Dodaj do ulubionych

Hanneman w teatrze

IP: *.gdan.gazeta.pl 23.01.02, 17:28
Dlaczego do jasnej cholery nie mozna kupic biletow na premiere sztuki!!!? Podobno wyslali
zaproszenia do recenzentow z Polski. Ale mnie sie wydaje, ze skoro Dziennik Baltycki robi przy okazji
jakas gale, to pewnie wykupili miejsca dla wszysstkich urzedasow i nikt normalny nie moze wejsc.
Uwazam to za skandal.
Obserwuj wątek
    • balba Re: Hanneman w teatrze 24.01.02, 11:50
      Gość portalu: waldemar napisał(a):

> Dlaczego do jasnej cholery nie mozna kupic biletow na premiere sztuki!!!? Podob
      > no wyslali
      > zaproszenia do recenzentow z Polski. Ale mnie sie wydaje, ze skoro Dziennik Bal
      > tycki robi przy okazji
      > jakas gale, to pewnie wykupili miejsca dla wszysstkich urzedasow i nikt normaln
      > y nie moze wejsc.
      > Uwazam to za skandal.

o kurcze, naprawdę??? też chciałam się wybrać :((
      • Gość: proxy3 Re: Hanneman w teatrze IP: 213.76.179.* 28.01.02, 16:09
        To, ze nie mozna kupic biletow na premiere, to skandal, ale do przezycia....
        to, ze po prmierze spektakl nie jest grany (premiera w niedziele, kolejny
        spektakl w czwartek), to jest skandal prawdziwy.... ale coz.... urzednicy
        zajmujacy sie kultura w trojmiescie uwazaja, ze mieszkancy trojmiasta to
        troglodyci, ktorym kultura nie jest potrzebna... dobrze wiec robic premiere dla
        samych siebie, dla kilku radnych, tzw. vipow, a reszta niech spada na
        Madagaskar... i tak kasa na kulture idzie z budzetu.... tu sie niestety nic nie
        zmieni.... bo ci ludzie nie maja ambicji ani artystycznych a ni zadnych
        innych.... wystarczy ze sie spotkaja we wlasnym gronie, zjedza popremierowe
        jajo w majonezie i chwatit...
        • Gość: fulmar Re: Hanneman w teatrze IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 19:09
          Cóż, poprzestańmy na lekturze???
          Czasami wydaje mi się - nie czasami - dość często, że moja własna wyobraźnia
          jest lepsza od czyichś adaptacji... przynajmniej dla mnie.
          • Gość: Piotr Re: Hanneman w teatrze IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 23:40
            Gość portalu: fulmar napisał(a):

> Cóż, poprzestańmy na lekturze???
            > Czasami wydaje mi się - nie czasami - dość często, że moja własna wyobraźnia
            > jest lepsza od czyichś adaptacji... przynajmniej dla mnie.
            a ja sobie dzisiaj bilety kupiłem, wcale nie lubię chodzić z buraczanymi vipami

• jarromir Re: Hanneman w teatrze 31.01.02, 21:48
      A był ktoś w teatrze po remoncie?
      • Gość: kamysia Re: Hanneman w teatrze IP: 62.233.169.* 01.02.02, 09:09
        Byłam wczoraj.Siedzenia niewygodne, na podłodze betonowe wylewki i ogólnie dużo
        jest jeszcze do zrobienia. Hanneman OK. Figura pokazuje wszystko co ma
        najlepszego, Gordon fenomenalny i dzieciaki na scenie też. Adaptacja wierna,
        jeżeli ktoś zna książkę nie powinien sie zawieść.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka