stare ,,układy,, itp. Sodoma i Gomora, praca ciekawa tylko ta mentalność majstrow, kierownikow i po.ier.alaczy
      • 5zeus Re: Praca w DCT Gdansk SA 14.05.15, 21:21

dane kontaktowe:
        tel.: 604730487
        rodzaj pomocy

opieka
        Jeśli miałeś wypadek:
        -będąc kierowcą lub pasażerem,
        -na uszkodzonym lub śliskim chodniku,
        -w pracy,
        -w rolnictwie,
        -stałeś się ofiarą błędu medycznego,
        -lub w wypadku straciłeś bliskich

należy Ci się odszkodowanie lub zadośćuczynienie, o którym może nie wiesz.

Jeżeli wypłacono Ci odszkodowanie za samochód z AC lub OC do 3 lat wstecz - możesz otrzymać dodatkowe pieniądze.

Jesteśmy jedną z największych firm w Polsce, która pomaga osobom poszkodowanym w wypadkach uzyskać odszkodowanie nawet do 17 lat wstecz. Działamy na terenie całej Europy.

Nie pobieramy żadnych opłat wstępnych !!!

Posiadamy: własnych lekarzy orzeczników, kancelarie radców prawnych, rzeczoznawców,
        Odział Rehabilitacyjny ( bezpłatnie), auta zastępcze - bezgotówkowo.
    • tirnielubie Re: Praca w DCT Gdansk SA 09.11.15, 20:48
      Dostałem zaproszenie na rozmowę w DCT. Zaaplikowałem CV i zadzwonili. Stanowisko na kontenerowóz, czyli pod suwnicę i na sektor całą zmianę. Nuda jak nic. Waham się, bo nie wiem jak tam zarobię. Jaka stawka na godzinę, że 12 godz to wiem i niedziele, święta to też, DCT NIE ŚPI. Do dupy ale na miejscu i dzieci bym widział codziennie. Szukam stabilizacji a w transporcie krajowym się nie uda. Tłuki co się zwolniły "na TIRa idą" niech nie piszą bo to znam i życzę powodzenia w swoim M1 i telefonami po nocach, tłumaczeniem, że rzepa nie przypnę.... Interesuje mnie ile da się wycisnąć wożąc kontenery na DCT??? powiedzmy 200 godzin (ile na godzinę?) w miesiącu??? Przestoje?? Same nocki (kolesie i rodzina robi w dzień) tzw luźny grafik. PISZ KONKRETY, NIE ŻAL SIĘ NA SWÓJ LOS, NIE WIESZ CO?? NIE PISZ IDŹ NA TIRA !!!
      • Gość: Operator IMV Re: Praca w DCT Gdansk SA IP: *.gdansk.vectranet.pl 09.11.15, 20:55
        Godzinowo wychodzi okolo 170h miesięcznie plus nadgodziny, wiecej niz 200 godzin raczej nie przekroczysz. Kasowo to okolo 2000 na reke, to tylko podstawa plus nadgodziny i male benefity, typu ze 100 na paliwo, obiad regeneracyjny ale tylko zima. Praca zmianowa po 12 godzin, dniowki i nocki z tym ze nieregularne, czesto dzwonią czy chcesz przyjsc w nadgodziny lub czasami przesuwanie ze względu na opoznienie statku.
        • Gość: Operator IMV Re: Praca w DCT Gdansk SA IP: *.gdansk.vectranet.pl 09.11.15, 21:00
          A i dopiska, od tej kwoty 2000 zaczynasz w zasadzie przygodę
          • tirnielubie Re: Praca w DCT Gdansk SA 13.11.15, 06:43
            Dzięki serdeczne. Wreszcie jakiś konkret, 2 tysie byłoby dobre jakbym miał 25 lat. Nie skuszę się. Ale w poniedziałek podjadę zobaczyć, mam blisko, załadunek dopiero po 12. Napiszę jakie warunki zaproponowali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka