Dodaj do ulubionych

COOOO?! nikogo nie ma?????

IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.01.02, 22:33
znowu mam pelnic dyzur?
:)
Obserwuj wątek
    • iwa.ja Re: COOOO?! nikogo nie ma????? 10.01.02, 22:53
      O tej porze? Ja już zbieram się do spania, ale zajrzałam i jestem. Co masz do
      powiedzenia? Generalnie - dobranoc.
      • Gość: aCh Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.01.02, 23:02
        do powiedzenia mam duzo, ale trzeba uwazac wszystko kiedys bedzie w druku
        coz ja tu musze tkwic bo czekam az mi zadanie na jutro jakas dobra dusza
        rozwiazane przesle
        i nich ci sie jakis koszmarek przysni,a to za zla wole
        :))))
        • iwa.ja Re: COOOO?! nikogo nie ma????? 10.01.02, 23:05
          Dlaczego koszmarek?
          • Gość: aCh Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.01.02, 23:11
            jak to czemu, jeszcze sie pytasz?!!!
            :))
            za zle intencje, dlatego...ja tu sama mam siedziec? do siebie gadac? no jakze
            to?! gdzie jest lucy?!wierna dyzurowiczka!!!!
            • iwa.ja Re: COOOO?! nikogo nie ma????? 10.01.02, 23:18
              O Jezu, Lucy gdzies wsiąkła. Idź już spać... Jutro pogadamy - no chyba, ze masz
              problem na dzisiaj?
              • Gość: aCh Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.01.02, 23:22
                ja nie moge isc spac..czekam az mi kumpel przesle rozwiazane zadanie, ktore
                jutro nalezy oddac do oceny...coz w wielkim balaganie swiateczno-sylwestrowym i
                do tego codziennym tez zgubilam bowiem tresc tegoz i za nic nie jestem w stanie
                nawet podjac proby rozwiazania ...i czekam i czekam i czekam i ...
                a problem? a co psychologiem jestes?..bo ja za duzo czasu w necie spedzam:)))))
                • iwa.ja Re: COOOO?! nikogo nie ma????? 10.01.02, 23:26
                  No no Ci nie pomogę. Psychologiem nie jestem WCALE. Nawet mówią niektórzy, że
                  jestem psychologiem do dupy. To chyba dobra rekomendacja...Ale odezwij sie
                  jutro. Coś masz na duszy????
    • Gość: aCh Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.01.02, 23:25
      eee chyba jednak sie poddam, wstane rano i moze bede w stanie dotzrec do
      komputera odpalic, otworzyc skrzynke wydrukowac..hmmm?tusz mi sie konczy...
      no to w ogole zapowiada sie niezla jazda
      :(
      • Gość: lucy_z Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: 192.168.0.* 10.01.02, 23:44
        Gość portalu: aCh napisał(a):

> eee chyba jednak sie poddam, wstane rano i moze bede w stanie dotzrec do
        > komputera odpalic, otworzyc skrzynke wydrukowac..hmmm?tusz mi sie konczy...
        > no to w ogole zapowiada sie niezla jazda
        > :(

Hej:))) Pozdrawiam Was o ile jesteście:)))
        • Gość: ach Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.01.02, 08:18
          ano jestem
          ledwo zyje, jak mozna tak wczesnie wstawac???
          • lucy_z Re: COOOO?! nikogo nie ma????? 11.01.02, 11:33
            Gość portalu: ach napisał(a):

> ano jestem

Ja też jestem a tu nikogo nie ma:(((((

Wszyscy pracują ciężko:))))))
            No i ja też!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich pracujących:)))))
          • Gość: koprofag Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: 213.17.197.* 11.01.02, 12:49

> ano jestem
            > :)
            > ledwo zyje, jak mozna tak wczesnie wstawac???

wczesnie?
            jak bym mogl wstawac o 8:18 to bym byl szczesliwy czlowiek

• Gość: aCh Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.01.02, 13:49
              ja specjalnie tak napisalam..zeby bylo kontrowersyjnie..zeby sie ktos odezwal ..
              nooo... ja to mam jednak jeszcze dobrze, ale za rok o tej porze to bede sie
              modlila zeby moc wstawac o 5.30 bo do pracy, prawda, nieprwada
              • iwa.ja o 5.30???!!!! 11.01.02, 15:04
                Wstałam o 6.00, żeby zobaczyć, co Ci dolega a strona Gazety mi się nie otwiera...
                A w pracy awaria sieci...Ale w końcu dopłynęłam.
                Wiecie dziewczyny, na forum warszawskim ktoś z miesiąc temu otworzył bardzo ważny
                wątek, że nie lubi poniedziałku. I ten wątek, bardzo utyty wytrzymał przez cały
                tydzień. Wszyscy znajomi się włączali. Kazdy zaraz jak tylko wyskoczył z pościeli
                rano się wcinał. Bardzo pozytyczne zajęcie...
                A wieczorem wszyscy po kolei zyczyli sobie dobrej nocy...
                • lucy_z Re: o 5.30???!!!! 11.01.02, 15:12
                  iwa.ja napisał(a):

> Wstałam o 6.00, żeby zobaczyć, co Ci dolega a strona Gazety mi się nie otwiera.
                  > ..
                  > A w pracy awaria sieci...Ale w końcu dopłynęłam.
                  > Wiecie dziewczyny, na forum warszawskim ktoś z miesiąc temu otworzył bardzo waż
                  > ny
                  > wątek, że nie lubi poniedziałku. I ten wątek, bardzo utyty wytrzymał przez cały
                  >
                  > tydzień. Wszyscy znajomi się włączali. Kazdy zaraz jak tylko wyskoczył z poście
                  > li
                  > rano się wcinał. Bardzo pozytyczne zajęcie...
                  > A wieczorem wszyscy po kolei zyczyli sobie dobrej nocy...

A my tutaj na forum kiedyś z Kasią wymyśliłyśmy, żeby wykreślić poniedziałek z
                  kalendarza ;)))) Co jakiś czas wraca temat nielubianego poniedziałku:))
                  Pozdrawiam:)
                  • iwa.ja Re: o 5.30???!!!! 11.01.02, 15:15
                    Ale dzisiaj piątek... Ja w sobotę wieczorem zaczynam się trząść, że się nie
                    wyrobię z wszystkim zaplanowanym i odłożonym na weekend przed poniedziałkiem. A
                    ten weekend, jak wiesz, mam rzeczywiście przerąbany. Żebyś widziała, ile
                    jeszcze literatury mam do przeczytania. Na stole wygląda to jak Alaska,
                    wszędzie biało. A ja tak nie lubię śniegu!
                    • Gość: ach Re: o 5.30???!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.01.02, 15:25
                      nieee nooooo kolezanka forumowiczka caly czas okoniem staje, ja chce gadac to
                      ona spac sie wybiera, ja chwale snieg to ona twierdzi ze go nie lubi...trzebaby
                      jakis wspolny mianownik dla owocnej wspolpracy znalezc i zeby to nie bylo
                      umilowanie do netu tudziez tegoz forum bo ja jestem uzalezniona i nie wiem czy
                      bardziej lubie czy musze
                      :)))))))))))))
                      • Gość: lucy_z Re: o 5.30???!!!! IP: 192.168.0.* 11.01.02, 15:36

> nieee nooooo kolezanka forumowiczka caly czas okoniem staje, ja chce gadac to
                        > ona spac sie wybiera, ja chwale snieg to ona twierdzi ze go nie lubi...trzebaby
                        >
                        > jakis wspolny mianownik dla owocnej wspolpracy znalezc i zeby to nie bylo
                        > umilowanie do netu tudziez tegoz forum bo ja jestem uzalezniona i nie wiem czy
                        > bardziej lubie czy musze
                        > :)))))))))))))

Witaj AcH:)))))) Jestesmy obie uzależnione ale to miłe;)))))
                        Ale mało tu bywasz więc chyba gdzie indziej masz "swoją siedzibę" :)))
                    • lucy_z Re: o 5.30???!!!! 11.01.02, 15:30
                      iwa.ja napisał(a):

> Ale dzisiaj piątek... Ja w sobotę wieczorem zaczynam się trząść, że się nie
                      > wyrobię z wszystkim zaplanowanym i odłożonym na weekend przed poniedziałkiem. A
                      >
                      > ten weekend, jak wiesz, mam rzeczywiście przerąbany. Żebyś widziała, ile
                      > jeszcze literatury mam do przeczytania. Na stole wygląda to jak Alaska,
                      > wszędzie biało. A ja tak nie lubię śniegu!

Dasz sobie radę, wierzę!!!!! Trzymam kciuki :)))) A Ty trzymaj się:))))
                      • Gość: aCh Re: o 5.30???!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.01.02, 15:40
                        lucy!!!
                        no przeciez ja tu jestem niemal caly czas!
                        jak nie tu to w swej skrzynce mailowej ale to i tak to samo bo to ciagle vr..
                        zreszta tzra sie bastowac, sesja idzie, rachunek za telefon tez...
                        :))
                        • iwa.ja też jestem uzależniona 11.01.02, 15:42
                          To co dziewczyny robimy w weekend, bo ja z samymi książkami zwariuję!
                          • Gość: aCh Re: też jestem uzależniona IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.01.02, 15:45
                            ja sie ucze...ueee..ale moze sie wybiore na wydzia matematyczno fizyczny coby
                            krotkie filmy dokumentalne obejrzec...eee ale nie wiem daje sobie 10% szans ze
                            sie tak daleko wypuszcze, w taka chlape, eeee ....
                            :))))
                          • Gość: lucy_z Re: też jestem uzależniona IP: 192.168.0.* 11.01.02, 15:47
                            iwa.ja napisał(a):

> To co dziewczyny robimy w weekend, bo ja z samymi książkami zwariuję!

Ha, ha! Idź do kina:)))) No muszę się zwijać bo .........:))))))
                            Na razie:))))
    • Gość: AcH Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.01.02, 23:58
      lista obecnosci...dla wytrwalych beda nagrody
      od gazety:))))))))))
      • Gość: u92 Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.02, 00:31
        aCH
        Jakie nagrody ??? pochwala w jadlospisie czy ktos opowie bajke na dobranoc dla
        doroslych .))?
        • Gość: lucy_z Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: 192.168.0.* 12.01.02, 01:02
          Gość portalu: u92 napisał(a):

> aCH
          > Jakie nagrody ??? pochwala w jadlospisie czy ktos opowie bajke na dobranoc dla
          >
          > doroslych .))?

Co się robi z tą gazetą???????? Nie ma naszych wpisów!!!!!! Przecież ja się tu
          wpisywałam :((((( I to było!!!!!!!
          • Gość: u92 Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.02, 01:22
            Lucy
            Ha ,ha Ty wiesz ile moich wpisow gdzies " wcielo"
          • Gość: lucy_z Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: 192.168.0.* 12.01.02, 01:23
            Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: u92 napisał(a):
            >
            > > aCH
            > > Jakie nagrody ??? pochwala w jadlospisie czy ktos opowie bajke na dobrano
            > c dla
            > >
            > > doroslych .))?
            >
            > Co się robi z tą gazetą???????? Nie ma naszych wpisów!!!!!! Przecież ja się tu
            >
            > wpisywałam :((((( I to było!!!!!!!

Zginęły wpisy tak gdzieś od 12.30 do 1.00 mniej więcej.
            • Gość: u92 Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.02, 01:31
              lucy
              A moze one gdzies wedruja? hmmm i po jakims czasie sie pojawia naturalnie w
              innym miejscu niz powinny?
              Ps.jak ananasy? smakowaly
              • Gość: u92 Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.02, 01:32
                lucy
                Bede zaraz plakal znowu zginol moj przedostatni wpis buuuuuuuuuuuuuu
                • Gość: lucy_z Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: 192.168.0.* 12.01.02, 01:37

> lucy
                  > Bede zaraz plakal znowu zginol moj przedostatni wpis buuuuuuuuuuuuuu

Już wpisałam problem na forum o forum!!! A gdzie TY zginąłeś??????
                  Muszę już iść.Dobranoc do jutra:)))))))))))
                  • Gość: u92 Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.02, 03:21
                    Lucy
                    Zobacz na czas tego wpisu ,wlasnie skonczylem rozmawiac z ludzmi na chat,cie.
                    A tak zapowiadalo sie fajnie ehhhhhh :-)))
                    • Gość: Piotr Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 03:23

> Lucy
                      > Zobacz na czas tego wpisu ,wlasnie skonczylem rozmawiac z ludzmi na chat,cie.
                      > A tak zapowiadalo sie fajnie ehhhhhh :-)))
                      pozdrawiam nocnego marka :-)

• iwa.ja Re: COOOO?! nikogo nie ma????? 12.01.02, 08:58
                        Koło 4.00 zajrzałam, czy doszedł mój list (szukałam obiecanej przez aCH
                        nagrody). I kicha...;)))
                      • lucy_z Re: COOOO?! nikogo nie ma????? 12.01.02, 12:22
                        Gość portalu: Piotr napisał(a):

pozdrawiam nocnego marka :-)
                        >
                        Obaj jesteście nocne Marki, gdzie to się szwendacie o godz, 3-ej???:((
                        Tak się złożyło, że koło północy było parę osób i z tego czsu wcięło raptownie
                        wszystkie posty:(((((
    • Gość: AcH NAGRODA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.01.02, 11:11
      przepadla w odmetach sieci...ale dziekuje za zaiteresowanie lista obecnosci
      licze ze w chwilach absolutnej desperacji kiedy krzykne :ludzie! bedzie jasny i
      piekny odzew-jestesmy..i bynajmniej nie padnie po tym ptanie o benefity za
      obecnosc
      • Gość: iwa.ja Nocne Marki, Cholera! IP: 10.133.130.* 12.01.02, 13:13
        Jak to, gdzie się szwendałam! Ja pracuję! A też coś tam napisałam i żadnego
        śladu w eterze... Że o nagrodzie nie wspomnę, boby znowu mnie aCh ochrzaniła...
        • Gość: aCH ty sie kobieto bastuj:) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.01.02, 17:58
          ja nie mam w zwyczaju nikogo ochrzaniac
          a nagroda, pazerna babo, przepadla na szczescie bo pewnie trzebaby bylo jakas
          ja dzielic losowac zwyciezce a jakw iadomo szczesciu zawsze mozna pomoc,
          fortuna koperta sie toczy..:))))
          • Gość: lucy_z Re: ty sie kobieto bastuj:) IP: 192.168.0.* 12.01.02, 18:09
            Gość portalu: aCH napisał(a):

> ja nie mam w zwyczaju nikogo ochrzaniac
            > a nagroda, pazerna babo, przepadla na szczescie bo pewnie trzebaby bylo jakas
            > ja dzielic losowac zwyciezce a jakw iadomo szczesciu zawsze mozna pomoc,
            > fortuna koperta sie toczy..:))))

Witaj ACH:))))) Czasami ochrzanić leciutko, albo troszkę więcej niż leciutko
            można lub trzeba;))))))
            Jak tam nauka idzie?????? Widzisz, Beast wziął całkowity rozwód z internetem,
            dopóki, dopóki......:)))))
            • Gość: aCH Re: ty sie kobieto bastuj:) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.01.02, 18:29
              witaj lucy!!!
              racja z tym ochrzanem ale polowiczna, jakiez ja mam prawo sie wydzierac na
              biedna boga ducha winna iwe?
              a rozwod z netem, a fe, brzydka mysl i uzaleznionej mej osoby nie godna, na net
              zawsze sie czas znajdzie, podkreslam zawsze...zreszta prawdziwa walka o
              przetrwanie zacznie sie za dwa tygodnie, przede mna pierwsza bitwa, a potem
              dlugo dlugo nic...
              ale jak widac postanowilam sie uczyc a nie latac po miescie
              • lucy_z Re: ty sie kobieto bastuj:) 12.01.02, 18:36

> witaj lucy!!!
                > racja z tym ochrzanem ale polowiczna, jakiez ja mam prawo sie wydzierac na
                > biedna boga ducha winna iwe?
                > a rozwod z netem, a fe, brzydka mysl i uzaleznionej mej osoby nie godna, na net
                >
                > zawsze sie czas znajdzie, podkreslam zawsze...zreszta prawdziwa walka o
                > przetrwanie zacznie sie za dwa tygodnie, przede mna pierwsza bitwa, a potem
                > dlugo dlugo nic...
                > ale jak widac postanowilam sie uczyc a nie latac po miescie
                > :(

Wiesz, jak by człowiek tak ciurkiem się uczył to by zwariował. Nie pisałam o
                ochrzanianiu Iwy, nawet bym nie pozwoliła, tylko tak ogólnie ;)))
                Iwa też jest w stresie, ma też dużo, hm pracy, a termin pili, pili;))))
                A Ty AcH musisz odreagować naukę :)))
                Byłaś jeszcze, jak nam wczoraj posty wcięło????? Tak mi się wydawało????
                • Gość: AcH Re: ty sie kobieto bastuj:) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.01.02, 18:51
                  nie, nie bylam. kiedy oglosilam liste obecnosci wyszlam z entu by obic sie od
                  drzwi cyber swiata probujac do niego wrocic, poprostu dostac sie na portal
                  gazety po 23 to byl wyczyn nie lada i osobnej nagrody godny
                  a powiedz mi lucy skad nam sie iwa pojawila, bo z tego co pamietam na naszym
                  forum tylko 4 kobitki sie paletaly, ja ty, kasia i petelka ktorej osobiscie:)
                  tez nie maialm okazji poznac
                  • lucy_z Re: ty sie kobieto bastuj:) 12.01.02, 19:04
                    Gość portalu: AcH napisał(a):

> nie, nie bylam. kiedy oglosilam liste obecnosci wyszlam z entu by obic sie od
                    > drzwi cyber swiata probujac do niego wrocic, poprostu dostac sie na portal
                    > gazety po 23 to byl wyczyn nie lada i osobnej nagrody godny
                    > a powiedz mi lucy skad nam sie iwa pojawila, bo z tego co pamietam na naszym
                    > forum tylko 4 kobitki sie paletaly, ja ty, kasia i petelka ktorej osobiscie:)
                    > tez nie maialm okazji poznac

Iwa weszła tu bo zobaczyła słynnych gdańszczan. A tu w Gdańsku mieszkał Jej
                    pradziadek Czyżewski,którego wymieniła, którego teraz noszą nazwy ulice w
                    Trójmieście. I tak my z Kasią poznałyśmy Iwę. Jakbyś znalazła trochę czasu to
                    znajdziesz w którymś z wątków o słynnych gdańszczanach :))
                    • Gość: lucy_z Re: ty sie kobieto bastuj:) IP: 192.168.0.* 12.01.02, 19:15
                      lucy_z napisał(a):

> pradziadek Czyżewski,którego wymieniła, którego teraz noszą nazwy ulice w
                      > Trójmieście. I tak my z Kasią poznałyśmy Iwę. Jakbyś znalazła trochę czasu to
                      > znajdziesz w którymś z wątków o słynnych gdańszczanach :))

Jest w tym wątku, nie w tym z nr2 tylko niżej, tak gdzieś pod koniec :))))
                    • Gość: lucy_z Re: ty sie kobieto bastuj:) IP: 192.168.0.* 12.01.02, 19:17
                      lucy_z napisał(a):

• Gość: lucy_z Re: ty sie kobieto bastuj:) IP: 192.168.0.* 12.01.02, 19:17
                      lucy_z napisał(a):

• Gość: lucy_z Re: ty sie kobieto bastuj:) IP: 192.168.0.* 12.01.02, 19:22
                        No widzę, że gazeta znów zaczyna fiksować:((((( Zaczęłam się rozmnażać ale może
                        i dobrze, bo wczoraj a właściwie dzisiaj tyle wątków wcięło. Ja też nie mogłam
                        wczoraj wejść, miałam parę okien pootwieranych i dopiero udało mi się o 0.30 no
                        i te moje wypociny po tym wejściu wcięło, ha, ha;)))
                    • Gość: lucy_z Re: ty sie kobieto bastuj:) IP: 192.168.0.* 12.01.02, 19:18
                      lucy_z napisał(a):

• Gość: Ach Re: ty sie kobieto bastuj:) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.01.02, 19:21
                        slicznie nakrecials licznik
                        brawo
                        a teraz ide sie uczyc
                        papa
                        • iwa.ja Skąd się wzięłam? 13.01.02, 00:42
                          Niedawno odkryłam zdobycze Internetu. Potem odkryłam, że Internet to nie tylko
                          pieprzona Warszawa. Potem odkryłam, że są tu fajne dziewczyny, Lucy i Kasia.
                          Potem odkryłam, że mogę się odreagować bez względu na to, jaki korzeń przodka
                          we mnie tkwi. I fajnie mi z Wami!!! A że incognito mi się lekko pogwałciło, to
                          przecież nie szkodzi. Nie wszyscy muszą mnie tytułować panią... na mojej wcale
                          nie macierzystej uczelni. Już nie wiem, gdzie napisałam, że fajnie mi się
                          patrzyło, jak się kiedyś palił Komitet Wojewódzki w Gdańsku... Co z tego, że
                          potem panowe z plexi poczęstowali nas gazem łzawiącym...Co z tego, że musiałam
                          w wyniku tego pożaru wyjechać do Krakowa... aCh, przyjmiesz mnie do gdańskiego
                          forum?:)))))
                          • Gość: Piotr Re: Skąd się wzięłam? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 00:46
                            iwa.ja napisał(a):

> Niedawno odkryłam zdobycze Internetu. Potem odkryłam, że Internet to nie tylko
                            > pieprzona Warszawa. Potem odkryłam, że są tu fajne dziewczyny, Lucy i Kasia.
                            > Potem odkryłam, że mogę się odreagować bez względu na to, jaki korzeń przodka
                            > we mnie tkwi. I fajnie mi z Wami!!! A że incognito mi się lekko pogwałciło, to
                            > przecież nie szkodzi. Nie wszyscy muszą mnie tytułować panią... na mojej wcale
                            > nie macierzystej uczelni. Już nie wiem, gdzie napisałam, że fajnie mi się
                            > patrzyło, jak się kiedyś palił Komitet Wojewódzki w Gdańsku... Co z tego, że
                            > potem panowe z plexi poczęstowali nas gazem łzawiącym...Co z tego, że musiałam
                            > w wyniku tego pożaru wyjechać do Krakowa... aCh, przyjmiesz mnie do gdańskiego
                            > forum?:)))))

a nas facetów to nikt nie zauważa? :-)
                            jakieś lobby kobiece się tu tworzy :-)))
                            • iwa.ja Re: Skąd się wzięłam? 13.01.02, 00:55
                              Stoję otworem. No to kto jesteś, Piotr.
                              • lucy_z Re: Skąd się wzięłam? 13.01.02, 01:20
                                iwa.ja napisał(a):

> Stoję otworem. No to kto jesteś, Piotr.

Piotr się zawstydził;))))) Ja jeszcze jestem ale już wszyscy sobie poszli:((((
                                Do jutra, a właściwie do dzisiaj ;))))))
                                Ja też jestem nocny Marek:)))
                                • Gość: AcH aprobuje nie neguje IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.01.02, 16:00
                                  iwo!!!!!
                                  oczywscie
                                  ciesze sie ogromnie ze do naszego radosnego stadka dołączyłaś
                                  :)))
                                  • iwa.ja Re: aprobuje 13.01.02, 17:25
                                    Hi, hi, hi, ja też. Uwaga, wygrzebuję się prawie spod sterty.
                                    Smiesznie czytać, ze ktoś przeprowadza wywiad, że niby kto to jest ja!
    • Gość: Ach KONTROLA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.01.02, 01:07
      no prosze panstwa kto ma disiaj dyzur?

hyhy, jakos nie moge wyjsc z repertuarem poza to pytanie
      • Gość: Piotr Re: KONTROLA IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 01:36
        Gość portalu: Ach napisał(a):

> no prosze panstwa kto ma disiaj dyzur?
        >
        >
        > hyhy, jakos nie moge wyjsc z repertuarem poza to pytanie

ja :-)
        • Gość: ACh Re: KONTROLA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.01.02, 01:38
          brawo
          dzielny internauta!
          ja tez ciagle
          :)))))
          • iwa.ja Re: KONTROLA 14.01.02, 06:39
            Cały wczorajszy dzień dyżurowałam, trochę saię zdrzemnęłam, przepraszam
            • Gość: aCh kompania karna IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.01.02, 08:45
              iwo!
              troche????????
              TROCHE???????????!!!!!!
              ja grzmie, ja jako szef dyzurowiczow i uzurpator w jednym skoram udzielic ci
              reprymendy...ustalilismy bowiem ze dyzury sa dwuosobowe..piotr sie stawil,a
              ty????
              wpadam na kontrole i rece zalamuje
              ot co
              cos z toba trzeba bedzie zrobic....
              :))))))))))
              • Gość: lucy_z Re: kompania karna IP: 192.168.0.* 14.01.02, 11:31

> iwo!
                > troche????????
                > TROCHE???????????!!!!!!
                > ja grzmie, ja jako szef dyzurowiczow i uzurpator w jednym skoram udzielic ci
                > reprymendy...ustalilismy bowiem ze dyzury sa dwuosobowe..piotr sie stawil,a
                > ty????
                > wpadam na kontrole i rece zalamuje
                > ot co
                > cos z toba trzeba bedzie zrobic....
                > :))))))))))

Ja jestem usprawiedliwiona ;))))))))))))))
                Padł mi net :(((((((((
                • kasia_57 Kontrola kontroli 14.01.02, 13:02
                  Wpadłam w biegu i po drodze. Kochani, pozdrawiam Was!!!
                  • Gość: aCh ufff IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.01.02, 16:24
                    a juz myslalam ze jakies uwagi zostana tu poczynione krytyczne czego zapewne
                    bym nie zniosla, kaska przesylam ci pozdrowienia szefoskie, a co, nie mozna?
                    :))))))))))
                • Gość: AcH Re: kompania karna IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.01.02, 16:23
                  lucy moja droga o tym czy jestes usprawiedliwiona czy nie decyduje nie kto inny
                  tylko ja
                  wiec jestes usprawiedliwiona, za twoj provider zostanie pociagniety do
                  odpowiedzialnosci
                  hihi
                  wladza mi sie chyba marzy
                  :))))))))
                  • Gość: lucy_z Re: kompania karna IP: 192.168.0.* 14.01.02, 17:32
                    Gość portalu: AcH napisał(a):

> lucy moja droga o tym czy jestes usprawiedliwiona czy nie decyduje nie kto inny
                    >
                    > tylko ja
                    > wiec jestes usprawiedliwiona, za twoj provider zostanie pociagniety do
                    > odpowiedzialnosci
                    > hihi
                    > wladza mi sie chyba marzy
                    > :))))))))

Witaj AcH:)))))))
                    Ja tylko na chwilkę, niestety;((( Jak mogłam wejść to nie mogłam, tłumaczę -
                    nic nie dało się otworzyć ;(((((( A teraz weszłam ale zaraz idę bo.....
                    Ale jeszcze będę, będę :))))) Nie opuszczę Cię i forum, jeszcze nie......
                    • iwa.ja Re: kompania karna 14.01.02, 17:52
                      Melduję się!!! A Lucy, może bys mi odpisała?!
                      • Gość: u92 Re: kompania karna IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.02, 18:40
                        Jejku tu pachnie jakas organizacja paramilitarna !
                        Ja sie boje cale zycie bylem mamisynkiem ,chyba zaczne sie jakac i wiecej tu
                        nie przyjde bo mi jeszcze mundurek zaloza:-)))
                        • Gość: acH Re: kompania karna IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.01.02, 23:05
                          bardzo dobry pomysl z tymi mundurkami. robie zrzutke!
                      • lucy_z Re: kompania karna 14.01.02, 18:42
                        iwa.ja napisał(a):

> Melduję się!!! A Lucy, może bys mi odpisała?!

Witaj :))))))) A gdzie napisałaś???? Na WP nic nie było!! Chyba, że na gazecie.
                        Dzisiaj też miałam problemy żeby wejść..... Co się zalogowałam to mnie wylogowało:
                        ((
                        Zaraz zobaczę:))))
                        • Gość: lucy_z Re: kompania karna IP: 192.168.0.* 14.01.02, 19:06
                          Kiedyś to forum tęskniło za kobietami, tęskniło....
                          A teraz nas się boją czy co??????????
                          Żadna paramilitarna tylko kompania dyżurnych ;)))))
                          • Gość: u92 Re: kompania karna IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.02, 19:14
                            Lucy
                            Znam takiego co do windy sam na sam z kobieta nie wsiadzie tak sie boi.
                            Mile zlego poczatkiem - znasz to zapewne .)) dyzurne nie dyzurne lepiej byc
                            ostroznym ;)
                          • iwa.ja Potrzeba ciut ordnungu... 14.01.02, 19:17
                            W dawnych niesłusznych czasach dwa razy z rzędu byłam na obozie przysposobienia
                            wojskowego w Garczynie pod Kościerzyną. Były to cudowne czasy. Wszyscy musieli
                            mieć jednakowe mundury i nie było widać prywatnych ciuchów. Muzyka była z płyt
                            pocztówkowych (wtedy po raz pierwszy zobaczyłam wirujący na adapterze Pałac
                            Kultury i Nauki). Zrobiłam tam uprawnienia żeglarza, byli jakieś chłopaki. A w
                            ogóle w tych mundurach można było siadać nawet na jagodach (w Krakowie: na
                            borówkach). Myślę, że aCh już nam te mundurki fundnęła. Teraz poprosze jeszcze
                            tylko o pocztówki. Chłopaki też mogą być, ale to aCh rządzi...
                            • Gość: lucy_z Re: Potrzeba ciut ordnungu... IP: 192.168.0.* 14.01.02, 19:40
                              iwa.ja napisał(a):

> W dawnych niesłusznych czasach dwa razy z rzędu byłam na obozie przysposobienia
                              >
                              > wojskowego w Garczynie pod Kościerzyną. Były to cudowne czasy. Wszyscy musieli
                              > mieć jednakowe mundury i nie było widać prywatnych ciuchów. Muzyka była z płyt
                              > pocztówkowych (wtedy po raz pierwszy zobaczyłam wirujący na adapterze Pałac
                              > Kultury i Nauki). Zrobiłam tam uprawnienia żeglarza, byli jakieś chłopaki. A w
                              > ogóle w tych mundurach można było siadać nawet na jagodach (w Krakowie: na
                              > borówkach). Myślę, że aCh już nam te mundurki fundnęła. Teraz poprosze jeszcze
                              > tylko o pocztówki. Chłopaki też mogą być, ale to aCh rządzi...

Na razie tu jeden krąży:))) Iwa, nie mogę wejść na tę pioruńską pocztę:((( Znowu
                              mnie wylogowało:((((
                              Ale poczta normalna też nie lepsza. Wysłałam Kasi list, dwa dni pisałam, tyle mi
                              się nazbierało, w środę i jeszcze nie doszedł, wrrrrrrrrrrr ale jestem zła bo ona
                              czeka.
                              • iwa.ja Co z tą pocztą! 14.01.02, 19:42
                                Ale ja Ci już wczoraj wieczorem wysłałam na adres gazetowy! Cholera jasna!
                                • Gość: lucy_z Re: Co z tą pocztą! IP: 192.168.0.* 14.01.02, 19:48
                                  iwa.ja napisał(a):

> Ale ja Ci już wczoraj wieczorem wysłałam na adres gazetowy! Cholera jasna!

Ja wczoraj nie zaglądałam,wieczorem padł mi internet, dzisiaj też nie
                                  zaglądałam, zaraz spróbuję jeszcze się zalogować. Jeżeli będziesz pisać to pisz
                                  na WP, tam nie ma problemu.
                                  Dzisiaj też miałam problemy z wejściem na gazetę a Ty nie??????
                                  • lucy_z Re: Co z tą pocztą! 14.01.02, 20:31
                                    Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> iwa.ja napisał(a):
                                    >
                                    > > Ale ja Ci już wczoraj wieczorem wysłałam na adres gazetowy! Cholera jasna!
                                    >
                                    Iwa:)))))) Już napisałam :)))))
                                    • iwa.ja Re: Co z tą pocztą! 14.01.02, 22:57
                                      Jakby co, to dostałam, cieszę się i odpowiedziałam. A gdzie jest aCh? Ktoś musi
                                      tu pilnować porządku!
    • Gość: acH ZBIERAM podpisy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.01.02, 23:10
      choc dzisiaj do absencji podejde poblazliie ledwo zyje tyle wiedzy przyswoilam
      jest tu kto??? to witam serdecznie.
      i przypominam o zbiorce pieniedzy na mundurki, zlota mysl...
      • Gość: Piotr Re: ZBIERAM podpisy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 23:19
        Gość portalu: acH napisał(a):

> choc dzisiaj do absencji podejde poblazliie ledwo zyje tyle wiedzy przyswoilam
        > jest tu kto??? to witam serdecznie.
        > i przypominam o zbiorce pieniedzy na mundurki, zlota mysl...
        nie przesadzaj z tą wiedzą bo Ci jeszcze zaszkodzi :-)))
        ja jestem, pieniędzy żadnych nie daję nawet na mundurki :-)))
        pozdrawiam

• Gość: aCH BIERZCIE Z NIEGO PRZYKLAD! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.01.02, 23:27
          oto wzorowy dyzurowicz forumowicz
          zawsze jest(no prawie) kiedy sugeruje coby na te liste sie wpisac
          totez niniejszym zwalaniam go z oplat na mundurki a obarcze ta przyjemnoscia
          tych co maja absencje nieusprawiedliwione i co w ogole sie ani razu nie wpisali
          czy mam droga spolecznosci dyzurujacych wymienic ich z nickow coby zawstydzic
          tychze?

heheh coraz bardziej mi sie to podoba
          władzy!!!!
          • Gość: Piotr Re: BIERZCIE Z NIEGO PRZYKLAD! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 23:39

> oto wzorowy dyzurowicz forumowicz
            > zawsze jest(no prawie) kiedy sugeruje coby na te liste sie wpisac
            > totez niniejszym zwalaniam go z oplat na mundurki a obarcze ta przyjemnoscia
            > tych co maja absencje nieusprawiedliwione i co w ogole sie ani razu nie wpisali
            > czy mam droga spolecznosci dyzurujacych wymienic ich z nickow coby zawstydzic
            > tychze?
            >
            > ***
            > heheh coraz bardziej mi sie to podoba
            > władzy!!!!
            w którymś z wątków mieliśmy wakat na stanowisku premiera. Reflektujesz? :-))

• Gość: lucy_z Re: BIERZCIE Z NIEGO PRZYKLAD! IP: 192.168.0.* 15.01.02, 00:06
              Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Gość portalu: aCH napisał(a):
              >
              > > oto wzorowy dyzurowicz forumowicz
              > > zawsze jest(no prawie) kiedy sugeruje coby na te liste sie wpisac
              > > totez niniejszym zwalaniam go z oplat na mundurki a obarcze ta przyjemnosc
              > ia
              > > tych co maja absencje nieusprawiedliwione i co w ogole sie ani razu nie wp
              > isali
              > > czy mam droga spolecznosci dyzurujacych wymienic ich z nickow coby zawstyd
              > zic
              > > tychze?
              > >
              > > ***
              > > heheh coraz bardziej mi sie to podoba
              > > władzy!!!!
              > w którymś z wątków mieliśmy wakat na stanowisku premiera. Reflektujesz? :-))
              >

To mnie przypadł teraz dyżur??????? Tak samotnie, trudno :(((((
              Ja i tak na chwilkę.......
              Racja - premiera nie mamy, dać jej władzę, będzie porządek:)))))
              • Gość: aCh Re: BIERZCIE Z NIEGO PRZYKLAD! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.01.02, 07:22
                lucy, ciebie tez zwalniam z oplat za mundurek i pierwszych pieciu danin jakie
                zamierzam wprowadzic:))))
                nic nie umiem spiesze doniesc totez wstalam o tej koszmarnej godzinie zeby choc
                podjac syzyfowy wysilek powtorki
                milego dnia badz co badz:)
            • Gość: aCh Re: BIERZCIE Z NIEGO PRZYKLAD! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.01.02, 07:19
              wladzy absolutnej, zapomnialam dodac:)
              • petelka Re: BIERZCIE Z NIEGO PRZYKLAD! 15.01.02, 07:57

> wladzy absolutnej, zapomnialam dodac:)
                Ciekawa jestem jakie będą te twoje rządy? A jakiejś szarej eminencji nie
                potrzebujesz? Bo ja jestem niezła w tej roli:))))

• Gość: aCh Re: BIERZCIE Z NIEGO PRZYKLAD! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.01.02, 08:05
                  wprawdzie dopiero sie pozanjemy, ale jstem za...dobrze ci z oczu petelko patrzy
                  dosatejsz nominacje
                  ale pod ejdnym warunkiem -skaldka na mundurek
                  • petelka Re: BIERZCIE Z NIEGO PRZYKLAD! 15.01.02, 08:08

> wprawdzie dopiero sie pozanjemy, ale jstem za...dobrze ci z oczu petelko patrzy
                    > dosatejsz nominacje
                    > ale pod ejdnym warunkiem -skaldka na mundurek
                    > :)))
                    A przewidujesz jakieś promocje?

• Gość: aCh Re: BIERZCIE Z NIEGO PRZYKLAD! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.01.02, 08:15
                      coz dzierzenie wladzy zawsze i nierozerwalnie sei z promocjami wiaze, nieprwdaz?
    • petelka Re: COOOO?! nikogo nie ma????? 15.01.02, 07:55
      Wpadłam na chwilkę i zaraz wypadam, ale listę obecności podpisuję.
      Pozdrowienia:)))
      • lucy_z Re: COOOO?! nikogo nie ma????? 15.01.02, 10:47
        petelka napisał(a):

> Wpadłam na chwilkę i zaraz wypadam, ale listę obecności podpisuję.
        > Pozdrowienia:)))

Witam Was:)))))) Co tak jest cicho i spokojnie?????? Nic się nie dzieje w
        Gdańsku oprócz tego, że podpalono kolejkę?????? Pozdrawiam:)))
        • Gość: Piotr Re: COOOO?! nikogo nie ma????? IP: *.rumia.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 11:15
          lucy_z napisał(a):

> petelka napisał(a):
          >
          > > Wpadłam na chwilkę i zaraz wypadam, ale listę obecności podpisuję.
          > > Pozdrowienia:)))
          >
          > Witam Was:)))))) Co tak jest cicho i spokojnie?????? Nic się nie dzieje w
          > Gdańsku oprócz tego, że podpalono kolejkę?????? Pozdrawiam:)))
          jak to nic sie nie dzieje. czasami trzeba chodzić do pracy żeby zarobić na
          internecik :-)))

• iwa.ja Re: COOOO?! nikogo nie ma????? 15.01.02, 13:13
            Jestem na chwilkę. A ile za ten mundurek? I żeby w khaki, bo mi dobrze w tym
            kolorze...
            • Gość: aCh CENNIK IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.01.02, 20:34
              bardzo dobre pytanie..no mysle ze bedzie to kwota ktora z pewnym bolem osoby
              pracujace wyasygnuja ze swego budzetu miesiecznego a gdy powiem ze ja jako
              studnetka nie mam prawie zadnych dochodow i oczekuje na propozycje kto zaplaci
              za mnie... to nalezaloby te sume odpowednio zwiekszyc
              a co do koloru to raczej bylabym za czerwonym, bo mi jest w nim do twarzy
              • iwa.ja Re: CENNIK 15.01.02, 22:18
                No, nie wiem, kto Ci zapłaci. Dzisiejsza lista obecności...To może chociaż
                krawaty - ale w khaki. No dobrze, niech będzie czerwony. Tylko czy czerwień
                meksykańska, cegła, straż pożarna. Bo ja jestem zdecydowaną brunetką i w byle
                cegła mnie nie zaspokaja
                • Gość: u92 Re: CENNIK IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.02, 22:34
                  Mam zly humor zginol mi juz dzisiaj 3 wpis ,przestaje mi sie podobac ta zabawa.
                  Chyba sie wyniose z tego forum. Ale jeszcze podpisze liste obecnosci jezeli
                  naturalnie ten wpis sie pojawi.
                  • Gość: aCH Re: CENNIK IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.01.02, 22:42
                    prosze sie nie wynosic, twoj wpis jest wiec do tego nie musisz za mundurek
                    placic
                    a mi jeszcze nigdy zaden wpis nie zginal, widocznie pisze posty madre wzniosle
                    i na temat
                    chachacha
                    a w ogole co sie wpisujecie jak nikt jeszcze listy nie zapodal
                    dopiero teraz przynioslam kartke:)))))
                  • petelka Re: CENNIK 16.01.02, 08:10

> Mam zly humor zginol mi juz dzisiaj 3 wpis ,przestaje mi sie podobac ta zabawa.
                    > Chyba sie wyniose z tego forum. Ale jeszcze podpisze liste obecnosci jezeli
                    > naturalnie ten wpis sie pojawi.
                    U92 nie poddawaj się! Mam nadzieję, że to tylko chwilowe kłopoty. Ale faktycznie
                    zauważyłam, że Lucy pojawiła się parę razy jako duch (tylko imię i nic wiecej).
                    Pozdrowienia

• Gość: aCh Re: CENNIK IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.01.02, 22:40
                  hmm zaplaca ci co sie nie podpisuja to oczywiste
                  hehe
                  a czerwien niech bedzie meksykansa lub jakis bordowy odcien wisni
                  hihi
                  • iwa.ja Re: CENNIK 15.01.02, 22:49
                    Ta wiśnia mi rozpala wyobraźnię... Kiedyś w Pewexie był trunek pod tytułem
                    Kijafa. Był wiśniowy, pyszny! Ale jeszcze lepszy brzoskwiniowy. Tę Kijafę
                    nazywałam na swój prywatny użytek "pitcha" (bo z anielska). AcH, to taki
                    pomarańczowy z odcieniem czerwonym. Może być?
                    • Gość: aCH kostimologia IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.01.02, 23:02
                      protestuje
                      tylko nie pomaranczowy, plizzzz
                      burgund, wino czerwone, wisnia bordowa, co tam jeszcze jest takiego czerwonego
                      a nie wscieklego ale bez pomaranczy:(
                      a jak kolezanka forumowiczka lubi takie wisniowe nalewki to moge sie pochwalic
                      ze moja mama robi przepyszna wisniowke a jesli dodam ze rok w rok konsumujem po
                      jej sporzadzeniu wisnie spirytusem przesiakniete do szpiku pamieci po pestce
                      too..
                      hyhy
                      a to jak kolejne spotkanie forumowiczow sie zmaterializuje to widze ze bedzie z
                      kim trunki spozywac, trunki a nie piwo!
                      • Gość: Piotr Re: kostimologia IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 23:08
                        nie mam czasu za dużo pisać (praca :-( ) ale listę trzeba podpisać, mam nadzieję
                        ze nie będę dzisiaj kolejny raz ostatni :-)
                        • Gość: aCh Re: kostimologia IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.01.02, 23:11
                          no ale na kolor mundurku moglbys jednak zaglosowac, nie ma co sie migac
                          • Gość: lucy_z Re: kostimologia IP: 192.168.0.* 15.01.02, 23:59

> no ale na kolor mundurku moglbys jednak zaglosowac, nie ma co sie migac

Hej:)))))) Udało mi się wejść, hurrrrrrrrra:)))))) Pozdrawiam ciepło:))))))
                            Może być i czerwony, do twarzy mi w tym kolorze, w jasno-niebieskim też ale na
                            mundur nie nadaje się chyba?????

U92:)))))))
                            Nie wolno Ci opuścić naszego forum, ja też mam kłopoty, coś Ty :(((((
                            A do tego stracilibyśmy ministra chyba kultury, to tak na marginesie;)))))
                            • Gość: aCh lucy Re: kostimologia IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.01.02, 07:29
                              • lucy_z Re: kostimologia 16.01.02, 09:44
                                Gość portalu: aCh lucy napisał(a):

Tu krążą jakieś dobre duszki, bo mnie w nocy nie straszyły;)))))))

Znowu jakiś moje imię wywołuję :)))))))))))
                              • Gość: u92 Re: kostimologia IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.02, 18:28
                                Jestem melduje sie ,brrrrrrrrrrr,nie cierpie tego ale liste trzeba podpisac.
                                Ide jeszcze jakis dowcip " nabazgrac2 co by sie ludziska posmiali.
    • petelka Re: juz podpisuję! 16.01.02, 08:04
      Już podpisuję! A co do kolorów mundurków: jako ciemna szatynka tez nie mam nic
      przeciwko czerwonym mundurkom, szczegolnie jeżeli bedzie to jakaś ciemna
      czerwień - broń boże żadna cagła, czy makowy - ale co Panowie na ten kolor?:)))
      • Gość: iwa.ja A gdzież ci panowie... IP: 10.1.12.* 16.01.02, 11:47
        Jacy Panowie? Kiedyś zapytałam o coś Piotra i nawet się nie odezwał. Przestraszył się? Kolor
        musimy siostry narzucić MY. No to jak z tym czerwonym. Lucy, niebieski pliz nie, bo już w domu mam
        niebieską kuchnię. W mundurku nikt by mnie nie zauważył w tej kuchni. A Ty co, czemu się nie
        odzywasz?
        • Gość: aCh UWAGA SABOTAZ IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.01.02, 13:33
          niemozliwe a jednak sie stalo..wsiaknal moj poranny post!!!!!
          wiec tak zgadzam sie z petelka, ma racje ze czerwony nie mzoe byc ceglany ani
          makowy
          a jesli chodzi o panow, to coz, poprostu przyjdzie im nam sprezentowaz te
          mundurki bo naczelna zasada brzmi kto nie podpisuje ten placi
          wiec moze by jeszcze jakies apaszki dziewczyny co wy na to?
        • Gość: Piotr Re: A gdzież ci panowie... IP: *.rumia.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 16:23
          Gość portalu: iwa.ja napisał(a):

> Jacy Panowie? Kiedyś zapytałam o coś Piotra i nawet się nie odezwał. Przestrasz
          > ył się? Kolor
          > musimy siostry narzucić MY. No to jak z tym czerwonym. Lucy, niebieski pliz nie
          > , bo już w domu mam
          > niebieską kuchnię. W mundurku nikt by mnie nie zauważył w tej kuchni. A Ty co,
          > czemu się nie
          > odzywasz?
          czyżbym cos przeoczył? :-)

• iwa.ja Re: A gdzież ci panowie... 16.01.02, 18:23
            Ponieważ trudno mi się przebijać ciągle na koniec kolejki i post się robi
            długi, jako samozwańcza szparka sekretarka aCh wprowadzam dalszy ciąg tego
            wątku pod tytułem: Czerwony mundurek. A Piotr, powiedz coś!
            Ach, zapomniałam, apaszki oczywiście, ale może i coś ze srebra?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka