edi-85 23.12.09, 11:35 co wiecie na temat tych kropli, jak je stosowac? czy faktycznie są takie skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: krople sab simplex 23.12.09, 11:46 Skorzystaj z wyszukiwarki - jest tu mnóstwo informacji na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
apiotrowska1981 Re: krople sab simplex 23.12.09, 12:40 u nas się sprawdziły; używaliśmy ich od kiedy mała miała ok. 1,5 miesiąca do skończenia przez nią 3 miesięcy (bo skończyły się kolki); skład mają taki sam jak espumisan dla niemowląt ale substancja która odpowiada za zniwelowanie kolek jest 2xsilniejsza; nie są one groźne bo nie wchłaniają się; my stosowaliśmy 15 kropli przed każdym karmieniem (mają słodkawy smak więc nie bylo problemu z ich podawaniem)a jak kończyliśmy podawać to stopniowo zmiejszaliśmy ilość kropelek... ja osobiście polecam choć do ich używania mąż musiał mnie mocno przekonywać Odpowiedz Link Zgłoś
xmoniax.0 Re: krople sab simplex 23.12.09, 12:56 U nas się sprawdziły, mała była znacznie spokojniejsza. Dawaliśmy 15 kropli przed każdym posiłkiem. Potem przeszliśmy na Lefax ze względu na łatwiejsze dawkowanie - tylko naciśnięcie pompki wprost do buzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ala_bama1 Re: krople sab simplex 23.12.09, 14:13 U nas się nie sprawdziły, minęło 3 miesiące kolki same przeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
kubonita Re: krople sab simplex 23.12.09, 17:28 U nas również się nie sprawdził. Natomiast polski odpowiednik Bobotic jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
aniela555 Re: krople sab simplex 23.12.09, 17:37 my używaliśmy tych kropelek jak mały miał pół miesiąca i sprawdziły się świetnie - dawaliśmy do jedzenia po 16 kropelek a w razie silnych bólów pięć na smoczek. Kropelki są słodziutki i sprawdziły się lepiej niż Espumisan. Szybkiego zakończenia kolek życzę Odpowiedz Link Zgłoś