Dodaj do ulubionych

firmy ze złą opinią

13.12.03, 19:27
Wzorem forum Praca w Wa-wie proponuje stworzenie listy firm z naszego
regionu, które mają złą opinię wśród pracowników i klientów. Myslę, że pomoże
to poszukującym pracę(czyli takim jak ja) eliminować firmy nie warte
inwestowania swoich sił, itd.Czekam na opinie...Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • neronka Re: firmy ze złą opinią 15.12.03, 17:49
      To ja otwieram listę:

1. PKO BP przy ul. Marynarki Polskiej.
      Nie polecam ubiegania się tam o pracę. Dyrektor p. Szynaka jest wyjatkowo
      niesympatyczny i odpychający.
      Pensje zaskakująco niskie i pracownik traktowany poniżej wszelkiej godności.
      Co do klientów banku to chyba też nie są zadowoleni.
      • Gość: necronka Wygląda mi to na paskudny donosik... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 15.12.03, 19:17
        i jako, że ma charakter anonimu - bo któż to jest ta `neronka`? - to zapewne
        jest załatwianie osobistych porachunków na publicznym forum. Następnym razem
        pofatyguj się do szaletu miejskiego...to bardziej stosowne miejsce na twoje
        niesympatyczne bazgroły!
        • Gość: quickie Re: Wygląda mi to na paskudny donosik... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 17:36
          piszcie, piszcie, co do nazwisk, to czasem jest przegięcie
          przyznam.przynajmniej podawajcie powody, dla których macie coś do danej osoby.
          Z drugiej strony, dyrektor, to osoba publiczna, więc niech się przyzwyczai, że
          nie wszystko mu wolno...podobno LPP nie ciesz sie najlepszą sławą, tak a
          propos...
        • neronka Re: Wygląda mi to na paskudny donosik... 17.12.03, 13:37
          Nie jest to donosik ani załatwianie swoich porachunków.
          Miałam wyrazić swoją opinie co do firmy więc ją wyraziłam.
          Jestem klientem tego oddziału i jestem bardzo niezadowolona z obsługi i rozmów
          z dyrekcją.
          Czy odpowiedni jest poziom dyrektora który podczas rozmowy z klientem banku
          tupie nogami lub rzuca długopisem o ścianę?
          Odpowiedź sobie sam/a.

Znam też osobiście osoby które tam pracują i bardzo im współczuję.

A swoją drogą to nie ukrywam się pod wymyślonym nickiem jak Ty i nie wstydze
          się tego co piszę.
          Więcej kultury.
          • neronka Było to do gościa o pseudonimie necronka 17.12.03, 13:40
    • Gość: Marcela Re: firmy ze złą opinią IP: *.crowley.pl 16.12.03, 19:44
      TNOiK... pozdrawiam wszystkich, którzy mileki tam praktykę lub staż;)
      • Gość: anda Re: firmy ze złą opinią IP: *.gdynia.mm.pl 16.12.03, 20:15
        Marcela, pliz...napisz coś więcej na ten temat. Szykuje mi się praktyka w
        TNOiKu.
        • Gość: Marcela Re: firmy ze złą opinią IP: *.crowley.pl 16.12.03, 22:12
          ;)))) o kurczę... kondolencje;) jednym słowem wyzysk i dyktatura. Podaj adres
          mailowy lub nr gg to napiszę wiecej szczegółów.Pozdrawiam
          • jana_ Re: firmy ze złą opinią 17.12.03, 16:01
            Dzięki Marcela. Mój mail jana_@gazeta.pl
            Pozdrawiam
    • Gość: Olka Re: firmy ze złą opinią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 09:40
      Hmmm... albo w Trójmieście nie ma firm ze złą opinią albo ludzie nie chcą się
      podzielić swoimi doświadczeniami albo jest tak fatalnie.... że juz nikomu nie
      chce się nic pisać bo szkoda słów ;((((((
    • mysi_pyszczek Re: firmy ze złą opinią 18.12.03, 12:13
      Sklep optyczny w "Batorym" w Gdyni. Nie pamiętam nazwy, chyba na literę O.
      Brak mi slów by opisać co mi się tam przytrafio. Przede wszystkim
      nieprofesjonalna obsluga, a jak dochodzi do wymiany zdań to wręcz chamska. Nie
      radzę tam nikomu korzystac z uslug i sie zatrudniac, bo zauważyam, że jesli
      ktoś znajdzie sobie jako pierwsze zajęcie pracę w takim miejscu to szybko
      staje sie takim czowiekiem.

pozdrawiam i nie polecam. radzę trzymać sie z daleka.
    • Gość: rychu Re: firmy ze złą opinią IP: *.osk.pl / *.osk.pl 18.12.03, 15:45
      Kupiłem w kiosku Ruch-u przy ul Cystersów w Oliwie (nie naprzeciwko katedry)
      kartę POP. Okazało się że dzień wcześniej ktoś wpisał kod a ja swojego już nie
      mogłem. Po sprawdzeniu tego wszystkiego okazało się że nie mam paragonu i
      reklamacja jest niemożliwa bo pani z kiosku nie wyszuka paragonu - to
      niemożliwe. Opisałem to wszystko w mailu i wysłałem do Idei tylko do celów
      statystycznych. Nawet nie raczyli odpowiedzieć. Uważam że firma która nie
      zabezpiecza odpowiednio kart i naraża kupujących na późniejsze reklamacje nie
      jest zbyt uczciwa. I kupując kartę lepiej zrobić to w punkcie Idei bo w kiosku
      wszystko może się zdarzyć.
    • Gość: gdynianin33 Re: firmy ze złą opinią IP: *.gdynia.mm.pl 21.12.03, 16:57
      CITIhandlowy (najdroższy kredyt w/g Rzeczpospolitej).
      Regułą jest ze im więcej bajerów, marmurów i innej "europy" tym bardziej
      orzynani są szarzy klienci (poniżej 10 000 euro). Np w jednym z nich, CITI
      (wielki gigant międzynarodowy, którego polskiej częsci członkiem RN jest wybitny
      polityk III RP Olechowski, który o mało co nie został prezydentem IIIRP),
      klient robi przelew (w ramach tego jednego banku) z konta swojego ROR na konto
      swojej karty kredytowej, to na koncie swoim ROR od razu ma mniej, ale na koncie
      karty kredytowej nic się nie zmienia, przez kilka dni ... Biedne dziewczyny
      zatrudniane za psie pieniądze, czerwienią się nie mogąc zasłonić się (podsuwanym
      przez sztab ich przełożonych suto wynagradzanych baronów) standardowym
      tłumaczeniem, że np godziny sesji wychodzących, centralny rejestr bankowy, łącza
      powolne itp. Nie mogą tego wytłumaczyć, bo to W RAMACH JEDNEGO BANKU, JEDNEGO
      ODDZIAŁU I JEDNEGO KLIENTA, ha, ha... Są i inne kwiatki - np w tym samym czasie
      co innego na wydruku konta do domu, a co innego na rachunku tego konta w
      internecie... Jeszcze kwiatek: do domu przychodzi pismo zatytułowane i
      zaadresowane z imienia, nazwiska (jak zwykle nagłówek CUŚ pięknego, w kolorze
      BLUE), bez daty, bez podpisu, za to z pogróżkami. Mam to pismo na pamiątkę.
      Pełny profesjonalizm - ha, ha... Mogę jeszcze dac sporo przykłądów...
      • Gość: quickie Re: firmy ze złą opinią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 23:30
        cieszę się z odzewu, dawajcie dalej. może lepiej jako zatrudniani, a nie jako
        klienci. chociaż jako klient, uważam Idea Centertel w Gdyni na 10 lutego za
        skandal. Kolejka do Biura Obsługi Posprzedażnej zawsze ciągnie się na godziny,
        obsługa średnia, a ostatnio jak przyszedłem negocjować warunki przedłużenia
        umowy Pani wytłumaczyła mi że system nie działa od czwartu, choć miałem
        podpisane przez ich pracownika pismo z soboty...pozdrawiam
    • Gość: kazilllllllllee Re: firmy ze złą opinią IP: *.dywizjon.net / *.dywizjon.net 23.12.03, 23:38
      Analda-Żywiec Trade ul. Miałki szlak w gdańsku.. traktuuja ludzi jak gówno.
      nie polecam, nastawieni na zyski, wyzysk na maxa praca po 14 godz na dobe!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka