polanka30 13.06.08, 15:35 Poszukuję dobraj ekipy remontowej do wykończenia łazienki (glazura terakota ew. hydreulika itp.) Może ktoś mi coś poleci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.jazgarska Re: Kafelkarz w Gdańsku 13.06.08, 21:25 Życzę powodzenia.... Nas jedna ekipa fachowców zostawiła z rozbebeszoną łazienką i innymi niedokończonymi hostoriami, udało mi się zdobyć w necie namiar do kafelkarza, który zrobił tyle, na ile pozwolił mu okrojony czas... Nie podam w tym miejscu n-ru tel. bo nie wiem, czy by sobie tego życzył. Trudno jest o fachowców - nie mówię już nawet o fachowcach godnych polecenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
pianiwo1 Re: Kafelkarz w Gdańsku 16.06.08, 17:39 polanka30 napisała: > Poszukuję dobraj ekipy remontowej do wykończenia łazienki (glazura > terakota ew. hydreulika itp.) Może ktoś mi coś poleci. Witam serdecznie, ja w sumie mogę spokojnie z czystym sumieniem polecić ci ekipie, która wykonuje prace na terenie trójmiasta. Dodaj jednak, ze są dosyć rozchwytywani (z czego widać, że źle nie robią) i jak chcesz to mogę Ciebie z nimi umówić, jednakże podaj mi swój nr tel. na priv lub na e-maill pislaw77@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANUSZ Re: Kafelkarz w Gdańsku IP: *.hsd1.fl.comcast.net 25.10.08, 03:54 29.10 WRACAM DO POLSKI PO 5 LATACH JESTEM KAFELKARZEM Z WIELOLETNIM STAZEM . PRZYJME KAZDE ZLECENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Kafelkarz w Gdańsku IP: 217.153.93.* 27.10.08, 18:33 zapraszam do mnie mail jarekk0106@wp.pl. Mam do zrobienia łazienkę w nowym budownictwie weraz z osprzętem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Kafelkarz w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 21:24 Witam Polecam ekipe z pod Chwaszczyna.Jaśli był by ktoś chętny to prosze podać swoje namiary na ramzes1_2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Kafelkarz w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.15, 10:30 Jestem zainteresowany waszymi usługami proszę podać nr. kontaktowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMBUD Re: Kafelkarz w Gdańsku IP: *.chello.pl 24.08.09, 10:34 jak chce Pan pokafelkować duże zlecenie to proszę o kontakt 798994229 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Kafelkarz w Gdańsku IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.13, 18:25 Również proszę o maila kontaktowego, szukam kafelkarza, mieszkanie w nowym budownictwie, stan surowy. Mój mail mika.szy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: Kafelkarz w Gdańsku IP: *.net-193-106-78.assat.pl 23.11.13, 21:48 moj mail to chodzinski_kamal@wp.pl chętnie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
zgred.polarny Re: Kafelkarz w Gdańsku 21.11.08, 14:33 Korzystałem i polecam z czystym sumieniem: "Glazura, terakota - układanie i towarzyszące prace remontowo- wykończeniowe - Marek Moszczyński" adres: 81-572 Gdynia, Damroki 17/7 tel: 602-108-508 e-mail: marka.glazura@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edgar Graph Re: Kafelkarz w Gdańsku IP: *.tcz.vectranet.pl 03.04.09, 14:12 Ja trafilem przy remoncie kuchni na bardzo dobra ekipe Amm Glazur: primo - kafle, nawet te tansze chinskie klada tak, ze mucha nie siada, jak w katalogu. secondo - jak wejdą, to przygotuj sie, ze działają od wczesnego ranka do pozna w nocy(albo i nocą do rana), a nie jak poprzedni majster, ktory ukladal mi lazienke 4 tygodnie i upaćkał kafle silikonem. Kafle w kuchni ulozyli mi w dwa dni, a trzeciego fugowali. Efekt super. Wszystko robia maszynami elektrycznymi i szlifierkami, kąty, cuda wianki. tercio - ekipa mloda chociaz doswiadczona, wesoła i rozmowna, kulturalna, bez nałogów. Nie wiem czy maja wolne terminy, bo tam u nich wszystko na kalendarzyk. Ja sie wcisnalem z kuchnia na ten dlugi weekend miedzy Bozym Narodzeniem a Sylwestrem. Cenowo to średnio 40 zl za metr, ale i tak musza przyjechac zobaczyć czy kafle na gołe cegły, kartongips czy tynk mają klaść. Osobiscie szczerze polecam, bo to prawdziwi Fachowcy. Telefon do nich 694489292. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz_29 Re: Kafelkarz w Gdańsku IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 30.07.13, 13:14 Ja polecam tego kafelkarza kafelkarz-wejherowo-reda-rumia.blogspot.com dojedzie do Trójmiasta, nie ma żadnego problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Termotec Re: Kafelkarz w Gdańsku IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.18, 14:46 Wykrywanie wycieków wody / Lokalizacja przecieków - www.lokalizacja-wyciekow.pl Odpowiedz Link Zgłoś