Dodaj do ulubionych

Atrakcje tego weekendu

19.08.09, 13:56
Hello wszystkim! Wybieram się na weekend do pięknego Trójmiasta i zastanawiam się czy możecie mi polecić jakieś wieczorne atrakcje bo w dzień zamierzam zwiedzać ale wieczorem bym chętnie się pobawiła. Totalnie nie znam Gdańska, a wybieram się ze znajomą z zagranicy i chciałabym jej pokazać coś takiego super zapewnić jakieś ciekawe atrakcje. I nie interesuje mnie Sopot Festiwal bo niestety lubię inny rodzaj muzyki.
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota Re: Atrakcje tego weekendu IP: *.lucent.com 19.08.09, 14:58
      rozrywka.trojmiasto.pl/i.php?d=2009-08-22
    • mialczus8 Re: Atrakcje tego weekendu 19.08.09, 15:29
      Klubów Ci u nas dostatek, zawsze można coś wybrać Cafe Szafa, Żak, Parlament…
      kto co lubi
      • tusiaczek12 Re: Atrakcje tego weekendu 19.08.09, 16:16
        Dzięki. Kluby mam, co prawda u siebie w mieście, ale dzięki za pomoc. A może są
        organizowane jakieś większe wydarzenia?
        • Gość: prosiaczek większe wydarzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 18:22
          większe wydarzenia?
          przeciez dorota podala ci do nich likna. zajrzalas tam wogole
          • jurmik Re: większe wydarzenia 19.08.09, 19:11
            Polecam spektakl muzyczny Anty-szanty w piątek lub sobotę w Teatrze
            Atelier w Sopocie, tuż za Grand Hotelem, prawie na plaży - warto!
    • szuszu1985 Re: Atrakcje tego weekendu 19.08.09, 20:31
      Hmmm to może coś z oferty festiwalu Solidarity Of Arts, w sobotę jest fajny koncert, gra koleś z Deep Purple, Myslovitz, Janerka i jeszcze parę innych osób. Bilety są niedrogie bo 15 zł kosztują. Myślę, że to spoko pomysł dla turystki bo koncert odbywa się na targu węglowym to przy okazji będziesz mogła podziwiać zabytki typu Złota Brama
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka