pipe_line 02.01.09, 11:33 Podpowie mi ktoś jakiś przyzwoity zespół muzyczny z Trójmiasta, który sprawdziłby się na weselu dla 80 osób. Goście mieszani, więc trza każdego zadowolić muzycznie... P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: serafin Zacznij poszukiwania od wyszukiwarki IP: *.alcatel.de 02.01.09, 15:49 Na tym forum jest juz kilka watków o zespołach na wesele. Po prostu w wyszukiwarce forumowej wpisz WESELE i już Odpowiedz Link Zgłoś
beciak77 Re: Zespołu weselnego szukam! 03.01.09, 16:45 Polecam zespół Allabama bodajże z Gdyni. Grali u mojej siostry na weselu i było super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duldas Re: Zespołu weselnego szukam! IP: *.vc.shawcable.net 04.01.09, 00:40 A ja polecam siebie mam -WIELKI BEBEN- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koli Re:Proszę bardzo - kontakt: IP: *.gdynia.mm.pl 07.01.09, 14:35 Zespół profesjonalny grający od standardów jazzowych po folk, piosenkę turystyczną i całą gamę innych stylów muzycznych. Telefony kontaktowe: 0509-562-491; 0501027-832 . Instrumentarium: saksofon, klarnet, klawisze, gitara. Odpowiedz Link Zgłoś
tommuzyk Re: Zespołu weselnego szukam! 10.01.09, 01:35 A tenzespół muzyczny gra na żywo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atlantis Re: Zespołu weselnego szukam! IP: *.centertel.pl 10.01.09, 13:10 witam z tej strony Jarosław Karwaszewski Zespół Muzyczny ''ATLANTIS'' POSIADAMY REPERTUAR ZRÓŻNICOWANY DLA MŁODSZEGO JAK I STARSZEGO POKOLENIA GDYŻ TO JEST WESELE I KAŻDY MUSI SIE WYBAWIĆ;) JESTEŚMY ZESPOŁEM NIEPIJĄCYM CO JEST DUŻYM plusem .Jeżeli jesteście zainteresowani zostawiam swój nr tel 511137170 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witaminka Re: Zespołu weselnego szukam! IP: *.infinity.net.pl 12.01.09, 22:55 u mnie na weselu był świetny DJ, może wygląd jego nie był rewelacyjny, ale sposób prowadzenia wesela, relacje z gośćmi, i muzyka jaką puszczał - rewelacja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Zespołu weselnego szukam! IP: *.msi.pl 21.01.09, 12:31 znam taki zespół to ich nr tel 667282418 .... są świetni grali u mnie na weselu...i tanio biorą ( każdy repertuar grali jaki chcielismy ) jest ich 5 osób ( po prostu miód ) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SojaBand Re: Zespołu weselnego szukam! IP: 83.2.224.* 22.01.09, 16:46 www.sojaband.cba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowski Re: Zespołu weselnego szukam! IP: *.maxnet.net.pl 24.01.09, 10:31 Szukasz zespołu na wesele?Zapraszam na strone www.krakowski-music.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mick Roling Sones IP: *.chello.pl 24.01.09, 23:26 Zaspiewamy do kotleta weselnego, kontakt na naszej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin z gdanska Re: Zespołu weselnego szukam! IP: *.centertel.pl 25.01.09, 17:36 ja znam swietny zespół grali na weselu u koleżanki..mają nowoczesny repertuar ale też nie zabrakło starszych utworów..także jak chcecie się nie martwić o udane wesele to ich polecam.świetny gitarzysta i babka na klawiszach , razem śpiewają..no i niedrogo biorą.a co chyba ważne maja bardzo krótkie przerwy,mam ich wizytówke .Podam tel.504- 794-049 chyba jeszcze aktualny spróbujcie .marcin Odpowiedz Link Zgłoś
masterjoda Re: Zespołu weselnego szukam! 27.01.09, 00:22 pipe_line napisał: > Podpowie mi ktoś jakiś przyzwoity zespół muzyczny z Trójmiasta, > który sprawdziłby się na weselu dla 80 osób. > Goście mieszani, więc trza każdego zadowolić muzycznie... > > P. moze carisonfire? oni niezle wymiatają slyszalem ----------------------------------- wieczór kawalerski warszawa kraków gdańsk www.kawalerskie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowski MUSIC Zespół weselny do syspozycji. IP: *.maxnet.net.pl 29.01.09, 15:39 Zapraszam do współpracy. www.krakowski-music.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Zespołu weselnego szukam! IP: *.chello.pl 06.03.09, 17:31 Mogę polecić sprawdzoną OKTAVĘ chyba: WWW.OKTAVA.COM.PL Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Zespołu weselnego szukam! 06.03.09, 17:56 Tylko zespół Balanga z Gdyni. U nas grał 4 lata temu. Teraz grał u mojej koleżanki i cóż mogę powiedzieć... Byłam już naprawdę na wielu weselach ale takiego zespołu jeszcze nigdzie nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewja68 Re: Zespołu weselnego szukam! 19.03.09, 23:55 Polecam zespół KANON. Grali u mnie. Super. Nie są tani ale warto! www.kanon.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś