Gość: ngd IP: *.pl-net.pl 06.10.03, 21:25 Po raz kolejny widać jakie zadupie z Gdańska zrobiły AWS'owskie rządy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ps Trójmiasto jest super i tyle :) IP: *.chelmnet.pl 06.10.03, 21:38 Zadupie to masz w domu :) a Trójmiasto jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale numer... Ankieta internetowa miernikiem popularności ? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 21:57 Toż to szczyt profesjonalizmu - na podsatwie ankiety internetowej wysnuwać takie wnioski. Jeśli tak samo wygląda badanie techniczne samolotów w tej firmie jak metodologia mierzenia popularności lotnisk to ja dziękuję, chyba wybiorę jednak PKP Orient-Express (4,5 h do Warszawy, wolno ale bezpiecznie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciećwierz Re: Ankieta internetowa miernikiem popularności ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 13:26 to straszne....jak można posługiwać się ankietą internetową. Jeśli tak wiarygodne badania być mają to wiarygodność jest nijaka tej Firmy...czy tak bada sie u nas wszystko....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caution Re: Ankieta internetowa miernikiem popularności ? IP: *.altcafe.pl 18.10.03, 12:45 Gość portalu: Ale numer... napisał(a): > Toż to szczyt profesjonalizmu - na podsatwie ankiety > internetowej wysnuwać takie wnioski. Jeśli tak samo wygląda > badanie techniczne samolotów w tej firmie jak metodologia > mierzenia popularności lotnisk to ja dziękuję, chyba wybiorę > jednak PKP Orient-Express (4,5 h do Warszawy, wolno ale > bezpiecznie). Ty, ale numer poczytaj moze tekst raz jeszcze, i jeszcze raz i jeszcze raz. Moze cos zalapiesz. Te loty maja byc z Gdanska do Londynu. Chyba, ze Wa-wa dla Ciebie to cos jak Londyn:))) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metropol ale bzdury IP: *.allianz.pl 07.10.03, 08:54 Jeśli ankieta internetowa decyduje o tym skąd mają latać samoloty,to niech lepiej taki przewożnik nie wchodzi do Gdanska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: ale bzdury IP: *.revers.nsm.pl 07.10.03, 09:50 Tak to musi być naprawdę "poważna" firma jak na podst. sms decyduje o tak ważnych posunięciach inwestycyjnych. Może to są zwykli oszuści którzy zarabiają wyłącznie na sms-ach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: ale bzdury IP: 217.33.5.* 08.10.03, 10:56 Gość portalu: master napisał(a): > Tak to musi być naprawdę "poważna" firma > jak na podst. sms decyduje o tak ważnych posunięciach inwestycyjnych. > Może to są zwykli oszuści którzy zarabiają wyłącznie na sms-ach > Zgadza sié, nawet za telefon do infolinii nalezy slono placic. A planowanie powaznego przedsiewziecia na podstawie ankiety? Malo powazne... Ciekawy jestem ponadto, ile osob glosowalo - sprawdzalem jaks czas temu wyniki i w odstepie kilku dni ilosc glosow oddaych na Poznan wzrosla o ladnych kilka procent, Moze to oznaczac, ze albo w Poznaniu jest tak wielu chetnych, albo glosowalo bardzo niewiele osob i nawet kilka glosow moglo zmienic radykalnie wyniki "ankiety". Sumujac, po wstepnym entuzjazmie jestem coraz bardziej sceptycznie nastawiony do tej Firmy (Firemki?) i czekam na RyanAir. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnnie Re: ale bzdury IP: *.*.*.* 30.10.03, 14:00 RYAN to przynajmniej jakas konkretna firma. Udalo mi sie nawet leciec ich samolotem. Czego niestety nie mozna powiedziec o silesian costam.... No ale na naszym padole wszystko mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Czy polecimy śląskim airbusem do Londynu IP: 192.11.224.* 07.10.03, 12:08 Ten cały GetJet więcej zarobi na SMS-owym konkursie niż na przelotach. Dziwię sie tylko Wielkopolanom, że tak dają się robić w bambuko i płacić za bezsensowne głosowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Czy polecimy śląskim airbusem do Londynu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 19:29 Nie cieszyłbym się tak bardzo. Ci goście (Silesian Air) od dwóch lat "już wkrótce" mają uruchomić te swoje usługi. Nie zdziwię się, jesli okaże się, że samoloty będą miały po jednym skrzydle i będą produkowane na wyspie Tokelau. Za dużo słyszałem o tanich liniach, żeby latać rodzimymi. Wiadomo, że jeśli można coś spieprzyć, nasi to zrobią. A stawka przy takiej podróży jest wysoka. Więc ja jednak wolę Irlandczyków. olczyki@hot.pl p.s. A 3miasto jest zadupiem i zadupiem pozostanie, niezależnie od rządów AWS czy SLD. Wszystkim spragnionym wrażeń radzę wyjazd do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga nie ma jak kompleksy, co nie Łukasz? IP: *.ima.pl 07.10.03, 21:32 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > > p.s. > A 3miasto jest zadupiem i zadupiem pozostanie, niezależnie od rządów AWS czy > SLD. Wszystkim spragnionym wrażeń radzę wyjazd do Warszawy. Wyjazd do Warszawy? Chyba dla takich jak ty, dupków z kompleksami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metropol Nieudaczny Łukaszek IP: *.allianz.pl 08.10.03, 09:09 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Nie cieszyłbym się tak bardzo. Ci goście (Silesian Air) od dwóch lat "już > wkrótce" mają uruchomić te swoje usługi. Nie zdziwię się, jesli okaże się, że > samoloty będą miały po jednym skrzydle i będą produkowane na wyspie Tokelau. > Za dużo słyszałem o tanich liniach, żeby latać rodzimymi. Wiadomo, że jeśli > można coś spieprzyć, nasi to zrobią. A stawka przy takiej podróży jest wysoka. > Więc ja jednak wolę Irlandczyków. > > olczyki@hot.pl > p.s. > A 3miasto jest zadupiem i zadupiem pozostanie, niezależnie od rządów AWS czy > SLD. Wszystkim spragnionym wrażeń radzę wyjazd do Warszawy. Wyjeżdżaj do tej Warszawy skwaszony kołtunie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Lukaszka Nieudaczny Łukaszek IP: *.leeds.ac.uk / *.leeds.ac.uk 08.10.03, 12:51 Buraczku, Trojmiasto jest super kurortem, tyko najbogatsi moga tu mieszkac, a buraki do Warszawy zapierdalac po 12 godzin, a po robocie na Ursynow albo Kabaty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metropol Alan Smith i Marco Viduca IP: *.allianz.pl 08.10.03, 13:36 Gość portalu: Kolega Lukaszka napisał(a): > Buraczku, Trojmiasto jest super kurortem, tyko najbogatsi moga tu mieszkac, a > buraki do Warszawy zapierdalac po 12 godzin, a po robocie na Ursynow albo > Kabaty !!! Cóż za wypowiedż,pozdrawiam Leeds United... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Czy polecimy śląskim airbusem do Londynu IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 22.10.03, 16:08 Jak ci na rebiechowie sa madrzy to powinni zrozumiec ze po europie sie lata za grosze a do polski nikt nie chce z zachodu przyleciec bo na drgi koniec europy jest im duzo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.Kezel Re: Czy polecimy śląskim airbusem do Londynu IP: *.net-81-220-156.grenoble.rev.numericable.fr 23.10.03, 21:45 Najlepiej do Genewy z Gdanska wlasnie,bo mi tak pasuje,jak juz pastwo prowadzidzie ankiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lars Re: Czy polecimy śląskim airbusem do Londynu IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 24.10.03, 09:26 Nie wiem skad autor wzial takie liczby. Polecam strone, o ktorej mowa w tekscie. Tam znajdziecie aktualne dane..., ktore zamieszczam ponizej: G1 Szczecin 2.69 G2 Gdańsk 31.01 G3 Poznań 31.36 G4 Wrocław 7.04 G5 Warszawa 9.88 G6 Katowice 12.54 G7 Kraków 4.09 G8 Rzeszów 1.40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnie Re: Czy polecimy śląskim airbusem do Londynu IP: *.*.*.* 30.10.03, 13:49 Chyba sie komus cos pomylio: www.getjet.pl/index_k.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUKOWSKI Re: Czy polecimy śląskim airbusem do Londynu IP: *.cunardmail.com 08.11.03, 22:46 DLA MNIE NIE JEST WAZNE JAKIMI LINIAMI POLECE ALE WAZNE CZY DOLECE TAM GDZIE. JAK NA TAK DUZE MIAST NIE MAMY ZA DUZEGO WYBORU POLACZEN LOTNICZYCH. NALEZY WIEC WALCZYC O KAZDEGO DOBREGO PRZEWOZNIKA. Odpowiedz Link Zgłoś