Dodaj do ulubionych

Gdzie w Gdańsku zrobić ładne paznokcie żelowe?

09.12.08, 19:37
Szukam miejsca, gdzie można w Gdańsku ( najlepiej w okolicach Wrzeszcza )
zrobić ładne, trwałe paznokcie żelowe, u kogoś, kto zajmuje się tym
wystarczająco długo, by nie trzeba było po tygodniu żałować
decyzji...polecicie kogoś?
Obserwuj wątek
    • Gość: desa wyszukiwarka forumowa nie gryzie IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.08, 22:10
      na forum jest kilkadziesiat watków traktujacych o paznokciach
      żelowych.
      wystarczy w forumowej wyszukiwarce wpisac "paznokcie" a ni zawracac
      w kolko gitary.
      • turhotel trzydziecha 09.12.08, 22:14
        ale czego ty 'desa' wymagasz od trzydziestoletniej blondynki?
        • aastri1 Re: trzydziecha 10.12.08, 18:34
          o proszę krytykant na etacie nie mógł sobie odpuścić komentarza.
          Wyszukiwarkę obsługuję bardzo sprawnie jak na blondynkę, widocznie nie dała
          zadowalających rezultatów.
          Jak ktoś ma coś do powiedzenia w temacie to poproszę, śmiecącym dziękuję, idźcie
          się czepiać gdzie indziej.
          • turhotel Wyszukiwarkę obsługuję sprawnie jak na blondynkę 11.12.08, 10:28
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=83875424&a=83875424
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=82590413&a=82590413
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=76302770&a=76302770
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=70339819&a=70339819
            • aastri1 Re: Wyszukiwarkę obsługuję sprawnie jak na blondy 11.12.08, 12:35

"WIDOCZNIE NIE DAŁA ZADOWALAJĄCYCH REZULTATÓW "

to jakbyś czytać nie umiał. Ze ZROZUMIENIEM.

dla mnie zadawalających.
              • turhotel Re: Wyszukiwarkę obsługuję sprawnie jak na blondy 12.12.08, 13:28
                I ten argument do mnie przemawia :-)
    • misie0402 Re: Gdzie w Gdańsku zrobić ładne paznokcie żelowe 16.12.08, 20:59
      witam , jeżeli chodzi o paznokcie to jest salon we wrzeszczu gdzie robia super
      pazurki, nazywa sie hiacynta ul grunwaldzka 102 obok kwiaciaRNI maciejka. goraco
      polecam numer do tego salonu to 791-646-797 p.Agnieszka
    • Gość: pati Re: Gdzie w Gdyni zrobić ładne paznokcie żelowe IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.08, 23:29
      paznokcie-zelowe-gdynia.blog.onet.pl/
    • Gość: blix Re: Gdzie w Gdańsku zrobić ładne paznokcie żelowe IP: 81.190.124.* 22.12.08, 09:53
      Oczywiśie najlepsze paznokcie żelowe z powodzeniem zrobią Pani w DU.IE :) Życzę sukcesów w życiu i oczywiście... powodzenia:)
    • Gość: Zadowolona Re: Gdzie w Gdańsku zrobić ładne paznokcie żelowe IP: 193.26.131.* 19.02.10, 23:47
      Ja polecam Panią Anetę młoda dziewczyna dobrze robi pazurki jest po kursie i
      robi na dobrych żelach dojeżdża na terenie Gdańska do domu klientki za 1zł za km
      paznokcie w cenie 50zł nie zależnie co jest na pazurkach i co 7 wizyta pazurki
      gratis podaję jej nr,dla chętnych 503-049-865
    • Gość: kinia Re: Gdzie w Gdańsku zrobić ładne paznokcie żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 23:29
      polecam studio zdobienia paznokci hiacynta we wrzeszczu. www.hiacynta.zor.pl
      moim zdaniem pani agnieszka jest rewelacyjna i ma bardzo przystepne ceny. pozdrawiam
      • Gość: Agnieszka Re: Gdzie w Gdańsku zrobić ładne paznokcie żelowe IP: *.182.6.140.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.09.10, 01:14
        www.paznokcie-gdynia.jasky.plm.michalik@op.pl
        zapraszam serdecznie :)
    • Gość: asia Re: Gdzie w Gdańsku zrobić ładne paznokcie żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 00:12
      polecam studio HIACYNTA przy grunwaldzkiej. pani Agnieszka robi swietne paznokcie. tel 791-646-797 p.Agnieszka
      • papuzka_gda Re: Gdzie w Gdańsku zrobić ładne paznokcie żelowe 12.11.10, 22:16
        a ja polecam p. Anie-Wrzeszcz, boczna od Kilkinskiego, tel: 506 80 47 87
        • Gość: Moniczka Re: Gdzie w Gdańsku zrobić ładne paznokcie żelowe IP: *.chello.pl 14.11.10, 16:57
          Polecam panią Agnieszkę z Gdyni.Jest bezkonkurencyjna.Zrobiła mi przepiękne paznokcie.Mimo iż jestem z Gdańska na swój ślub chciałam mieć wyjątkowe paznokcie.I się nie zawiodłam .

www.//forum.trojmiasto.pl/pazurki-SUNNAILS-t121678,1,11.html
    • Gość: Natii w Nature Studio w Gdańsku zrobisz paznokcie żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 09:34
      Pracuje tam dziewczyna, która już długo zajmuje się tylko paznokciami żelowymi. Robi naprawdę dokładnie, bardzo fajny kształt i szybko
      • Gość: Małgorzata Re: w Nature Studio w Gdańsku zrobisz paznokcie ż IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 22:21
        polecam gorąco paznokcie u pani Agnieszki z Gdyni ,jestem bardzo zadowolona z pazurków.
        są delikatne i naturalne cena 100zł ale naprawdę warto bo jakość bardzo wysoka a ja należę do wymagających i pedantycznych klientek polecam z czystym sumieniem ,paznokcie są idealne
        www.paznokcie-gdynia.jasky.pl
        • Gość: Maria W Re: w Nature Studio w Gdańsku zrobisz paznokcie ż IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.12, 13:57
          Równiez polecam panią Agnieszke Zdrojewska z Gdyni. Chodzę do pani Agi już 3 lata ,paznokcie trzymają się 5 tygodni ,zero zapowietrzeń, zero odprysków ,nawet nie ma brzydkiego uskoku gdy odrastają .Pazurki są wykonane bardzo dokładnie.
          Polecam każdej pani .
      • Gość: ryba Re: w Nature Studio w Gdańsku zrobisz paznokcie ż IP: *.rev.pro-internet.pl 11.07.12, 19:51
        Byłam w tym salonie i potwierdzam, paznokcie wykonane perfekcyjnie, wyjatkowo sprawnie i co najważniejsze nie za drogo. Przepiękny kształt. Pani Monika strasznie sympatyczna i fachowa.
    • Gość: Dorota Re: Gdzie w Gdańsku zrobić ładne paznokcie żelowe IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.12, 21:14
      Polecam studio wersal na żabiance. Dziewczyn tam pracujaca zajmuje sie paznokciami długi czas, chyba 6 lat. Jest też mistrzynią we frenchu i instruktorem
    • Gość: sandra Re: Gdzie w Gdańsku zrobić ładne paznokcie żelowe IP: *.rev.pro-internet.pl 22.11.12, 11:07
      W salonie Dalia na Przymorzu. Robię kilka lat,jestem zadowolona.
      • Gość: Małgorzata P Re: Gdzie w Gdańsku zrobić ładne paznokcie żelowe IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.13, 23:43
        Ja Polecam z pełną odpowiedzialnością usługi u Pani Agnieszki Zdrojewskiej. www.paznokcie gdynia.jasky.pl Jestem jej stałą klientką od prawie dwóch lat,postanowiłam coś też napisać po tym czasie.Trafiłam do Pani Agnieszki z for na gazecie pl.A dokładnie po pozytywnych komentarzach które tu wyczytałam ,a można znaleźć bardzo duzo pochlebnych opini na temat pracy jaka wykonuje pani Agnieszka. To przede wszystkim doświadczona stylistka zarówno w dziedzinie paznokci jak i pedicure . Ja korzystam z obu tych zabiegów raz w miesiącu i powiem szczerze Nigdy sie nie zawiodłam. Ale co najważniejsze to to ,że pani Agniesia bardzo przestrzega zasad higieny co jest rzadkością w dzisiejszych czasach. Nie dość ,że paznokcie wykonane perfekcyjnie to jeszcze sterylnie.Aż za nad to rzekłabym. NIGDY się z czymś takim nie spotkałam. Usługa na wysokim poziomie. A jestem klientką bardzo wymagającą i bardzo długo poszukiwałam swojej stylistki w Gdyni. Praca i podejście pani Agnieszki przewyższyły moje oczekiwania. I dlatego będę ją polecać wszystkim i wszędzie. Jeżeli szukacie Profesjonalistki ,która wie co to porządna dopracowana praca i szacunek do klienta.To ta opinia zachęci państwa jak i mnie zachęciła przed dwóch lat. I opłacało się!
        • akadakes Re: Gdzie w Gdańsku zrobić ładne paznokcie żelowe 13.08.15, 16:35
          Ja od dawna na hybrydach i dobrze mi z tym. Na lakierach new nails mam nawet 8 tygodni spokoju, bez żadnych poprawek, tak więc ładne paznokcie można jak najbardziej mieć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka