Dodaj do ulubionych

Sanki dla niemowlaka

30.12.14, 22:53
Dziec 8 mcy i zastanawiam się nad zakupem sanek. Wózka nie toleruje, ale może sanki się spodobają. I zastanawiam się jakie. Wybrałam takie ze śpiwórkiem, pchaczem i budka. Ale czy ta budka będzie potrzebna? Bo różnica w cenie z budką i bez jest spora.
Obserwuj wątek
    • ewa.misko-wasowska Re: Sanki dla niemowlaka 31.12.14, 07:42
      Moim zdaniem mogą być bez budki, ważne jest podparcie pod plecy aby dziecko siedziało stabilnie,
      pozdrawiam serdecznie
    • kusi-kowa Re: Sanki dla niemowlaka 31.12.14, 09:01
      My kupowalismy sanki pare dni temu, rowniez dla niemowlaka, wybralismy z odkrecanym oparciem, zeby mial na lata wink bez zadnej budki i spiworka, bo spiwor mamy od wozka.
      • ewelina.90 Re: Sanki dla niemowlaka 31.12.14, 10:39
        Śpiworka nie posiadam. A wybrałam takie allegro.pl/sanki-gigi-smart-spiwor-welna-pchacz-kolka-hot-i4880991123.htm. I
        • firz Re: Sanki dla niemowlaka 31.12.14, 12:31
          Ewelina, napisze Ci z mojej perspektywy matki, ktorej dziecko jest niewozkowe, ze nie odwazylabym sie ich kupic, szczegolnie, ze cena powala. Ta buda i szczelny spiwor za bardzo przypominaja wozek..Moja corke od paru miesiecy da sie chwile powozic w wozku po domu tylko dlatego, ze przez przypadek sciagnelismy bude. Jestem przekonana, ze w tych sankach by wyla a w otwartych siedzi rozwalona jak krolowa i rozglada na boki smile
          • ewelina.90 Re: Sanki dla niemowlaka 31.12.14, 13:20
            O nie! A takie piękne są sad i tak jedne z tańszych tego typu. Takie same bez budy i kołek są aż stówę tańsze. Hmm to nie będzie sanek z bajerami
        • kusi-kowa Re: Sanki dla niemowlaka 31.12.14, 15:52
          domyslilam sie o jakie ci chodzi wink też mi się podobały ale stwierdzilismy, ze cena jest zbyt wygórowana no dziecku nie są potrzebne takie bajery. Jakos nas rodzice wozili bez gadzetówsmile
          • ewelina.90 Re: Sanki dla niemowlaka 31.12.14, 18:37
            Może dziecku nie, rodzicom...wink
            A nie wiem czy wozili mnie w sankach przed pieszymi urodzinami. Czyli z buda odpadają. Śpiworka i tak nie mam. ciekawe czy z pchacza będę korzystać.
    • firz Re: Sanki dla niemowlaka 31.12.14, 09:32
      Moja 10 miesieczna corka, z alergia na narzedzie tortur jakim jest wozek, polubila sanki! smile Tzn. nie wiem czy w jej przypadku 'lubi' to nie za mocne slowo (hehe) ale w nich nie wrzeszczy i nawet sie usmiecha jak sie nimi kreci kolka po lodzie.Bylismy dopiero kilka razy ale poki co jest ok. Mala jezdzi na klasycznych sankach z podparciem, ktore 30 lat temu wozily moja szanowna osobe smile Pod dupke daje gruby koc i nogi przykrywam drugim kocem. I jestem okropnie zjarana tymi sankami bo ostatnio malo co chodzilismy, ze wzgledu na to, ze slisko i balam sie wywrotki z mala w nosidle a teraz mijajac inne sanki czuje sie jak matka dziecka, ktore uwielbia spacery wink
      • kremka2014 Re: Sanki dla niemowlaka 31.12.14, 15:47
        Budę sobie daruj. Śpiworek można przełożyć z wózka, o ile takowy zakupiłaś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka