Dodaj do ulubionych

Nasze sprawy w Sopocie - podsumowanie akcji

IP: *.chello.pl 16.04.08, 20:07
Czyli przez 1,5 roku zamontowano pare kamer i oswietlono chodniki kolo
Grandu... Hm...
S.
Obserwuj wątek
    • Gość: M Nasze sprawy w Sopocie - podsumowanie akcji IP: *.nsm.pl 16.04.08, 20:12
      Rozumiem, że następne będzie sprawozdanie z Gdańska. Jestem ciekaw jak wypadnie.
    • Gość: Dorota Re: Nasze sprawy w Sopocie - podsumowanie akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 07:24
      Faktycznie, imponujące to nie jest
    • Gość: jan z sopotu Nasze sprawy w Sopocie - podsumowanie akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 08:24
      kiłbasa wyborcza jest krotko trwała , jest tak w calej polsce
      uklady , ukladziki , a korupcja coraz bardziej intiligiętna truda
      do wykrycia i udowodnienia prawnego , ale bardzo widoczna .
    • Gość: sopocianin czyli nic IP: *.limes.com.pl 17.04.08, 09:43
      nie zostalo zrobione. Rozwalila mnie ta "Łukasiak" - przeciez wiadomo ze jak
      sie mowi o niesowietlonym parku polnoscnym, to sie mysli o drodze do "koliby".
      Oswietlenie pod grandem przeciez zasze bylo. Co to za oszolomy sa z tej
      "Samorzadnosci", czy tam "PO" bo juz nie wiem. Jak taka moze byc radnym.
      • Gość: jan z sopotu Re: czyli nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 10:39
        samorzadnosc w sopocie bardzo demokratyczna i inteligięęęęęęętna
        torzon stanowi kilku kadencyjna druzyna 1 osobowa ktora
        podporzadkowala wiekszosc sobie. ot i cala prawda o samorzadnosci.
    • Gość: sopoćko Nasze sprawy w Sopocie - podsumowanie akcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 12:35
      Najbardziej ubawiło mnie sformułowanie "prośby mieszkańców".Załatanie dziur to
      "prośba"???Nie Panie Radny jeden z drugim.To żądanie, bo jak psu zupa się
      należy.Prosić to Wy możecie najwyżej o głosy w kampanii wyborczej tyle, że w
      następnej My będziemy bardziej asertywni Szanowna Platformo
    • Gość: MOLO Nasze sprawy w Sopocie - podsumowanie akcji IP: *.limes.com.pl 17.04.08, 12:54
      Molo dla mieszkańców Sopotu już dawno byłoby za darmo. W zeszłym roku projekt
      uchwały wnieśli radni PiS. Radni Platformy i Samorządności Sopot cynicznie
      zagłosowali PRZECIW. Pomimo tego cały czas mydlą mieszkańcom oczy, że w sumie to
      oni popierają darmowe wejście na molo dla mieszkańców, a wprowadzą je Bóg wie kiedy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka