norma0 13.09.05, 16:47 Przymierzam sie do kupna tego autka,mozliwosci co do ceny sa atrakcyjne ? i wizualnie jeszcze nawet nawet.. Link Zgłoś Obserwuj wątek
norma0 Re: Opel Calibra ! - TAK czy NIE? 13.09.05, 18:56 a moglbys powiedziec jakich samochodow nie nalezy kupowac bo zawsze sie pojawi ktos taki jak ty ktory powie ze to dresowoz? Link Zgłoś
waskes29 Re: Opel Calibra ! - TAK czy NIE? 13.09.05, 19:05 norma0 napisał: > a moglbys powiedziec jakich samochodow nie nalezy kupowac bo zawsze sie pojawi > ktos taki jak ty ktory powie ze to dresowoz? > VW nie bo drogie i komus sie rozkraczyl zaraz po kupnie a stare to dresowozy. Fordow nie bo rdzewieja. Opli nie bo to samo co Faord. Francuzy sie psuja tez ,nie BMW to samochod dla dresiarzy a na nowy pewnie Ciebie nie stac . Skoda -ale bys sie osmieszyl nigdy!!Zreszta w serwisie zalewaja je silikonem. Saab- nie bo to tragedia. Mercedes -nie bo sie psuja i gnija kable czy cos tam nie pamietam , Fiat -nie bo nie kupuje sie samochodow na F. Volvo nie bo to teraz fordy a wiadomo fordow nie. Dacia- nawet nie napisze czemu. Toyota i honda zostala ale tylko z salonu bo jak tylko sprowadzisz z zachodu to zostaniesz szrociarzem. Wiec milego wyboru mam nadzieje ze pomoglem troche. Link Zgłoś
kumana1 Re: Opel Calibra ! - TAK czy NIE? 13.09.05, 19:43 ja tez jestem na nieeee! to jest auto dla typowo wiejskich cwaniakow. a gowno jakich mało Link Zgłoś
norma0 Re: Opel calibra- tylko dla buraków!!!! 14.09.05, 11:31 A czym jezdzicie Wy - oponenci calibry? Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Opel Calibra ! - TAK czy NIE? 14.09.05, 11:38 Jezeli nie zajezdzona i w dobrym stanie i sie komus podoba, to czemu nie? Kupuje sie auto dla siebie a nie dla innych. Link Zgłoś
marcinc3 jezeli ci sie podoba to czemu nie 14.09.05, 12:43 tania wektra w troche innej budzie spodziewaj sie podobnej awaryjnosci nie jest az tak wielka ale i zaqrazem tanich czesci i korozji tylnych nadkoli a tak poza tym jak na tak stare auto to jest niezle Link Zgłoś