Gość: BLEKOTA IP: *.chello.pl 06.09.09, 19:43 ciekawe; sąd przychodzi do biskupa ;-) wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość przypadkowy Sąd przyjdzie do arcybiskupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 19:57 Lew walczy tylko dla swojego bytu,nie kieruje się "patryiotyzmem".Aby się najeść,aby nikt nie naruszył jego terytorium.A do sądu to nawet w klatce powinni dostaeczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es proponuje spieszyć się z procesem IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 06.09.09, 20:02 niech sprawiedliwość dopadnie biskupa jeszcze na tym świecie. Po śmierci Bóg go osądzi, ale i tu na ziemi powinien zapaść sprawiedliwy wyrok, ku przestrodze innych hipokrytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTR Re: proponuje spieszyć się z procesem IP: *.chello.pl 06.09.09, 22:02 eee tam Gocłowski nie jest taki zły. Uważam, że jeden z tych bardziej życiowych, a w aferę został po prostu wmanewrowany. Nie jest nawet w pierwszej piątce moich nielubianych księży (ta piątka to: 1. Rydzyk 2. Głódź 3. Pieronek 4. Jankowski 5. Dziwisz). Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje do rankingu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdansczanin ja mam propozycje do rankingu IP: *.chello.pl 06.09.09, 22:21 na darmowych pacjentów NFZ na Srebrzysku-ty jedziesz na I miejsc pajacu, a opłatę za usługi medyczne niech "ściągną" z mojej składki. Biedaku umysłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTR Re: ja mam propozycje do rankingu IP: *.chello.pl 06.09.09, 22:35 Bardzo katolickie podejście prezentuje pan gdanscanin. Jeśli jestem naprawdę chory, to nie powinieneś czasem próbować mi pomóc zamiast wyzywać mnie od pajaców lub umysłowych niedorozwojów? czy jak widzisz chorą osobę to śmiejesz się z niej i wytykasz palcami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: ja mam propozycje do rankingu IP: 94.78.176.* 06.09.09, 23:31 Pieronka wyłączyć bo jest nasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: proponuje spieszyć się z procesem IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 06.09.09, 23:31 >w aferę został po prostu wmanewrowany niby jak został wmanewrowany i co ma "życiowość" biskupa do tego, czy postąpił uczciwie, czy nas okradł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Niezawisłe sądy są w Polsce jak widać IP: 94.78.176.* 06.09.09, 23:12 niedowiarkom mówię że sądy są niezawisłe. sędziowie też. a co wy sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boleslaw po co te parodie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.09.09, 00:10 teraz widac,kto kieruje w tym kraju szwindlami,powinien odpowiadac jak kazdy obywatel kraju,jest tyle samo wart co agent bolek,a lekarze to pewnie sa ci od Rywin-gate? Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: po co te parodie 07.09.09, 11:03 > a lekarze to pewnie sa ci od > Rywin-gate? W 3M mamy lepszych specjalistów, np. od pomroczności jasnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trader Wielu takich co to walczyli o wolną Polskę IP: *.vide-sat.pl 07.09.09, 05:03 stawało i nadal staje przed sądami. Ich też pewnie to boli. No, ale są równi i równiejsi, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AT Sąd przyjdzie do arcybiskupa IP: 188.33.87.* 07.09.09, 06:41 Co tu komentować. Żyjemy po prostu w PAŃSTWIE PRAWA!!! Wcześniej zasłaniał się Tadziu zwolnieniami lekarskimi co nie przeszkadzało mu imprezować w tym samym czasie na różnych uroczystościach ku ćci!! I dlaczego tylko jako świadek a nie jako oskarżony!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: Sąd przyjdzie do arcybiskupa 07.09.09, 11:05 > I dlaczego tylko jako świadek a nie > jako oskarżony!!!! Bo Zbigniew Z. nie sypnął, że tylko robił za słupa... Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo Ciężko mu d**ę ruszyć? 07.09.09, 08:08 Ale na imprezki katolickie to się podźwignie, bo jakaś kasa zawsze wpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Sąd przyjdzie do arcybiskupa 07.09.09, 08:13 Czy w naszej ojczyźnie jest jedno prawo dla wszystkich? Może by tak sąd oprócz bicia pokłonów purpuratorowi, po prostu pocałował go jeszcze w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Sąd przyjdzie do arcybiskupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 08:38 walczyl jak lew - dobre sobie ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szimurina Sąd przyjdzie do arcybiskupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 08:50 ciekawe czy jak będę świadkiem w jakiejś sprawie to tez napisze zeby sad przyszedł do mnie i u siebie bede zeznawał... prawo równe dla wszystkich jaaasne aPolska to państwo bezwyznaniowe ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Sąd przyjdzie do arcybiskupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 09:18 Święta krowa - to nie obelga ale najlepszy OPIS do tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Sąd przyjdzie do arcybiskupa IP: *.chello.pl 07.09.09, 09:27 I jak to w takich przypadkach [z klerem] bywa On nic nie wie co robił Jego finaz minister z Jego kasą!!! To tak jak Śliwiński z Halberdą.Jak długo jeszcze prokuratorzy,sądy będą trzęsły tyłkami przej jaśnie nam panującymi watykańczykami.Zwykłego złodzieja który z głodu ukradł bułkę w sklepie to najpierw ochrona skułaby mu mordę,potem gliniarze w kajdanach w asyście TV przywieźliby go do sądu a tam sędzia dowalił by mu 3 lata więzienia:za wielką szkodliwość społeczną popełnionego czynu. Ot i Polska sprawiedliwość.A co do szkodliwości dla zdrowia wyjazdu biskupa do prokuratury to mam inne zdanie bo: wyjazdy na imprezy [darmowa wyżerka i wódzia]to zdrówko Mu nie nawala a jak trzeba swoją [poświęconą dupę]ruszyć do prokuratury aby wytłumaczyć się z przekrętów to od razu dopada Go choroba,i te bzdury poświadcza "biegły sądowy-lekarz]!!!! To tak jak z bandziorami którzy chcą uniknąć kary, im też lekarze dają zaświadczenia o "złym" stanie zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotro Sąd przyjdzie do arcybiskupa IP: 213.192.66.* 07.09.09, 09:55 Hm, to radio w którym ten śmierdzący padlinożerca (lew, znaczy się) zaryczał też przyjechało do niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es czy został ukarany za nie przyjście na rozprawę? IP: *.chello.pl 07.09.09, 10:44 Każdy normalny człowiek, jak nie przyjdzie na rozprawę i nie dostarczy w odpowiednim czasie usprawiedliwienia dostaje karę pieniężną za pierwszym razem, za drugim kolejną i jest doprowadzany przez policję na salę rozpraw. Jak wynika z artykułu arcybiskup nie był na dwóch rozprawach i dopiero po drugiej wpłynął wniosek o przesłuchanie w domu. Czemu sąd RP jednych traktuje tak, innych inaczej. Czy nie jest to działanie szkodliwe dla wizerunku i stosunku do prawa w naszym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Kosciol w 3M to wieza z kosci sloniowej 07.09.09, 14:14 Goclowski-ocvzywiscie powinien siedziec za pozwolenie na kilkuletnia dzialalnosc najwiekszej pralni pieniedzy na Pomorzu.Gdzie te pieniadze?Czemu nie skonfiskowano palacu biskupiego,czemu nie odebrano wlasnosci nad polowa Parku Oliwskiego,czemu sprawa toczy sie juz 10 lat?A Jankowski?Przeciez jego dzialalnosc to lista przestepstw.A Glodz?Ze swoimi pretensjami do rzadzenia Pomorzem.A z jakiej racji.Mamy tutaj 12 religii i gdyby tak kazdy z jej dyrektorow domagal sie fruktow tylko za swoje istnienie to musielibysmy pracowac wylacznie dla purpuratow.Pytanie do Glodzia:Panie arcy-po co pan kupil na wlasnosc rodzinna wioske w Lubelskiem?Dla potomnych czy dla kosciola? Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Sąd przyjdzie do arcybiskupa 07.09.09, 20:26 bogowie nad Bogiem na specjalnych prawach ,biznesmeni pelna geba im wolno w w Polsce wszystko sa bezkarni ,co Ci ludzie maja wspolnego z Bogiem ,czarne sutanny ,klepanie paciorkow ,przekazywanie mitow w ktore sami nie wierza.Wiara jest piekna i napewno jest garstka ksiezy uczciwych ale takich to juz ze swieca szukac i tak sukces polowiczny. Odpowiedz Link Zgłoś