jutta2 03.12.04, 14:06 Kochane mamy poradzcie w sprawie nastepujacej- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga225 Re: Placze przy karmieniu 03.12.04, 14:32 u nas było to samo zmiana mleczka nic nie dała ale spróbuj może mu faktycznie nie smakuje. czy twój synek ma problemy z kupką? bo okazało sie że u nas jak mała nie zroiła kupki to przy jedzeniu strasznie sie denerwowała (najgorzej było jak wika puszczała baczki płacz w niebogłosy) zaczełam podawać małej herbatke hippa na polepszenie trawienia i kilka łyżek soczku jabłkowego gerbera pomogło )) a spróbuj zmiany pozycji leżenia jak karmisz małego może jest mu niewygodnie u mojej koleżanki tak było jej synek nie lubił leżeć na rękach wolał jeść na kanapie z poduszeczką pod głową. życzymy powodzenia aga i wikusia Odpowiedz Link Zgłoś
kulka50 Re: Placze przy karmieniu 03.12.04, 15:15 mnie się zdaje, że 3-miesięczniaki mają już dość mleka 1 i chciałyby pojeść czegoś innego mój Julek też się okropnie zachowuje przy jedzeniu powiedziałam o tym pediatrze stwierdziła że zmiana mleka dopiero po ukończeniu 4 miesiąca (Julek ma 3,5) ale zezwoliła do mleczka dodawać łyżeczkę kaszki owocowej od razu zmienił sie smak mleczka i Julek zacząl chętniej jeść Odpowiedz Link Zgłoś
dorota751 Re: Placze przy karmieniu 03.12.04, 15:37 Przyłączam się do postu Agi, mój Kuba też był niespokojny w czasie karmienia, a pomogło kiedy jadł na leżąco, kładłam go poprostu na łóżku i po dwóch dniach przestał się tak zachowywać. Teraz zarówno pierś jak i butlę ciągnie w tej pozycji, tyle że pierś na boczku. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
jutta2 Re: Placze przy karmieniu 03.12.04, 20:13 hej Dorota ---zupelnie na lezaca nie udlawi sie z butelki? Odpowiedz Link Zgłoś
aga225 Re: Placze przy karmieniu 04.12.04, 00:02 hej nie całkiem na płasko podłuz małemu poduszeczke pod główke i kawałek plecków (tak żeby pozycja była w miare naturalna) chyba że masz jakiś leżaczek lub fotelik samochodowy ) popróbuj jak będzie mu najwygodniej Odpowiedz Link Zgłoś