Gość: mz IP: *.chello.pl 26.08.09, 20:59 Leczenie przewyższa możliwości finansowe rodziców?A gdzie jest ku... państwo.To jego zasrany obowiązek pomóc w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xo Re: Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.08.09, 21:40 Państwo właśnie zadeklarowało 1 mld złotych na dalsze wparcie walki w Afganistanie, który współokupujemy z ukochanym przez polityków Wujkiem Samem... Na to forsa się znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woo Re: Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: *.chello.pl 26.08.09, 22:19 Mówiąc szczerze to gdzie jest państwo mam dokładnie tam gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę. Państwa nigdy nie ma gdy jest potrzebne. Był czas przywyknąć. Bardziej martwi mnie, że ta strona nie działa i nie wiem gdzie mam wpłacić pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Adres strony ma błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 22:32 Właściwa strona: www.pomocdlakasi.elblag.pl/ No i są Google czy inne takie... jak się już siedzi przed kompem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdanszczanin Re: Adres strony ma błąd IP: *.chello.pl 26.08.09, 22:41 na szczescie, bo troche bez sensu apelowac o pomoc i podawac bledny adres internetowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x1 Re: Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 20:47 To nie jest rola państwa. Państwo nie ma pieniędzy. Niech pieniądze da elektrownia skoro ustawia takie zabójcze urządzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: państwo Re: Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 01:11 "Nie wiadomo dlaczego postanowiła wdrapać się na jeden ze słupów energetycznych. " No cóż dobór naturalny się kłania, dlaczego panstwo musi ratowac każdego debila, który w wieku 15 lat nie wie co to jest wysokie napięcie? Sama się wyeliminowała z procesu ewolucji, jej życie, jej wybór, jej problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: *.chello.pl 27.08.09, 05:07 Jesteś najlepszym przykładem,że debile nie wymierają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: *.globalconnect.pl 27.08.09, 07:01 Na zasadzie solidarności współplemiennej. Chociaż debilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonka Re: Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: *.chello.pl 27.08.09, 11:32 Jesteś bardzo okrutny. Pokaż mi takiego, kto nigdy nie zrobił jakieś głupoty. Większości ludziom odbija po wypiciu alkoholu. Ale czy do końca życia muszą ponosić za to odpowiedzialność? Ta dziewczynka zasługuje na normalne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: *.proszynskimedia.pl 27.08.09, 13:20 Epitety są niepotrzebne ale ta dziewczyna rzeczywiście sama prosiła się o wypadek. I gdybym miał wspierać jakieś cierpiące dzieci, to w pierwszej kolejności wsparłbym te pokrzywdzone przez naturę - są ich tysiące (pewnie nie brak ich także w Elblągu) i wszystkie są równie nieszcześliwe. Pewnie za 400 tys. można uratować kilkoro dzieci z wadą serca lub inną nieuleczalną chorobą. Dlaczego Państwo miałoby zabierać tym chorym dzieciom, żeby dać akurat tej dziewczynie? A na pomoc dla wszystkich na pewno nie wystarczy, ani pieniędzy państwa, ani datków dobrych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina38 Re: Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 20:02 Czy naprawdę istniejesz, czy jesteś popaprany psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x1 Re: Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 20:53 przeraża mnie to co piszesz... pomyśl co ona musiała przeżyć. Pozatym nikt Ci każe pomagać. Pomagają Ci którzy mają LUDZKIE uczucia. Współczucie i chęć niesienia pomocy odróżnia nas od zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Cały Elbląg na pomoc Kasi 27.08.09, 11:04 po pierwsze gdyby bylo konto to chętnie wpłacę ! po drugie - TRZEBA NAGŁOŚNIĆ TĘ HISTORIĘ ŻEBY DZIECIAKI ZROZUMIAŁY, ŻE Z PRĄDEM NIE MA ŻARTÓW - jak ktoś ma 15 lat, to niestety nie jest specjalnie rozsądny, a można jeszcze wyobrazić sobie presję kolegów i chęc zaimponowania im Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: *.ip.netia.com.pl 27.08.09, 12:00 wszystko fajnie, zainspirowaliscie mnie. tylko ze link nie dziala, adres podany w artykule jest bledny a na dodanie numeru konta w tresci albo chociaz gdzie te smsy slac nikt nie wpadl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morses to tylko w polsce IP: 94.254.167.* 27.08.09, 12:43 pytam się dlaczego ja jako obywatel mam ponosić koszty leczenia jakiejś smarkuli której zabrakło wyobraźni niezależnie od tego czy to zbiórka czy nfz bo co ze miła ze utalentowana ze to ze tamto bzdura skoro wlazła na ten słup to niech teraz ponosi konsekwencje swojej głupoty poza tym w tym chorym kraju żyje o wiele więcej osób którym pomoc od państwa czy organizacji się bardziej należy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: to tylko w polsce IP: *.chello.pl 27.08.09, 20:28 A dlaczego my mamy ponosić konsekwencje głupoty twojej matki.Mogła cię wyskrobać a nie zrobiła tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x1 Re: to tylko w polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 20:57 a jakie Ty koszty poniosłeś? Ktoś Cię zmuszał do pomocy? Zresztą to nie są żadne koszty. Pomaganie innym nadaje sens życiu zwykłego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
baboch_z_nosa Wiec "Cały Elbląg" glupio robi 27.08.09, 14:40 Ze wspolczuciem dla Kasi, jednak to przesada W Kujawsko-Pomorskim zginelo juz w pierwszym tygodniu wakacji dwoch gowniarzy, ktorzy wlazili na slupy energetyczne. na glupote leku nie ma, czlowiek 15- letni, mimo ze mlody, powinien miec jednak odrobine rozumu, podobnie jak jego rodzice i wychowawcy. Angazowanie "calego miasta" w to by ratowac ofiare wlasneej glupoty to spora przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina38 Re: Wiec "Cały Elbląg" glupio robi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 20:05 Nie kuś losu, bo a nuż przyjdzie czas, że ty będziesz szukał pomocy a jakiś cymbał napisze,że to tylko twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
baboch_z_nosa Re: Wiec "Cały Elbląg" glupio robi 27.08.09, 20:30 Jakos sie nie boje. Jak wejde na slup albo urabie mi nogi w wypadku motocyklowym przy predkosci 200 km/h to poniose sam cala odpowiedzialnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Wiec "Cały Elbląg" dobrze robi IP: *.elblag.vectranet.pl 03.09.09, 21:34 dziecko, albo stara głupia babo , odrąb sobie już dzisiaj łeb zrobisz przysługę sobie i społeczeństwu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Wiec "Cały Elbląg" glupio robi IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 11.09.09, 21:11 babochu z nosa ....żenada jesteś tylko babochem i się głupolu nie wypowiadaj....bo nie masz nic do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
baboch_z_nosa Zabolalo? 14.09.09, 16:07 To znaczy ze wstrzelilem sie w donbry punkt z postem, skoro nawet wiesniara z New jersey dala glos. Przy okazji- ile wyslalas na leczenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: *.elblag.vectranet.pl 15.09.09, 15:14 babochu czy ty zrobiłes coś dobrego dla innych.Czy to takie przyjemne opluwać ludzi ,których się nie zna? Każdy człowiek zasługuje na to żeby mu pomóc! Gratulacje dla wszystkich , którzy włączyli się w tę akcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: *.gdynia.mm.pl 08.12.09, 02:59 OBOWIAZEK???? a gdzie to jest napisane, dlaczego panstwo MUSI pomagac ludziom, ktorzy popelniaja takie debilizmy????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapsel Re: Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: 87.204.40.* 09.12.09, 01:39 dziewczyna całkiem sympatyczna i inteligentna wątpię żeby nie wiedziała mając 15lat co to grawitacja lub wysokie napięcie :) a pomoc to indywidualna sprawa każdego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Cały Elbląg na pomoc Kasi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 10:52 po cholere pomagac takiemu pustakowi??? nikt jej nie kazal wlazic na ten slup... idiotka. to sie nazywa NATURALNA SLEKCJA Odpowiedz Link Zgłoś