agatorka 19.09.08, 13:28 Proszę , polećcie mi dobrego szklarza, jeśli macie takie doświadczenie. Chodzi mi o wykonanie szafki szklanej. Najlepiej gdyby zakład był na terenie Gdańska, ale chętnie przyjmę wszelkie polecenia ;) Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papuzka_gda Re: Zaspa, Pilotów 19.09.08, 18:16 Zaspa, ul.Pilotów 3 , przy Gabinecie Kosmetycznym Gosia (od strony ul. Pilotów 5 i koscioła Św.Kazimierza z czerwona dachówką na pasie startowym:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Zaspa, Pilotów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 13:49 korzystalam z uslug szklarza na pilotow i nie mam zastrzezen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Szukam dobrego szklarza. IP: *.205.17.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.13, 07:26 Tu masz dobrego szklarza,ale z Rumi, zamawiałam szkło hartowane do kuchni i lustro, robi cudne rzeczy : Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozalia Re: Szukam dobrego szklarza. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.04.14, 12:20 Rzeczywiście fajne te wyroby ze szkła są. Ja zamawiałam u siebie blat kuchenny oraz lustro do łazienki. Korzystałam z usług zakladszklarski.com.pl i jestem bardzo zadowolona. Wyroby prezentują się elegancko i są ozdobą mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Szukam dobrego szklarza. IP: *.182.170.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.14, 17:46 odradzam szklarza z Sopotu Odpowiedz Link Zgłoś
doroteko Re: Szukam dobrego szklarza. 16.04.15, 11:01 dobry szklarz jest w Rumi w zakładzie szklarskim zakladszklarski.com.pl/. Szklarz produkuje różne rodzaje szkła oraz lustra. Jest solidny, rzetelny a swoje usługi wykonuje w konkurencyjne cenie. Odpowiedz Link Zgłoś