wejsunek10 no Prusowie się 24.06.09, 12:01 bronili przed tym zakłamanym i pazernym katolicyzmem.. A towarzyszowi Nowakowi to brakuje piątej klepki... Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor W obronie św. Wojciecha 24.06.09, 12:01 Św.Wojciecha pierwszy zbeszcześcił znany i ceniony Bolesław Chrobry, rąbiąc zwłoki i czyniąc z ich fragmentu prezencik. Więc kto tu kogo i co bezcześci? Mało tego, bo nasi współcześni, zamierzają wykonać podobny zabieg. Zgroza!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski ścinamy głowę Watykanu :) 24.06.09, 12:14 Utwór jest słaby muzycznie, tekstowo tez z resztą. Teraz chłopcy się już wyrobili. Jednak zgadzam się kolegami, czas na upadek Watykanu. To samo zło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dangosek~~ W obronie św. Wojciecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 12:23 przeciętny katolik pewnie nawet nie słyszał tej piosenki^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyfer W obronie św. Wojciecha IP: 91.197.155.* 24.06.09, 12:25 nowak niech zmieni branże, jest świetny w marketingu. może niech zostanie menago behemłota:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga W obronie św. Wojciecha IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 12:26 Novak pie...mi sie zajmuje to sa tylko slowa(piosenki) zespolu a nie czyny na tym polega blackmetal.Zespol swiatowej slawy (zobaczcie w necie ile nagrod otrzymal poza Polska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość W obronie św. Wojciecha IP: 198.36.87.* 24.06.09, 12:33 Jak kogoś to obraża, to niech nie słucha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof W obronie nergala IP: 194.187.145.* 24.06.09, 12:59 W takim razie posadźmy do więzienia wszystkich twórców horrorów z mistrzem Kingiem na czele. Jesteście śmieszni. Nikt nie każe wam słuchać Behemotha. A mr. Ryszard jest jak widać bardzo bogatym człowiekiem skoro stać go na te wszystkie procesy. Mam nadzieję że to nie z mojej kieszeni. Zajmij się Pan lepiej tym co się na pielgrzymkach i lednicy dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Behemot - Grafomania i tandeta - dobr na kackupę IP: *.gcnowiny.pl 24.06.09, 13:14 Jak bym się tymi pojebami i ich grafomanańskimi tekstami i tandetnymi przebraniami za rycerzy w ogóle nie przejmował. Po co robić reklamę tym popaprańcom, przecież tej ich "muzy" nie da słuchać, chyba, że jako terapię przy zatwardzeniu na kacu Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Życie katolika a życie Żyda 24.06.09, 13:25 jakby to o jakimś Żydzie czy w ogóle o Żydach w ten sposób ktoś napisał i zaśpiewał tozmiejsca miałby olbrzymie kłopoty a tak? Pewnie ujdzie mu to na sucho. Widać że życie katolika jest niewiele warte dziś z zyciem Zyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonX Mam w dupie świętego Wojciecha. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:14 Podobnie ma w dupie świętego Stanisława i papieży od JP2 do B16. I co? Katolicy obrażają mnie codziennie. Dzwonami o szóstej rano, krzyżami stawianymi i wieszanymi na każdym kroku. Katolicy kradną też moje pieniądze, które wyciągają z budżetu państwa. Obrażają poczucie prawdy i zdrowego rozsądku, wciskając wszędzie swoje bajki o jakimś dziadku który siedzi w niebie. I jakoś sąd się tym wszystkim nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buc W obronie św. Wojciecha IP: 195.184.82.* 24.06.09, 13:28 Przede wszystkim zacznijmy od tego, że Pandeamonic Incantation piszemy przez "ea", po drugie, tytuł piosenki to "Chwała Mordercom Wojciecha (997-1997 Dziesięć Wieków Hańby)" i jakoś nie widzę tam "św." Domyślnie, oczywiście, chodzi o św. Wojciecha, katolskiego patrona Polski. No i? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Bełkot i żenada IP: 193.189.116.* 24.06.09, 13:29 Dno-że też ktoś chce słuchać pomylonego bełkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio W obronie św. Wojciecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:10 Poza formą reszta to niczeański bełkot skierowany głównie przeciw schorowanemu, fizycznie słabemu człowiekowi o woli tytana - Papieżowi i ten brak poszanowania życia ludzkiego obraża moje uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
bopin język 24.06.09, 14:38 Widać poziom problemu po tekście którego dotyczy. Zbitek słów "Chwała" i "mordercom". Słowo morderca w naszym języku nie ma znaczenia chwalebnego i w żaden sposób mieć nie może. To zbitek jak: szlachetny gnida. Czym się tu przejmować? bełkotem analfabety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf W obronie św. Wojciecha IP: *.swidnica.mm.pl 24.06.09, 15:23 Nie pochwalam tego typu utworów, ale sądzę, że z tą obrazą uczuć religijnych na każdym kroku to już gruba przesada! Zapytajmy przeciętnych obywateli, co ich obchodzą takie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
neptus W obronie św. Wojciecha 24.06.09, 16:48 Mnie obraża czczenie ludobójcy, który zniszczył naszą kulturę i odpowiada za rzeź ówczesnych mieszkańców tych ziem. Nie zrobił nic dobrego dla nas, za to bardzo wiele zła. Adalberta, przedstawiciela obcego państwa i oręża nalezy potepiać, a nie czcić. Spotkało go to, na co długo pracował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wombat W obronie św. Wojciecha IP: *.lns10.syd6.internode.on.net 24.06.09, 16:49 gdyby k.. zniszczyl Tore lub Koran, siedzialby albo dostal kule ale ze biblia?? przeprosmy go. To samo dotyczy GW. Za propagowanie tekstow uwlaczajacych wyznawcom judaizmu czy islamu siedzieliby w sadzie i goraco przepraszali. Proponuje meznym wojom redaktorom sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda W obronie św. Wojciecha IP: *.acn.waw.pl 24.06.09, 17:49 czy zespoly spiewajace "chwala mordercom Zydow" obrazaja uczucia Zydow ? zrobcie cwaniaczki taka sonde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu W obronie św. Wojciecha IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.06.09, 20:11 skończy jak koleś z Pantery.... sam się o to prosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nergal FAG Chwała Treblince IP: *.chello.pl 24.06.09, 22:06 Jako anarcho-lewak, brudas-metalowiec i nihilista jestem na tak. Wrecz nie wypada mi inaczej. W koncu Treblinka, Zyklon-B to uznane marki wsrod metalowej brudnej trzody. Czy to jest propagowanie nazizmu? czy GAZ WYB nie powinna wystosowac jakiejs rezolucji potepiajacej? Przeciez metalowe brudasy jawnie nawoluja do eksterminacji Zydow. Ta cala scena narodowo-socjalistycznego black metalu. METALOWIEC = NAZISTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROTFL Dla ciekawych IP: *.tvgawex.pl 24.06.09, 22:42 Znajdźcie sobie cechy, które wg WSzP Nowaka charakteryzują tzw. sekty, a następnie porównajcie z cechami dominującego w Polsce wyznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radź. W obronie św. Wojciecha IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.06.09, 23:16 Hahaha! Owszem, ten utwór obraża uczucia katolików, ale nie ma w tym nic zdrożnego :D Ryszard N. to naprawdę złamas - jedną sprawę przegrał i wciąż mu mało. Miast tego głupiego przepychania się w sądach mógłby trochę poduczyć się o muzyce o której się wypowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghgh W obronie św. Wojciecha IP: *.ds10.agh.edu.pl 25.06.09, 01:49 Zespół nagrał to specjalnie, żeby wywołać skandal. Dzięki temu zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszczyk^3 To są nieźle w plecy! 12 lat czekania... xD IP: 188.33.105.* 25.06.09, 08:41 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghgh Re: To są nieźle w plecy! 12 lat czekania... xD IP: *.ds10.agh.edu.pl 25.06.09, 12:16 Od początku istnienia zespołu skandalizowali... (przynajmniej tak wynika z materiałów dostępnych w Internecie) Odpowiedz Link Zgłoś
jibrille-kira W obronie św. Wojciecha 25.06.09, 09:58 Wojciech został stracony zgodnie z pruskimi prawami i nie widzę nic złego w tym, aby pochwalić stróżów tych praw, że się tak ładnie tym zajęli. Więc chwała im! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka W obronie św. Wojciecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 08:33 Bójcie sie Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comawhite W obronie św. Wojciecha IP: *.argonet.pl 25.06.09, 10:04 Uczuć religijnych inteligentnego człowieka nie da się obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś