Dodaj do ulubionych

bialo czarne

17.09.10, 23:44
Czytalam ze niemowlaki fajnie reaguja na bialo czarne zabawki
cos takiego sie nada?
https://www.hyperdrug.co.uk/images/handled.jpg
Obserwuj wątek
    • go-jab Re: bialo czarne 18.09.10, 05:40
      pewno ze sie nada... tak samo jak pilot do telewizora... lub czarny kapec taty... lub gryziolek dla psa... lub firanka co faluje na wietrze... ... ... na pierwszym dziecku dalam ciala i okazalam sie podatna na reklamy i wszelkie propagancy... przy drugim tylko uzupelnilam repertuar o zabawki dziewczece z lekka (lale i wozeczki)... a ona i tak jest iron-man i ze swoja daisy (pieskiem) sie wszedzie ciaga... a trzeciemu jeszcze nawet pol zabawki nie kupilam... zajezdza to czego starsi nie zajezdzili... niemowlaki maja to do siebie ze nie interesuja sie niczym konkretny i interesuja sie wszystkim dookola... taka schizofrenia wrodzona smile nawiasem mowiac moj ostatni dzidzius chyba nawet nie wie jak "karuzelka" wyglada - i zyje smile
    • truscaveczka Re: bialo czarne 18.09.10, 07:40
      Zarąbisty pająk! Ja też chcę!
    • joasia_44 Re: bialo czarne 18.09.10, 10:34
      Pająk jest ok i śmieszny tylko co to za kuleczki tam na dole przy stopach? Nie da się tego przypadkiem odgryźć i połknąć smile Najlepiej obetnij takie rzeczy. A tak w ogóle to sprawdza się nie tylko czarne białe ale każde kontrastowe (dziecko widzi wtedy i tak w skali szarości ale zauważa że są różne odcienie). Mój mały był najbardziej zafascynowany czerwonym kominkiem w pokoju na tle białje ściany.... Pozdrawiam
    • neftis83 Re: bialo czarne 18.09.10, 10:38
      Nada się.
      Najlepsza zabawką naszej córci są zasłony w sypialni- czarne w duże białe wzory, uwielbia na nie patrzećsmile
    • easy_martolina84 off topic 18.09.10, 22:21
      Widzę, ze coraz wiecej osób chciałoby byc drugą lipcową-nicki typu sierpniowa,grudniowa,listopadowa powstają jak grzyby po deszczu wink tongue_out
      Niedoczekanie.... Lipcowa jest tylko jedna tongue_out
    • fasol-inka Re: bialo czarne 19.09.10, 01:18
      u nas fantastyczna okazała się szachownica - wydrukowaliśmy na a4; dzieć się w nią wgapiał i chichrał się do niej (to już trochę później) przez 3 miesiące
      teraz na topie jest wszystko zielone smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka