Gość: Sandman IP: *.chello.pl 16.04.08, 20:07 Czyli przez 1,5 roku zamontowano pare kamer i oswietlono chodniki kolo Grandu... Hm... S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Nasze sprawy w Sopocie - podsumowanie akcji IP: *.nsm.pl 16.04.08, 20:12 Rozumiem, że następne będzie sprawozdanie z Gdańska. Jestem ciekaw jak wypadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Nasze sprawy w Sopocie - podsumowanie akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 07:24 Faktycznie, imponujące to nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan z sopotu Nasze sprawy w Sopocie - podsumowanie akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 08:24 kiłbasa wyborcza jest krotko trwała , jest tak w calej polsce uklady , ukladziki , a korupcja coraz bardziej intiligiętna truda do wykrycia i udowodnienia prawnego , ale bardzo widoczna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopocianin czyli nic IP: *.limes.com.pl 17.04.08, 09:43 nie zostalo zrobione. Rozwalila mnie ta "Łukasiak" - przeciez wiadomo ze jak sie mowi o niesowietlonym parku polnoscnym, to sie mysli o drodze do "koliby". Oswietlenie pod grandem przeciez zasze bylo. Co to za oszolomy sa z tej "Samorzadnosci", czy tam "PO" bo juz nie wiem. Jak taka moze byc radnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan z sopotu Re: czyli nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 10:39 samorzadnosc w sopocie bardzo demokratyczna i inteligięęęęęęętna torzon stanowi kilku kadencyjna druzyna 1 osobowa ktora podporzadkowala wiekszosc sobie. ot i cala prawda o samorzadnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopoćko Nasze sprawy w Sopocie - podsumowanie akcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 12:35 Najbardziej ubawiło mnie sformułowanie "prośby mieszkańców".Załatanie dziur to "prośba"???Nie Panie Radny jeden z drugim.To żądanie, bo jak psu zupa się należy.Prosić to Wy możecie najwyżej o głosy w kampanii wyborczej tyle, że w następnej My będziemy bardziej asertywni Szanowna Platformo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOLO Nasze sprawy w Sopocie - podsumowanie akcji IP: *.limes.com.pl 17.04.08, 12:54 Molo dla mieszkańców Sopotu już dawno byłoby za darmo. W zeszłym roku projekt uchwały wnieśli radni PiS. Radni Platformy i Samorządności Sopot cynicznie zagłosowali PRZECIW. Pomimo tego cały czas mydlą mieszkańcom oczy, że w sumie to oni popierają darmowe wejście na molo dla mieszkańców, a wprowadzą je Bóg wie kiedy! Odpowiedz Link Zgłoś