monik281 09.05.05, 07:20 Moja córeczka co prawda prawie zawsze robi kupkę z niteczkami śluzu ale ostatnio tego śluzu zauważyłam troche więcej. Nie zauwazyłam żeby bolał ją brzuszek ani zeby miała jakąś wysypkę. Czy mam tym śluzem się martwić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monik281 Re: Twarda kupka z nitkami śluzu 09.05.05, 07:20 Córka ma 9,5 miesiąca i praktycznie nie była karmiona piersią Odpowiedz Link Zgłoś
mama-domisia Re: Twarda kupka z nitkami śluzu 09.05.05, 12:39 mój synek wylądował z tym w szpitalu jak miał 6 tygodni, leczyli go na rozwolnienie bo był śluz i krwinki, niepotrzebnie bo okazało się że to są objawy nietolerancji laktozy! dostawał bebilon niskolaktozowy i było ok. teraz ma 8 miesięcy i od 4 pije już bebilon2 Odpowiedz Link Zgłoś
asia0001 Re: Twarda kupka z nitkami śluzu 09.05.05, 11:43 nasza pani pediatra na każdej wizycie pyta czy w kupce czasami nie ma sluzu. zapytaj pediatre. Odpowiedz Link Zgłoś
lena100 Re: Twarda kupka z nitkami śluzu 09.05.05, 12:05 u nas tez jest czasem ze sluzem - do tej pory mnie to nie niepokoilo ale teraz jestem niespokojna!!! prosze o wpisy co moze byc przyczyna!!! Odpowiedz Link Zgłoś