tunhotel 28.07.08, 13:09 Czy waszym zadaniem, Trójmiasto ma szanse na powstanie kina IMAX? Jeśli sie nie mylę to operatorem kin tego typu jest Cinema City, ale chyba nie mamy co liczyć na trójwymiarowe kino w gdańskiej Krewetce. www.kinoimax.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinowski11 Re: IMAX w Trójmieście 28.07.08, 14:33 W Krewetce nie... ale obok :) moje-trojmiasto.pl/viewtopic.php?f=35&p=3 Odpowiedz Link Zgłoś
tunhotel Re: IMAX w Gdańsku 28.07.08, 15:49 Dzięki kalinowski - jak zwykle dobrze poinformowany :-) Możesz rozjaścić określenie "obok Krewetki"? Teren przed NOT-em na Rajskiej? Troche blisko pierwszego kinoplexu Cinema City Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: IMAX w Gdańsku 28.07.08, 16:02 Miałem na myśli tereny po stoczniowe. Młode Miasto :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tunhotel Re: IMAX w Gdańsku 28.07.08, 16:48 Aaa fakt, nie doczytałem: "Megapleks powstanie w nowej dzielnicy miasta - Gdańsk Młode Miasto" Jakoś nie ufam prognozom, aby przybytek ten powstał do końca przyszłego roku. Ale pozyjemy, zobaczymy - galerie Bałtycke tez w końcu postawili raz, dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: IMAX w Trójmieście IP: *.chello.pl 28.07.08, 22:04 Będzie projektor cyfrowy 3D w krewetce!!! Odpowiedz Link Zgłoś