black15 17.12.03, 11:12 Juz raz byl taki o podobnym intelekcie. Dlaczego nie sprobowac jeszcze raz. Ten caly kraj to jeden duzy cyrk, wiec dlaczego na jego czele nie mialby stac blazen. Castrop blagam cie wystaw swoja kandydature. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szpadel Gadocha na prezydenta IP: *.client.comcast.net 17.12.03, 15:19 ?eby wygraç z KwaĘniewskŕ,Prezydent powinien byç równie´´ silny i s?awny jak Arnold w Kaliforni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parówkoskrytożerca Re: Gadocha na prezydenta IP: *.use.pl 17.12.03, 15:54 Black, ty już demonstrowałes swój "intelekt" na Cafe Trójmiasto, z mizernym skutkiem. A jak chcesz dołożyć Castorpowi, to najpierw się naucz odczytywać poprawnie jego nicka, he he he.... Odpowiedz Link Zgłoś
black15 Re: Gadocha na prezydenta 17.12.03, 17:07 Gość portalu: parówkoskrytożerca napisał(a): > Black, ty już demonstrowałes swój "intelekt" na Cafe Trójmiasto, z mizernym > skutkiem. > A jak chcesz dołożyć Castorpowi, to najpierw się naucz odczytywać poprawnie > jego nicka, he he he.... Wlasciwie szkoda mi czasu na dysputy z takim robactwem, ale skoro juz tu jestem to proponuje ci abys zostal wiceprezydentem - gwarantuje ci, ze sie nadajesz. Moj spokoj zmacony twoja (i twojego zwierzchnika) bezgraniczna tepota. Odpowiedz Link Zgłoś
castorp kap, kap, kap... sobie wazelino 18.12.03, 09:38 Śmierdziuchu internetowy, zauważyłem, iż posługujesz się z dość miernym rezultatem, ale jednak barwnym językiem polskim, tak barwnym, iż jestem prawie skłonny uznać cię za artystę, równego niemal talentem słynnemu malarzowi Warszawy. „Dlatego też nadaję ci „italską” ksywkę: Kanalletto lub ewentualnie – jeśli wolisz inną, bardziej dosadną wersję – Kanalietto. Płyń po wszystkich morzach i oceanach i zniesławiaj imię swoje. Amen”. A na przyszłość, wazeliniarzu, nie zaśmiecaj więcej naszego trójmiejskiego forum. Wracaj tam skąd się wyklułeś, tj. do Cafe Wazelina. Tylko tam masz szansę zrobić naprawdę wielką karierę w Akademii Upowszechniania Braku Dobrego Smaku i po roku zasiąść jako zasłużony funkcjonariusz w wielkiej loży obok tak świetlanych POSTACI jak niejaki pan Z. (przy okazji przekaż mu ukłony ode mnie), a może nawet zostać uhonorowanym godnością Drugiego ViceWazeliniarza Cafe Wazelina. Bądź pewien, iż przyjmą cię tam bez egzaminów wstępnych, bo już przecież sprawdziłeś się i zasłużyłeś się „dobrej” sprawie na forum ogólnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomuchelskopp Re: kap, kap, kap... IP: *.use.pl 18.12.03, 10:59 Niestety, Castorpie, Black nie przybył tu z Cafe Trójmiasto. Pojawił się tam przelotnie ale jedyne co miał do powiedzenia to przypier....nie na chybił trafił innym forumowiczom, z równym brakiem polotu jak tutaj w stosunku do ciebie. Nie został więc przez nas obwazelinowany, wprost przeciwnie, pokazaliśmy mu drzwi podobnie jak wcześniej twojemu awatarowi o nazwie "Inguna" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
black15 Re: Solidarnosc... 18.12.03, 11:17 ...wsrod psychicznie chorych jednak istnieje. Cieszy mnie, ze tak sie cieplo siebie trzymacie - gdybyscie sie spotkali osobiscie trzymalibyscie sie na pewno jeszcze cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
castorp Re: kap, kap, kap... 18.12.03, 12:19 Ostatni wpis owego jegomościa świadczy tylko o tym, iż cierpi na poważne urojenia. Ale to bynajmniej nie jego najgorszy problem. Bowiem najgorszą sprawą dla tego obleśnego eselducha (o tym, że nim z pewnością jest przemawia jego wrogi stosunek do ex prezydenta Wałęsy i określenia „solidarność”) jest fakt, iż nie znalazł oparcia w waszym szacownym środowisku, nie uwił sobie tam przytulnego gniazdka. Biedak, nie wie co stracił, jakie ominą go zaszczyty, ile to słodkich łask i pochlebstw nie spadnie na jego serce, nie wypełni jego pustej duszy kojącym balsamem. Tak, tak... zdecydowanie niepotrzebnie wam się tak strasznie naraził. A naprawdę miał wielką szansę na zostanie czołową osobistością waszego gremium. A teraz... dupa blada. A może dla niego warto byłoby troszkę „wyblacknąć”. W końcu może zawsze ma możliwość przyoblec się w inną postać, już nie tak mroczną jak „zgrany” black, i spróbować jeszcze raz swoich sił u was. Trzymam za niego kciuki (mimo tego, że to komuch wstrętny). Jak będzie trzymał gębę na wodzy, to na pewno ma spore szanse, iż jego niskie kwalifikacje umysłowe przed długi czas nie wyjdą na światło dzienne. A jeśli nawet wyjdą, to i tak zawsze jeszcze będzie miał możliwość nadrobienia tego swoją wiernością. Ps. Osobiście nie przedstawiono mi żadnej inguny. Ja rozumiem to doskonale, iż wy po tych wszystkich „złych doświadczeniach” ze mną we wszystkich osobach, którzy w jakiś tam sposób „wojują” z wami widzicie zamaskowanego Castorpa. Ale czy to czasem nie jest już paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpadel Re: kap, kap, kap... IP: *.client.comcast.net 18.12.03, 17:08 Castorpa pi´tŕ ahillesowŕ jest ?atwoĘç z jakŕ poddaje si´ prowokacji komuszków wytaczajŕc do p?ytkich pyskówek ci´´´kŕ altyleri´,czyli swój intelekt. Po czynach ich poznacie.?yj wolnym albo umrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: kap, kap, kap... 18.12.03, 22:37 hahaha... Czyli...jak ktos byl krytyczny do tego jegomoscia z wasem...zanim jemu podobni...wybrali go prezydentem...to tez jest eseldowcem???...Nawet jesli takie cudo jeszcze nie istnialo ? Krytykowac "solidarnosc" mogli tylko komunisci??? Krytykowac za "ich" poziom intelektualny?...Z wodzem naczelnym wlacznie? Hahaha... Podaj lepiej co palisz ...albo jakie prochy mieszasz...;-) Sam bym , moze, posmakowal tego specjalu...:-) Podyskutowalbym wtedy sam ze soba... Cos, jak ten twoj tekst... Czesc pierwsza na jedno kopyto....a ta druga na inne...Cos w stylu czeskiej flagi...raz w lewo...raz w prawo....hahaha :-) les1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpadel Wp?yw bolszewizmu na struktur´ politycznŕ RP. IP: *.client.comcast.net 19.12.03, 00:34 Ten cz?owiek z wŕsem udowodni? ca?emu Swiatu,´´e w Polsce praktycznie ka´´dy mo´´e zostaç Prezydentem,nie tylko ci z bumagami wydawanymi przez bolszewickie pomioty na polskich uniwerstytetach z wydzia?ami politologii t.zw.w?aĘcicielami PRL-u i za to nale´´y mu si´ miejsce w historii oraz spo?eczny szacunek w przeciwie?stwie do obecnego apparatczyka Stoltcmena pseudonim z KGB agent Alek. Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Wp?yw bolszewizmu na struktur´ politycznŕ RP. 19.12.03, 01:53 Miejsce w historii ma na pewno... Odnosnie "spolecznego szacunku" ... to, mam male watpliwosci....Ma to tak... jakby...oddzwiek, ze niby wszyscy powinni ....takiz... okazywac??? Niby na "prikaz" ??? Zalatuje czyms podobnym, do tego ...co niby....obalali... ;-) les1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadkomisarz Zdobyl Re: Wp?yw bolszewizmu na struktur´ politycznŕ RP. IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 01:54 precz z castropem Odpowiedz Link Zgłoś
castorp Re: kap, kap, kap... 19.12.03, 07:52 Wałęsa przynajmniej zasłużył sobie swoim życiem i działalnością społeczną na to, aby być prezydentem Polski. Co do oceny jego prezydentury, to cóż... nie był on ideałem głowy państwa. Ja również mam szereg zastrzeżeń do jego działań, decyzji i pomysłów. Krótko mówiąc też się na nim zawiodłem. Ale w tamtym czasie był on jedynym akceptowalnym kandydatem na to stanowisko. Gdyby wybrano Mazowieckiego (nie daj Boże) i związane z nim środowisko (tfu!), to dopiero byłaby klęska narodowa. Gdybym miał głosować ponownie w tamtych okolicznościach i warunkach politycznych, nawet znając przyszłość, głosowałbym jeszcze raz na niego. Natomiast jeżeli chodzi o predyspozycje intelektualne Wałęsy, to przewyższają one nie jednego z was dyskutujących tu na forum. Owszem Wałęsa nigdy nie umiał prawidłowo i jasno wysłowić się, wyrazić swoich myśli, nie był tak „złotoustym” mówcą jak niejaki komunistyczny aparatczyk Kwaśniewski (prawdziwa to plama na honorze ojczyzny), ale to nie znaczy, iż jest idiotą. P.S. Jak ktoś krytycznie, z niechęcią odnosi się do Wałęsy i Solidarności, to można z dużą dozą prawdopodobieństwa założyć, iż jest postkomuchem lub z nimi sympatyzuje. Chociaż oczywiście nie musi nim być, a może być np. udekiem, uwolem. Ale dla mnie to prawie to samo. Nie wiem co ma być lepsze: umrzeć na dżumę czy na cholerę? Les, prochów raczej nie bierz, szczerze odradzam, bo już masz problemy z rozumieniem prostego tekstu. Jeszcze przedawkujesz i będziesz jak czeski film. Odpowiedz Link Zgłoś
black15 Re: kap, kap, kap... 19.12.03, 09:57 castorp napisał: > > Natomiast jeżeli chodzi o predyspozycje intelektualne Wałęsy, to przewyższają > one nie jednego z dyskutujących tu na forum. Owszem Wałęsa nigdy nie umiał > prawidłowo i jasno wysłowić się, wyrazić swoich myśli, nie był tak „złoto > ustym” I to jest wlasnie twoja tragedia, ze Walesa pomimo ograniczen intelektualnych nadawal sie na prezydenta a ty pomimo (pozornej) inteligencji nadajesz sie w najlepszym przypadku do do zatkania toba dziury w moscie. > Jestes po prostu wyjatkowo niebezpieczna kanalia, ktora powinno sie za wczasu odizolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
castorp Re: kap, kap, kap... 19.12.03, 11:20 Nie dorastasz do pięt nawet Wałęsie. Każdy człowiek ma pewien pułap zdolności intelektualnych, pewien poziom inteligencji, którego już nie jest w stanie przeskoczyć. Ale ten poziom intelektu, który osiągnął i którym dysponował Wałęsa, jest wystarczający (nawet z nawiązką) do tego, aby sprawować, oczywiście w otoczeniu mądrych doradców (takich Lechu miał mało), taką funkcję jak prezydentura. Ty oprócz tego, iż nie rozumiesz treści prostego tekstu (właśnie z powodu niskiego poziomu tej „intelektualnej” poprzeczki w twym umyśle) jesteś jeszcze na dodatek żałosną, małoduszną karykaturą człowieka. Nawet swojej małodusznej frustracji nie potrafisz odpowiednio ubrać tak, aby chociaż było z czego się pośmiać. Najgorszym upadkiem człowieka jest to, gdy doświadcza, iż jedynym uczuciem, jakim go darzą bliźni, jest politowanie. Jesteś takim pustostanem, iż tobą nie da się nawet wypchać otworu wielkości igielnego ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadam Re: castrop na prezydenta IP: *.nf.sympatico.ca 19.12.03, 04:17 Masz racje kolego,wszyscy maja szanse wyatwic kandydature na prezydenta. Jesli elektryk ze stoczni wymieniajacy zarowki na statku mial szanse zostac prezydentem dlaczego inni bardziej uczali nie moga sie wystawic. Ale uwazam ,ze osoba kazda musi miec wsparcie kleru to wowczas bedzie miala szanse. Odpowiedz Link Zgłoś