jacek230 07.12.08, 13:41 Niech zyje Lech Walesa! Jestes Wielki, Lechu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszp Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę 07.12.08, 13:50 Dziękuję Opatrzności za Lecha Wałęsę! I szacunek dla byłego posła pis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4krzych1 TW modlił się za TW... Bóg widzi i nie grzmi!!! IP: *.aster.pl 07.12.08, 15:27 Sodoma i Gomora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Brak bylo karlow moralnych z PiSu 07.12.08, 16:52 A może rzeczywiście nie warto o nich wspominać? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 ***Bolek, skończ wreszcie z tą szopką cwaniaku *** 07.12.08, 22:30 Bolek, skończ wreszcie z tą szopką cwaniaku. Dość już mamy twoich kłamstw i krętactw. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq forum psychiatryczne to gdzie indziej pisdzielcu 07.12.08, 23:03 tu ci nikt nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Wypięty na Rusa i Czecha mądry jak decha. 07.12.08, 23:15 Wypięty na Rusa i Czecha mądry jak decha. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5849787,Kto_bedzie_gosciem_balu__Merkel_nie_przyjedzie__Kreml.html To nie ten Lech. To pomyłka i pech. Robić Wolskę grzech. Produkt PeeReLu. Pazerności kleru. Klerpospolita. Gruzja niedopita. Raczej procesur. Prawny zdzierajskór. Jęzorem mieli. Poleci do Brukseli. Czarteruje arbuza. Kwota nieduża. W dodatku na wagę. Sztachnął na odwagę. Na prawe skrzydełko. Urząd poidełko. Ma lewe skrzydło Napierniczydło. Naprani odlatują. Na krzesłach arbuzują. Dreszczowiec caramba. Leci prosto do szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 TW Bolek starcił okazje siedziec sicho 07.12.08, 23:54 almagus napisał: ??????????????????????????????????????????????????????????????? M: Bolszewia starcila okazje by jak na pogrzebie tow. Geremka opluc osobiscie Patriotow. Wiem, ze dla POchamstwa przyjemniej by bylo wykazac sie rutynowa podloscia wobec swoich przeciwnikow kiedy ci byliby obecni w sabacie nienawisci. No coz Prezydent Lech nie przejal sie jak to zasugerowal Sikorski karlami i wybral towarzystwo na dalekim wschodzie. A POstKomunistyczne karly opluly w Gdansku samych siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Wałęsa stracił wszystko podczas Nocnej Zmiany, 08.12.08, 05:29 więc nie mógł nic stracić, bo nic mu nie pozostało Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re:Wypięty na Rusa i Czecha mądry jak decha. 08.12.08, 00:15 Oj Boluś. Ktoś tu jest szmaciarzem załganym. Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Re:Wypięty na Rusa i Czecha mądry jak decha. 08.12.08, 05:31 ak102 napisał: > Oj Boluś. Ktoś tu jest szmaciarzem załganym. Ja nie. Załganym?, a nawet z Ałganowem Odpowiedz Link Zgłoś
ikarkerak kiedyś tymi słowami opluwano żonierzy AK 07.12.08, 18:29 wiem, że balonowy premier uczy nas miłości ale nie każdemu słowa cham, dureń, zapluty karzeł, wyjec, bydło itp. łatwo przechodzą przez gardło pozdrawiam zPOconych Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty.karzel.reakcji Re: kiedyś tymi słowami opluwano żonierzy AK 07.12.08, 18:47 proszę o litość! Odpowiedz Link Zgłoś
powiec2005 Nobla dostała Solidarność i jej przewodniczący 07.12.08, 19:25 Teraz Wałęsa mówi tylko o Noblu dla siebie. Solidarność jest daleko w cieniu. On, on tylko on. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Nobla dostała Solidarność i jej przewodnicząc 07.12.08, 20:17 Wiele razy słyszałem jak Wałęsa mówił o solidarności a o sobie tylko, że przewodniczył ruchowi. Nie mówił wtedy, że on obalił komunizm tylko że to zasługa całego ruchu. Czasem mówił w pierwszej osobie, ja, ale tylko wtedy gdy mówił rzeczywiście o sobie i o tym co on, konkretnie i własną osobą zrobił. To co piszesz jest więc nieprawdą, na własne uszy słyszałem co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Prawdziwy zwyciezca nad Komuna - Reagan nieobecny 08.12.08, 00:13 ...na sabacie TW Bolka megasceptyk napisał: > Wiele razy słyszałem jak Wałęsa mówił o solidarności a o sobie tylko, że przewodniczył ruchowi. Nie mówił wtedy, że on obalił komunizm tylko że to zasługa całego ruchu. Czasem mówił w pierwszej osobie, ja, ale tylko wtedy gdy mówił rzeczywiście o sobie i o tym co on, konkretnie i własną osobą zrobił. To co piszesz jest więc nieprawdą, na własne uszy słyszałem co innego. M: lzesz jak typowy POstKomuch. TW Bolek doskonale wcielil sie w komiczna role Papkina z Zemsty, twierdza, ze "wszyscy 'zwatpili' a on jeden walczyl". Ale najbardziej ochydnym klamstwem rozpowszechnianym przez czerwono- rozowych (widzieliscie Kalisza rechoczacego w Gdansku kiedy platformusy opluwaly Kaczynskich w Gdansku) jest powtarzane oszczertwo sugerujace, ze PiS uwaza, ze komune obalili SBecy. W istocie taka sugestia wychodzi czesto z ust TW Bolka kiedy chwali Jaruzelskiego i jego kohorty. Prawdziwym zwyciezca nad Evil Empire byl Prezydent Ronald Reagan, ktorego nazwisko nie potrafili wymowic uczestnicy Gdanskiej biesiady. No bo wtedy trzeba by bylo wyrazic tez hold prawdziwym Polskim bohaterom okreslanym przez Walese jako..."zdrajcy": Pulkownikowi Kuklinskiemu czy Adamowi Hodyszowi Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Prawdziwy zwyciezca nad Komuna - Reagan nieob 08.12.08, 02:50 mirmat1 napisał między innymi: "lzesz jak typowy POstKomuch.", "TW Bolek doskonale wcielil sie w komiczna role Papkina z Zemsty", "najbardziej ochydnym klamstwem rozpowszechnianym przez czerwono-rozowych", "taka sugestia wychodzi czesto z ust TW Bolka kiedy chwali Jaruzelskiego i jego kohorty" W domowym zaciszu na pewno marzysz, żeby przenieść się w czasie i zasiadać w komisji McCarthy'ego, co nie? Wszędzie czerwoni, zdrajcy, bolszewicy. Obudź się, mamy rok prawie 2009. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Prawdziwy zwyciezca nad Komuna 08.12.08, 10:07 Powtarzam, słyszałem na własne uszy co mówił Wałęsa wczoraj, jest to zreszta zarejestrowane i możesz sobie to obejrzeć. To ty kłamiesz, lawirujesz, konfabulujesz, próbujesz udowodnić swoje tezy zmyślając dowody i zmyślając najzwyczajniej. Po co ta szopka, fakty przeczą temo co głosisz, kałmiesz nieudolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Nobla dostała Solidarność i jej przewodnicząc 08.12.08, 11:37 Nie kłam osiołku. Kilkanaście razy powtórzył,że nagroda była dla N iego i ludzi Solidarności. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: Do tego zadłużyli nas na 500 miliardów 07.12.08, 17:00 wyniszczając doszczętnie gospodarkę. A czemy kard. Gulbinowicz okłamał mnie gdy wyjaśniałem zabójstwo mojego ojca we wrocławiu na pasteura 17? Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: TW modlił się za TW... Bóg widzi i nie grzmi! 07.12.08, 18:00 Wygląda na to, że twój bóg ma cię głeboko w dupie i równo olewa twoje modlitwy. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: TW modlił się za TW... Bóg widzi i nie grzmi! 07.12.08, 18:42 A oto przykład chrześcijańskiej miłości bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: TW modlił się za TW... Bóg widzi i nie grzmi! 07.12.08, 23:11 Gość portalu: 4krzych1 napisał(a): > Sodoma i Gomora!!! No i zobacz sam - jak mam was, pisowcy, szanować? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: TW modlił się za TW... Bóg widzi i nie grzmi! 08.12.08, 11:43 PiSiaki dostaliście skrętu kiszek z zawiści?A jak tam wasze zwoje mózgowe? Odpowiedz Link Zgłoś
cwdj Tak, trzeba się za niego modlić 07.12.08, 13:58 Tak ja się modlę za jego grzechy, np. że będąc prezydentem wykradł i zniszcył dowody swojej współpracy z SB a później kłamał jak najęty udając świętego. Kłamie zresztą w wielu sprawach do dziś i dlatego trzeba się za niego modlić. Nuncjusz wie co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Tak, trzeba się za niego modlić 07.12.08, 15:10 cwdj ,,przedewszystrkim Walesa nie mial orginalow dokumentow tylko ich kopie a wiec jaski by cokolwiek wzial powinny byc jeszcze orginaly,,ale oczywiscie nic nie wzial bo nie bylo co,ale ty tak jak ci nie historycy ale h i s t e r y c y gotowi usmiercic zywego sb-eka byle by wam pasowalo do waszych ukladow,,masz klapki na oczach jak kon co tylko przed siebie widzi ciekawe kto jest twoim woznica centkiewicz i kaczory?,,i ciekawe gdzie ty madralo bylas o ile bylas na tym siwecie w stanie wojennym,???moze pielegniarka w oddziale ZOMMO???? Odpowiedz Link Zgłoś
acer19 Re: Tak, trzeba się za niego modlić 07.12.08, 16:42 yanfhowah napisał: > cwdj ,,przedewszystrkim Walesa nie mial orginalow dokumentow tylko > ich kopie a wiec jaski by cokolwiek wzial powinny byc jeszcze > orginaly,,ale oczywiscie nic nie wzial bo nie bylo co,ale ty tak jak > ci nie historycy ale h i s t e r y c y gotowi usmiercic zywego > sb-eka byle by wam pasowalo do waszych ukladow,,masz klapki na > oczach jak kon co tylko przed siebie widzi ciekawe kto jest twoim > woznica centkiewicz i kaczory?,,i ciekawe gdzie ty madralo > bylas o ile bylas na tym siwecie w stanie wojennym,???moze > pielegniarka w oddziale ZOMMO???? ------------------------------------------------------------- Czy ty jesteś głupi czy nie normalny? Jeśli sąd stwierdza ze esbek nie zyje to musiał mieć na to dowody,albo dosrczono fałszywe dokumenty, a esbeka by cicho siedzał zakamuflowano. Jak wiadomo sąd ma dostep do wszystkich dokumentów. Jesli esbek zyje to znaczy że albo sąd skłamał albo dokumenty były spreparowane. A teraz gdy bolkowi dobrali sie do dupy, ozywili esbeka i kazali mowić tak jak pasuje wałęsie a esbekowi zagrozili śmiercia rodziny. Czy nie dziala nadal komunistyczna bolkowa mafia? Odpowiedz Link Zgłoś
maciekz70 Re: Tak, trzeba się za niego modlić 07.12.08, 20:21 Ciekawe gdzie ty byłeś gnoju gdy on nadstawiał za ciebie głowę.Srałeś w pieluchy czy jak wielki brat pisałeś rozprawy o wyższości komunizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
acer19 Re: Tak, trzeba się za niego modlić 07.12.08, 16:34 cwdj napisała: > Tak ja się modlę za jego grzechy, np. że będąc prezydentem wykradł i > zniszcył dowody swojej współpracy z SB a później kłamał jak najęty > udając świętego. Kłamie zresztą w wielu sprawach do dziś i dlatego > trzeba się za niego modlić. Nuncjusz wie co mówi. Brak słów nawet kościół się z bolkował. Kpina bolki udają ze przestrzegali i przestrzegają praw bożych. Powiedzcie z kąd tylu nędzarz i dzieci głodnych? To dzieki komunie trwającej nadal i bolkowi. A ci co msze odprawiali są nie lepsi od bolka zdrajcy ludzi ze staoczni Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Tak, trzeba się za was modlić pisiorki 07.12.08, 16:44 wy jesteście tak tęp, że jak wam się w waszym zacietrzewieniu trafi trudniejsze słówko, to walicie błędy ortograficzne. Naucz się pisowski pisarczyku, że nie pisze się z kąd tylko skąd, ty genetyczny patrioto, co po polsku pisać nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Tak, trzeba się za niego modlić 07.12.08, 18:06 A my na was lejemy. Piss on PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq kup pisowska swinio słownik i sprobuj go nie zjesc 07.12.08, 21:54 od razu. a potem wroc na to forum i znow sie wyrzygaj. może uda ci się zrobić mniej błędów Odpowiedz Link Zgłoś
hugow Re: Tak, trzeba się za niego modlić 07.12.08, 20:59 jest zasada domniemania niewinnosci - zatem nie wiem skad z taka pewnoscia mozna wiedziec to co tu piszesz co do Walesy - oklamal nie raz - bo klamal w sprawie puszczenia w skarpetkach i o obdarowaniu milionami Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas BoLek - a tę kasę za donoszenie na kumpli 07.12.08, 13:58 ...co Ci dawałem, to nie musisz mi oddawać. kpt. E. Graczyk ipn.gov.pl/download.php?s=1&id=15208 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: querdemole Re: BoLek - a tę kasę za donoszenie na kumpli IP: 92.5.132.* 07.12.08, 14:37 sirandreas napisał: > ...co Ci dawałem, to nie musisz mi oddawać. > kpt. E. Graczyk > > ipn.gov.pl/download.php?s=1&id=15208 Jezeli chcesz sie komunikowac z Bolkiem, to idz na cmentarz i zloz kwaity na grobie swojego taty, i nie wypominaj mu tych pieniedzy, za cos przeciez OHP musiales skonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: PiS jest gorszy od Talibow! 07.12.08, 19:08 Gdyby nie Bolek, na półkach w sklepach nadal byłby tylko ocet. Odpowiedz Link Zgłoś
bah Re: PiS jest gorszy od Talibow! 07.12.08, 20:18 Chyba za dużo tego octu wypiłeś. Idż powiedz to Talibom. Łajdactwo nie ulega przedawnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: BoLek - a tę kasę za donoszenie na kumpli 07.12.08, 18:08 You know what!? Piss on PiS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Bolek - o co oni mają pretensje? 07.12.08, 14:02 Przecież, te 1500 złotych, to było na wyjazd na spotkanie z Gierkiem... www.sw.org.pl/bolek/bolek10.html Odpowiedz Link Zgłoś
fajny-doctor Jesteś Wielki Lechu 07.12.08, 14:02 jak byłem w Gdańsku na wakacjach, widziałem na 1 bloku Twoją podobiznę :-) Kaczyńscy mogą się schować. Dzięki za Solidarność, dzięki za odwagę w Stoczni Gdańskiej, dzięki za walkę z komunistyczną ideologią. www.doctor.programuj.com Odpowiedz Link Zgłoś
acer19 Re: Jesteś Wielki Lechu 07.12.08, 16:32 fajny-doctor napisał: > jak byłem w Gdańsku na wakacjach, widziałem na 1 bloku Twoją podobiznę :-) > Kaczyńscy mogą się schować. Dzięki za Solidarność, dzięki za odwagę w Stoczni > Gdańskiej, dzięki za walkę z komunistyczną ideologią. > > www.doctor.programuj.com Brak słów nawet kościół się z bolkował. Kpina bolki udają ze przestrzegali i przestrzegają praw bożych. Powiedzcie z kąd tylu nędzarz i dzieci głodnych? To dzieki komunie trwającej nadal i bolkowi. A ci co msze odprawiali są nie lepsi od bolka zdrajcy ludzi ze staoczni Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Zwłaszcza finansowo....karł reakcji 07.12.08, 16:57 www.sw.org.pl/bolek/bolek10.html zaplute przegrały. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Jesteś Wielki Lechu 07.12.08, 23:17 Powtarzasz się, biedaku. I nie denerwuj się aż tak bardzo, bo piszesz nie po polsku, a wolsku. I raczej w tylko sobie srozumiałym slangu. Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Bolek - te 700 złotych, to na co Ci dałem? 07.12.08, 14:04 Przypominij, bo nie pamiętam... kpt. E.Graczyk www.sw.org.pl/bolek/bolek12.html Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Bolek - te 700 złotych, to na co Ci dałem? 07.12.08, 15:15 sirandreas napisał: > Przypominij, bo nie pamiętam... > kpt. E.Graczyk > www.sw.org.pl/bolek/bolek12.html TO takie typowo POLSKIE upie...c kazdego kto sie czyms wyroznil i najczescie ci co 'gowno' w zyciu dokonali najwiecej geby dra,,tak ze milcz prostaku nie dawaj tu swiadectwa swojego niedorozwoju umyslowego Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Re: Bolek - te 700 złotych, to na co Ci dałem? 07.12.08, 17:03 Donoszeniem się wyróżnił, donoszeniem na kumpli. Donoszeniem za kasę. Więc, taki gość z zasady, to idol POmyleńców... yanfhowah napisał: > sirandreas napisał: > > > Przypominij, bo nie pamiętam... > > kpt. E.Graczyk > > www.sw.org.pl/bolek/bolek12.html > > TO takie typowo POLSKIE upie...c kazdego kto sie czyms wyroznil > i najczescie ci co 'gowno' w zyciu dokonali najwiecej geby > dra,,tak ze milcz prostaku nie dawaj tu swiadectwa swojego > niedorozwoju umyslowego Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę 07.12.08, 14:05 Lechu, rządzi:) A opluwanie Wałęsy to chyba już sport narodowy brunatnych pisuarów. Życzę im zatem jak najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kinio101 Myślałem, że chodzi o Stanisława Kowalczyka 07.12.08, 14:08 Ministra spraw wewnętrznych w rządzie Piotra Jaroszewicza w latach 70-tych. To by dużo bardziej pasowało do "Bolka". Zapomniałem tylko, że generał Stanisław Kowalczyk już nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Myślałem, że chodzi o Stanisława Kowalczyka 07.12.08, 14:17 kinio101 napisał: Zapomniałem tylko, że generał Stanisław Kowalczyk już nie żyje. Coz,skleroza dotarla i do ciebie. Ale zapomniec o uczestniczeniu w pochowku "pracodawcy" i "mistrza"? Nieladnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Nuncjusz Apostolski skretynail chyba. 07.12.08, 14:14 Za Walese alias Bolka alias Nikodema Dyzme sie modli. Zgnily symbol Solidarnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 olewus1, zrób to co robiłeś s w SB.... 07.12.08, 14:38 zwołaj grupe i zabij!.. to potraficie... Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Olewus1, przebrał się za Bolka... 07.12.08, 17:22 i poszedł po "zapomogę" do Graczyka... www.sw.org.pl/bolek/bolek10.html pierot6 napisał: > zwołaj grupe i zabij!.. to potraficie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Nuncjusz Apostolski skretynail chyba. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 14:56 Jesteś trzecim bliźniakiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrius Modlmy sie o zdrowie dla L. Walesy IP: *.onlink.net 07.12.08, 15:18 bo o rozum juz za pozno. Modlmy sie o Donka i o Radka , dwoch wariatow, ktorzy zdaja sobie z tego sprawe jakim prymitywem jest Walesa ale chca siebie samych dowartosciowac, ze znaja takiego czlowieka piernicza glupoty ,ze Walesa jest legenda. A moze jest jest legenda ale Dyzmy, jest taka legenda, ze ni czytaty, ni pisaty przez przewrotnosc historii doszedl do najwiekszych zaszczytow.Jest tez klamczuchem, ktory idzie w zaparte i powtarze obiegowa bajeczke o skoku przez plot. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Modlmy sie o zdrowie dla L. Walesy 07.12.08, 23:19 Oto słowo pisie. Jarkowi niech będą dzięki. Pełne miłości do bliżniego, kultury i szacunku dla człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Nuncjusz Apostolski skretynail chyba. 07.12.08, 16:55 Chyba czwartym, bo trzecim bliźniakiem jest Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gentile4 Miłość ci wszystko wybaczy... IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.08, 14:16 ...smutek zamieni ci w śmiech, bo miłość tak pięknie tłumaczy: i zdradę, i kłamstwo, i grzech. A wiara i nadzieja poszły się upić. Ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Jak obalałem komunę... 07.12.08, 14:17 Zacząłem lać ją w mordę od początku... galba.blox.pl/resource/boleslaw.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Jak obalałem komunę c.d. 07.12.08, 14:20 POtem w Magdalence w obalaniu komuny pomagał mi człowiek honoru - niejaki Czesiek. gdanszczanin.blox.pl/resource/adam_lech_i_kiszczak.jpg Razem się raźniej obalało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: querdemole Re: Jak obalałem komunę c.d. IP: 92.5.132.* 07.12.08, 14:31 sirandreas napisał: > POtem w Magdalence w obalaniu komuny pomagał mi człowiek honoru - > niejaki Czesiek. > gdanszczanin.blox.pl/resource/adam_lech_i_kiszczak.jpg > Razem się raźniej obalało... Przy obalaniu komuny nie bylo braci kaczynskich, ale pojawili sie juz w Magdalence i przy ogkraglym stole, no,no,no... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Mama nie pozwoliła? 07.12.08, 17:18 Gość portalu: querdemole napisał(a): > > Przy obalaniu komuny nie bylo braci kaczynskich, ale pojawili sie juz w > Magdalence i przy ogkraglym stole, no,no,no... Pojawili się dopiero, kiedy było w miarę bezpiecznie i już raczej w kuper nie można byo dostać... A może winna była mama? Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Pojawlili się, aby 07.12.08, 17:34 stocznie roz...ać. www.euractiv.pl/gospodarka/artykul/tak-dla-planu-komisji-europejskiej-ws-polskich-stoczni-ale- koloratura1 napisała: > Gość portalu: querdemole napisał(a): > > > > > Przy obalaniu komuny nie bylo braci kaczynskich, ale pojawili sie juz w > > Magdalence i przy ogkraglym stole, no,no,no... > > Pojawili się dopiero, kiedy było w miarę bezpiecznie i już raczej w kuper nie m > ożna byo dostać... > > A może winna była mama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę IP: *.chello.pl 07.12.08, 14:20 kiedy książka o biskupach TW ? Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Jak obalałem komunę c.d. II 07.12.08, 14:24 A, jak zabrakło na obalanie komuny, to leciało się po zapomogę... www.sw.org.pl/bolek/bolek10.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: querdemole Re: Jak obalałem komunę c.d. II IP: 92.5.132.* 07.12.08, 14:33 sirandreas napisał: > A, jak zabrakło na obalanie komuny, > to leciało się po zapomogę... > www.sw.org.pl/bolek/bolek10.html Jedni latali po zapomoge, inni byli utrzymywani z kasy PZPR, a nawet profezorami z tej kasy zostawali. :) Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Jak obalałem komunę c.d. II 07.12.08, 16:15 Gość portalu: querdemole napisał(a): > Jedni latali po zapomoge, inni byli utrzymywani z kasy PZPR, a nawet profezoram > i > z tej kasy zostawali. :) Porownanie dosc trafne. A dzisiejsze klotnie? Jakie klotnie skoro nadal z tej samej kaski wszyscy dobrze sobie zyja. Te "klotnie" to tylko teatrzyk, dla tych co ta kase napelniaja, zeby sie nie zorientowalijak sa krojeni. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Jak obalałem komunę c.d. II 07.12.08, 20:58 Splunąc w parszywa twoja mordę smieciu nie warto, szkoda śliny. A gdzie ty byłeś razem z kaczyńskimi jak Wałęsa życie ścierwojadzie ryzykował? Nie widziałeś tego kurdupla jak w Magdalecnce [pił wódkę z Kiszczakiem? Jak już przyszedł na gotowe, bo jak byli ZOMO- wcy na ulicy to tre dwa nędzne obszczymury z domu ze starchu nie wychodziły, w raczej z kibla ze strachu. sirandreas napisał: > A, jak zabrakło na obalanie komuny, > to leciało się po zapomogę... > www.sw.org.pl/bolek/bolek10.html Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Jak omalałem komunę c.d. cz. III 07.12.08, 14:30 Do obalania komuny dołączali inni... www.orzelpocztowy.pl/tusk/images/magdalenka_duze.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: querdemole Re: Jak omalałem komunę c.d. cz. III IP: 92.5.132.* 07.12.08, 14:35 sirandreas napisał: > Do obalania komuny dołączali inni... > www.orzelpocztowy.pl/tusk/images/magdalenka_duze.jpg No do obalenia komuny inni dolaczyli dopiero w magdalence i przy okraglym stole. ma.blox.pl/resource/magd.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Jak omalałem komunę c.d. cz. III 07.12.08, 16:11 Gość portalu: querdemole napisał(a): > No do obalenia komuny inni dolaczyli dopiero w magdalence i przy okraglym stole Prawda, ale oni z calkiem innych - czystych - pobudek. Jak powiedzial niedawno ten drugi - oni oba chcieli tylko dojsc do wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Poczekaj trochę, bo... 07.12.08, 17:26 musi jeszcze stocznie roz....ić. www.euractiv.pl/gospodarka/artykul/tak-dla-planu-komisji-europejskiej-ws-polskich-stoczni-ale- Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Co obalil kaczor mlaskacz? 07.12.08, 17:55 TA OFERMA NAWET CWIARY NIE OBALI, ale ze jest alkoholikiem,to pociaga caly czas. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 SB-PIS leje pomyje na L.Waqłese, na forum GW... 07.12.08, 14:36 Szambo PIS wylało... Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Jak obalałem komunę c.d. cz. IV 07.12.08, 14:33 I znowu się leciało po zapomogę... www.sw.org.pl/bolek/bolek12.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewus1 Re: sirandreas-presentation1..głos z odbytu SB... IP: *.chello.pl 07.12.08, 14:41 prawda w oczy kole ciulu niedouczony. Zaczni myslec a nie walic czolem przed kosciolem i Walesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: querdemole Re: sirandreas-presentation1..głos z odbytu SB... IP: 92.5.132.* 07.12.08, 14:43 Gość portalu: olewus1 napisał(a): > prawda w oczy kole ciulu niedouczony. Zaczni myslec a nie walic czolem przed > kosciolem i Walesa. Zanim ponownie kogos od ciulow zwyzywasz, ogloadnij sobie to zdjecie . ma.blox.pl/resource/magd.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: sirandreas-presentation1..głos z odbytu SB... 07.12.08, 16:06 Gość portalu: querdemole napisał(a): > Zanim ponownie kogos od ciulow zwyzywasz, ogloadnij sobie to > zdjecie . Ten pierszy po prawiej, to sp. drogi Bronislaw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: querdemole Re: Jak obalałem komunę c.d. cz. IV IP: 92.5.132.* 07.12.08, 14:38 sirandreas napisał: > I znowu się leciało po zapomogę... > www.sw.org.pl/bolek/bolek12.html I studia panstwowe sie robilo za pieniadze PZPR i za jej protekcja... Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Komuna obalona!!!!!!! 07.12.08, 14:37 I wreszcie udało się obalić komunę... W papierach tak stoi... ipn.gov.pl/download.php?s=1&id=15208 www.qazeta.pl/gospodarka/komisja-europejska-bdzie-likwidacja-stoczni/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: querdemole Re: Komuna obalona!!!!!!! IP: 92.5.132.* 07.12.08, 14:40 sirandreas napisał: > I wreszcie udało się obalić komunę... > W papierach tak stoi... > ipn.gov.pl/download.php?s=1&id=15208 > www.qazeta.pl/gospodarka/komisja-europejska-bdzie-likwidacja-stoczni/ Niestety, komuny do konca obalic sie nie udalo :( ma.blox.pl/resource/magd.jpg blogfm.blox.pl/resource/kaczynski_lech_small.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewus1 Re: Komuna obalona!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.12.08, 14:43 Coz kiepsko argumentujesz jezeli laczysz glupie kaczki z komuna. Ona sa tylko psychicznie chorzy i maja zaciecie faszystowskie ale to przez to jak przezyli komune. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: querdemole Re: Komuna obalona!!!!!!! IP: 92.5.132.* 07.12.08, 14:47 Gość portalu: olewus1 napisał(a): > Coz kiepsko argumentujesz jezeli laczysz glupie kaczki z komuna. Ona sa tylko > psychicznie chorzy i maja zaciecie faszystowskie ale to przez to jak przezyli > komune. Jestes jeszcze mlody i do gory sikasz, kaczynscy sa tworem komuny, komuna ich wyksztalcila, zrobila z nich swoich profesorow, nauczyla ich myslec swoimi kategoriami, komuna rowniez uksztaltowala zycia ich rodzicow i samych kaczynskich, bez komuny nigdy nie byloby kaczynskich, komuna ukierowala ich kariery zyciowe itd. Mozesz sie z tym zgodzic albo nie, to nie ma znaczenia, bo prawda jest taka jaka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Abp Kowalczyk:czy to nie jest aby ten sam nucjusz 07.12.08, 14:38 apolstolski, ktory pomylil swoje religijne powolanie z politycznym awanturnictwem dopuszczajac sie wielokrotnego lamania naszej Konstytucji ? Czy to przypadkiem nie On pozytywnie zaopiniowal kandydaturre tajnego sprzedajnego donosiciela abp Wielgusa na najwyzsze stanowisko w naszej hierarchi koscielnej Kardynala Polski ? Tyle dokladnie sa warte obchody 25-lecia otrzymania Nadgrody Nobla co nawolywania politycznego awanturnika jakim jest w naszym kraju nuncjusz apostolski abp Kowalczyk. Pretensjonalnosc, patetycznosc i propagandowy charakter tych obchodow podkresla fakt, ze sa to chyba jedyne tego typu obchody rocznicy wreczenia Nagrody Nobla na swiecie. LW za wszelka cene szuka sposobow na odbudowanie wlasnego prestizu utraconego przede wszystkim Jego katastrofalna kryminalna prezydentura !!! Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: querdemole Re: Abp Kowalczyk:czy to nie jest aby ten sam nuc IP: 92.5.132.* 07.12.08, 14:42 1stanczyk napisał: > apolstolski, ktory pomylil swoje religijne powolanie z politycznym > awanturnictwem dopuszczajac sie wielokrotnego lamania naszej Konstytucji ? Pomyliles go berecie z nuncjuszem torunskim, nijakim ojcem zlodziejem rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Nie wypełniono pola temat. 07.12.08, 17:58 www.slownik-online.pl/kopalinski/2262256823BB174EC125659D007F0202.php Nie istnieje nic takiego jak stanowisko nuncjusza torunskiego. Jest wiec z samej swojej istoty niemozliwe pomylic abp Kowalczyka z nieistniejacym aczkolwiek wygodnym semantycznie wytworem Tojej wyobrazni! I co wspolebgo z bezczelnym mieszaniem sie do naszej polityki nuncjusza watykanskiego abp Kowalczyka maja berety ? Re: Abp Kowalczyk:czy to nie jest aby ten sam nuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frygo Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę IP: 80.54.88.* 07.12.08, 14:59 Modlmy sie o rozum dla Bolka.I niech Judasz zdejmie Matke Boska z klapy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę IP: *.dsl.bell.ca 07.12.08, 15:00 Lechu nigdy nie bylem ci bardzo przychylny i mimo ze mowia na ciebie bolek to i tak zrobiles wiecej niz inni i tylko ty wiesz czy miales wyjscie nie byc bolkiem .Ja ci wszystko wybaczam i zycze duzo zdrowia. A panowie Kaczynscy dla dobra kraju przynajmniej udawajcie ze nie jetescie zlosliwi albo naprawde jako Katolicy wybaczcie wszystko . Odpowiedz Link Zgłoś
dzidziol99943 Re: Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę 07.12.08, 23:06 Czy był Bolkiem czy nie był, to jest nieważne. Ważnym jest to, jakie były efekty Jego działalności w zrobieniu w tamie komuny, dziury. A później jak było tak było, nie wszystko było, za Jego prezydentury, fajne, a szczególnie przywitanie z Kwaśniewskim w czasie debaty przed wyborami prezydenckimi, powiedzeniami: "JA walczyłem z komuną" itd. Wiadomo co powiedział Orlanie Fallaci o czytaniu książek, cóż, prosty człowiek. Ale do jednego muszę się przyznać: tych kartoflanych kaczorów wprost nie znoszę. No co można powiedzieć o tzw Prezydencie, ktory wyjeżdża sobie na mongolski step żeby napić się kumysu, a tu w Polsce taka uroczystość. On nawet nie jest kaczorem, on jest strusiem chowającym ten kartoflany łeb w piasek. I cały PiSuar u Ojdyra, tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Z was się śmieję. Elyta... 07.12.08, 15:05 rzekł - Żorż Ponimirski... pl.youtube.com/watch?v=7TltAhMbrP4 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Z was się śmieję. Elyta... 07.12.08, 15:07 sirandreas napisał: > rzekł - Żorż Ponimirski... > pl.youtube.com/watch?v=7TltAhMbrP4 Fajne, nie spodziewalem sie, ze kariera jaroslawa kaczynskiego jest az tak podobne do kariery Nikodema...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Z was się śmieję. Elyta... 07.12.08, 16:17 kralik111 napisał: > Fajne, nie spodziewalem sie, ze kariera jaroslawa kaczynskiego jest az tak > podobne do kariery Nikodema...;DDD Jego tez. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Sekta się upiła i poszła... 07.12.08, 17:31 ...stocznie rozp....ić. www.euractiv.pl/gospodarka/artykul/tak-dla-planu-komisji-europejskiej-ws-polskich-stoczni-ale- Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas To wy wywindowaliście to bydle na piedestał 07.12.08, 15:13 "- Z czego się pan śmieje? - obrażonym tonem zapytał wojewoda. Żorż zerwał się, urwał z miejsca śmiech, kilkakrotnie próbował założyć monokl, lecz ręce mu tak się trzęsły, że nie mógł sobie dać z mm rady. Był zdenerwowany i wzburzony do ostatnich granic. - Z czego? Nie z czego, moi państwo, tylko z kogo?! Z was się śmieję, z was! Z całego społeczeństwa, z wszystkich kochanych rodaków! - Panie!... - Milczeć - wrzasnął Ponimirski i jego blada twarzyczka chorowitego dziecka zrobiła się czerwona z wściekłości. - Milczeć! Sapristi! Z was się śmieję! Z was! Elita! Cha, cha, cha... Otóż oświadczam wam, że wasz mąż stanu, wasz Cincinnatus, wasz wielki człowiek, wasz Nikodem Dyzma to zwykły oszust, co was za nos wodzi, to sprytny łajdak, fałszerz i jednocześnie kompletny kretyn! Idiota, nie mający zielonego pojęcia nie tylko o ekonomii, lecz o ortografii. To cham, bez cienia kindersztuby, bez najmniejszego okrzesania! Przyjrzyjcie się jego mużyckiej gębie i jego prostackim manierom! Skończony tuman, kompletne zero! Daję słowo honoru, że nie tylko w żadnym Oksfordzie nie był, lecz żadnego języka nie zna! Wulgarna figura spod ciemnej gwiazdy, o moralności rzezimieszka. Sapristi! Czy wy tego nie widzicie? Źle powiedziałem, że on was za nos wodzi! To wy sami wwindowaliście to bydlę na piedestał! Wy! Ludzie pozbawieni wszelkich rozumnych kryteriów. Z was się śmieję, głuptasy! Z was! Motłoch!..." pl.youtube.com/watch?v=n9BERE9IL9E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrius Brawo sirandreas a oprocz tego Santo subito IP: *.onlink.net 07.12.08, 15:26 to kiedy beatyfikacja Walesy , Donka, Radka i profesora po maturze Bartoszewskiego? Czekamy Nuncjuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Brawo sirandreas a oprocz tego Santo subito 07.12.08, 16:44 Boli ciebie SB-cki smeiciu sprzatający kible za granicą że jesteś nikim i byle Murzyn i Arab toba pomiata i musisz wykonywać ich rozkazy? Dowartościowujesz sie plujac na Wałęse? Gość portalu: Syrius napisał(a): > > to kiedy beatyfikacja Walesy , Donka, Radka i profesora po maturze > Bartoszewskiego? Czekamy Nuncjuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Dowartościowuję się czytająć: 07.12.08, 17:37 www.euractiv.pl/gospodarka/artykul/tak-dla-planu-komisji-europejskiej-ws-polskich-stoczni-ale- aakkj napisał: > Boli ciebie SB-cki smeiciu sprzatający kible za granicą że jesteś > nikim i byle Murzyn i Arab toba pomiata i musisz wykonywać ich > rozkazy? Dowartościowujesz sie plujac na Wałęse? > > Gość portalu: Syrius napisał(a): > > > > > to kiedy beatyfikacja Walesy , Donka, Radka i profesora po > maturze > > Bartoszewskiego? Czekamy Nuncjuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus sirandreas -presentation1...monolog kretyna z SB.. 07.12.08, 16:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 15:44 Ale,ale nikt nie wariował?No cóż mohery wybrały się na sabat maryjno-radiowy do Torunia.A gdzie te walentynowicz,gwiazdy i inna ........?A kurski ze spółką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę IP: *.acn.waw.pl 07.12.08, 16:03 jestes chory na nienawisc, moze jestes jeszcze katolikiem ??? wspolczuje ci , maly czlowieczku Odpowiedz Link Zgłoś