Dodaj do ulubionych

Przewodniki Lonely Planet w Trojmiescie

07.01.09, 14:29
Prosze o pomoc. Poszukuje ksiegarni/sklepu w Trojmiescie gdzie mozna znalezc przewodniki Lonely Planet, konkretnie poszukuje Maroko. Nie jestem z Trojmiasta, bede wylatywal z waszego lotniska i przed wylotem chcialbym poszukac u was tego przewodnika, bo nigdzie w internecie w ostatnich dniach go nie maja.
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota Gdańskie Empiki IP: *.alcatel.de 07.01.09, 14:57
      www.zumi.pl/namapie.html?qt=%22salon+empik%22&loc=Gda%F1sk%2C+Centrum+miasta&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=73&y=14
      • starylis12 Re: Gdańskie Empiki 07.01.09, 15:28
        dzieki za odpowiedz, ale w empikach raczej nie znajde tego wydawnictwa. Sprawdzalem u siebie w miescie w empiku ale nie mieli nic z lonely planet. a na stronie www.empik.pl jest kilka ksiazek z lonely planet ale maroka nie ma, wiec mysle ze jesli nie ma na stronie to raczej nie bedzie tez w samym empiku (chyba ze sie myle?). mysle ze predzej znajde je w jakiejs ksiegarni podrozniczej, u mnie jest duzo tych ksiazek ale akurat mareko nie ma, dlatego mysle ze moze bedzie w gdansku.
    • Gość: dorota Re: Przewodniki Lonely Planet IP: *.alcatel.de 07.01.09, 18:53
      krainaksiazek.pl/ksiegarnia,m_products,c_45,ksiazka,p_1335249,Lonely-Planet-Morocco,9781740599740.html
      • starylis12 Re: Przewodniki Lonely Planet 07.01.09, 19:29
        Znalazlem ten sklep internetowy. Ale oni kazda ksiazke sciagaja z zagranicy i okres oczekiwania na ten przewodnik wynosi ok 4 tygodni :( a w takim czasie to mozna sobie taniej z amazona sciagnac. Jedyna nadzieja w tym ze znajde jakas ksiegarnie w trojmiescie, ktora bedzie posiadala ta ksiazke ale szukajac w pkt w internecie nie znalazlem zadnej ksiegarni podrozniczej w trojmiescie, a jestem pewien ze takie sa wiec cala nadzieja w mieszkancach :)
    • Gość: Radek Re: Przewodniki Lonely Planet w Trojmiescie IP: *.chello.pl 18.04.09, 16:34
      W ksiegarni kolporter w manhatanie we wrzeszczu mają duzo przewodnikow lonely planet
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka