kotek1980 19.06.04, 19:22 czy mógłby mi ktoś doradzić jaką herbatke mogę podawać mojej dwu miesięcznej córeczce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-oliwki Re: herbatki dla niemowląt 19.06.04, 20:23 odkąd Oliwka skończyła 1miesiąc w dni kiedy była trochę niespokojna podawałam jej uspokajająca HIPP.moja znajoma natomiast podaje ułatwiającą trawienie Odpowiedz Link Zgłoś
ako416 Re: herbatki dla niemowląt 19.06.04, 21:10 Witam, ja na kolkę podawałam koperkową i rumiankową (Hipp, Impress) przy gorących dniach... Inaczej miałabym małą 24h/dobę przy cycu. Rumiankowa zdecydowanie bardziej smakowała. Ale zdaniem większości lekarzy i zainteresowanych takich maluchów nie powinno się dopajać... Mleczko mamy powinno im wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lidqa Re: herbatki dla niemowląt 19.06.04, 22:10 ej a ja slyszalam od lekarzy ze jak goraco to dopajac a ja dawalam wszystkie hipa i bobovity na ktorych pisalo od 1 miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
ako416 Re: herbatki dla niemowląt 19.06.04, 22:46 Ile lekarzy tyle teorii... Mnie przekonywali, że cycuś wystarczy ale jakoś ciężko mi się przekonać, że w gorące dni kiedy dziecku ewidentnie chce się pić (jadło 30 min. wcześniej) mam je nakarmić. Herbatka jakoś bardziej do mnie przemawia. Byle nie przesadzić i żeby nie zastąpiła posiłku. Odpowiedz Link Zgłoś