Dodaj do ulubionych

8-9m-cy--odstające żebra...

01.03.05, 14:36
po dzisiejszej wizycie okazało się, ze córka ma bardzo odstające żeberka. Byłam ostatnio miesiąc temu u lekarza i nic takiego nie zauważył...poza tym rzekomo za mało podaję witamoiny D3- a miesiąc temu kazano nadal 1 kropelkę. Teraz zaleca leżenie na brzuchu--jak? mam zmusic mała do leżenia na brzuchu jak ona juz prawie sama podnosi sie do siadania? te czasy kiedy spała i lezala na brzuchu po 9 h na dobe juz dawno minęły..czy te żeberka wrócą na "swoje miejsce? martwi mnie to, choc z drugiej strony mam nadzieje, ze lekarka przesadza. czy ktores dziecie też miało podobnie?
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: 8-9m-cy--odstające żebra... 01.03.05, 17:12
      u mojego Synka tez wystaja. i tez nas pediatra straszyl ze to moze byc poczatek
      krzywicy. ale teraz skonczyl rok i mimo podawania wit. D nadal wystaja. moze to
      taka uroda szczuplych dzieciaczkow ?
      • kamaboro Re: 8-9m-cy--odstające żebra... 02.03.05, 10:05
        ja się tylko martwię, czy to czasem ja nie popełniłam gdzieś błędu..za wczesne sadzanie itp. Jedyne pocieszenie na dzisiaj to fakt, że mój mąż tez ma takie wystające gnaty-siedzi, czy lezy czy stoi ciągle mu wystają te ostatnie żebra. Może to dziedziczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka