Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego szklarza.

19.09.08, 13:28
Proszę , polećcie mi dobrego szklarza, jeśli macie takie doświadczenie. Chodzi
mi o wykonanie szafki szklanej.
Najlepiej gdyby zakład był na terenie Gdańska, ale chętnie przyjmę wszelkie
polecenia ;)

Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: senior Zaspa, Lotnia, Żwirki i Wigury IP: 159.217.146.* 19.09.08, 17:04
      • papuzka_gda Re: Zaspa, Pilotów 19.09.08, 18:16
        Zaspa, ul.Pilotów 3 , przy Gabinecie Kosmetycznym Gosia
        (od strony ul. Pilotów 5 i koscioła Św.Kazimierza z czerwona
        dachówką na pasie startowym:) )
        • Gość: gosia Re: Zaspa, Pilotów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 13:49
          korzystalam z uslug szklarza na pilotow i nie mam zastrzezen
    • Gość: kinga Re: Szukam dobrego szklarza. IP: *.205.17.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.13, 07:26
      Tu masz dobrego szklarza,ale z Rumi, zamawiałam szkło hartowane do kuchni i lustro, robi cudne rzeczy :
      Tekst linka

• Gość: Rozalia Re: Szukam dobrego szklarza. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.04.14, 12:20
        Rzeczywiście fajne te wyroby ze szkła są. Ja zamawiałam u siebie blat kuchenny oraz lustro do łazienki. Korzystałam z usług zakladszklarski.com.pl i jestem bardzo zadowolona. Wyroby prezentują się elegancko i są ozdobą mieszkania.
    • Gość: Henryk Re: Szukam dobrego szklarza. IP: *.182.170.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.14, 17:46
      odradzam szklarza z Sopotu
    • doroteko Re: Szukam dobrego szklarza. 16.04.15, 11:01
      dobry szklarz jest w Rumi w zakładzie szklarskim zakladszklarski.com.pl/. Szklarz produkuje różne rodzaje szkła oraz lustra. Jest solidny, rzetelny a swoje usługi wykonuje w konkurencyjne cenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka