zoey7 20.04.08, 00:50 Gdzie jeszcze w Gdańsku oprócz Alfy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shpper Re: Sklep Tchibo IP: *.chello.pl 20.04.08, 10:04 galeria Błatycka we Wrzeszczu, w Realu jest tez dział z produktami Tchibo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakosść chińska Re: Sklep Tchibo IP: *.dew.pl 20.04.08, 16:05 to sklepy dla frajerów wysokie ceny marna jakosc.Mozna kupowac markowe rzeczy po takiej samej cenie i przynajmniej dobre jakosciowo.Sklepy dla naiwnych .Przyznaje sam sie raz nabrałem ale 2razy tego samego błedu nierobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schpper Tchibo IP: *.chello.pl 20.04.08, 18:13 Nie zgodzę się z Tobą. Sklepy te mają ciekawy asortyment. Często nowe produkty z gazetki. Juz jest duze grono stałych bywalców, które czeka na poranki, kiedy jest nowy towar z gazetek. Jakosc produktów jak wszędzie. Mogą trafic się uszkodzone, ale po to jest długa gwarancja. Na mój gust troche za wysokie ceny, ale w końcu nikt nie musi kupowac, kiedy np. cena lub jakosc nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrzegam innych Re: Tchibo IP: *.dew.pl 20.04.08, 22:54 Polska przezywa bum zakupowy:) Wiec na kazdy sklepik znajda sie chetni. to dlamnie zaden argument.A niechodzi mi o gwarancje bo ona jest tylko wtedy gdy sie cos zepsuje,jesli cos jest kiepskiej jakosci to zadna gwarancja niepomoze.Jakupilem lornetke miala miec zoom 40krotny regulowany od 8 wrzeczywistosci okazało sie ze jest tylko 8krotne powiekszenie a pozostale 40to pic nawode obraz zamazany i zciemniony.stara rosyjska lornetka z przed 20lat jest lepsza i ma lepsza jakosc a tego gwarancja nieobejmuje. Jak sam stwierdziłes ceny maja za wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Sklep Tchibo IP: *.lucent.com 21.04.08, 10:54 Akurat jakość produktów z marką TCM jest zadowalająca. Ceny sa takie same jak w Niemczech. Ja bardzo lubie kupować produkty z oferty Tchibo i jeszcze nigdy sie nie zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
flydot Re: Sklep Tchibo 21.04.08, 11:40 Wiele rzeczy kupiłam w sklepie Tchibo i z każdej jestem przezadowolona, a jestem wybredna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pls Re: Sklep Tchibo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 12:40 przynajmniej nie mają towaru "made in china", a asortyment odbiega od innych sklepów, kilka rzeczy kupiłam i jestem zadowolona, choć rzeczywiście towary są drogie, więc na wiele mnie nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota www.tchibo.pl IP: *.lucent.com 21.04.08, 13:08 www.tchibo.pl Gdansk, Pomorskie Tchibo-Shop Al. Grunwaldzka 80-264 Gdansk Gdansk, Pomorskie Tchibo-Shop Ul. Kolobrzesks 41C 80-391 Gdansk Gdańsk, Pomorskie real ul. Spacerowa 48 80-394 Gdańsk Gdańsk, Pomorskie real ul. Kołobrzeska 32 80-394 Gdańsk Gdynia, Pomorskie Rossmann Pl. Konstytucji 1 81-354 Gdynia Gdynia, Pomorskie real,- Ul. K. Górskiego 2 81-304 Gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dita Re: Sklep Tchibo IP: *.89.174.89.cable.satra.pl 23.04.08, 19:52 A tak właściwie to dlaczego marka kawowa sprzedaje tzw "mydło i powidło"? ;) Wolę ich kawę niż dość drogie produkty. Swoja drogą szkoda, że w tych sklepikach kawiarenki wydają się być niejako dodatkiem do sprzedaży ubrań, naczyń itd. Niezbyt przyjemnie się tam pije, skądinąd dobrą, kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek7 Re: Sklep Tchibo 23.04.08, 20:37 W niemczech od lat funkcjonują te sklepy i z powodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Sklep Tchibo 23.04.08, 23:01 a ciasta maja pyszne,tylko ze 5 zl za kawalek tortu to zdzierstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: Sklep Tchibo 24.04.08, 21:51 Ja chcę kupić tam kijki do Nordic Walking, były kiedyś po 59,90zł za parę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pls Re: Sklep Tchibo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 10:09 kijków nie widziałam a byłam we wtorek, raczej jest cotygodniowa oferta plus trochę innych ciuchów i drogiego sprzętu, jak wiesz oferta jest ważna do wyczerpania zapasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paniusia w kapelus Re: Sklep Tchibo IP: *.acn.waw.pl 27.04.08, 12:29 ja tam lubię sklepy tchibo, na ogól kupuję rzeczy dla dzieciaków, ale mam też radio do kuchni i nawilżacz powietrza. wszytsko można zwrócić w ciągu 3 miesięcy, a jakość jest bardzo dobra, bo produkowane w niemczech, a nie w pierdołkowicach górncyh, jak wiekszość "zagranicznych" firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to dobre Re: Sklep Tchibo IP: *.dew.pl 27.04.08, 13:14 mamy tu kolejna bladi co niema pojecia co kupuje jakosc jest najnizszej klasy a produkty made in china!! lepiej poczytaj metki!! Odpowiedz Link Zgłoś