tja74 29.05.05, 19:05 Jutro muszę wyjść z domu wraz z kilkudniowym maleństwem. Chciałabym mu przygotować napój z glukozy - na wszelki wypadek. Nie mam pojecia w jakich proporcjach sie go przygotowuje: pomóżcie doswiadczone mamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliamackowiak Re: napój z glukozy 29.05.05, 19:52 Na 100ml wody jedna płaska łyżeczka glukozy. Pozdrawiam. Natalia p.s.DOBRZE JEST NAUCZYC DZIECKA PIC SAMA WODĘ, A NIE Z GLUKOZĄ CZY SOCZKI. pRZEDE WSZYSTKIM ZE WZGLĘDU NA ZĘBY, CHOC NIE TYLKO. jA CÓRKE TAK NAUCZYŁAM, TERAZ W UPAŁY PIJE WODE MINERALNĄ LUB PRZEGOTOWANĄ. POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka21102004 Re: napój z glukozy 31.05.05, 12:58 zgadzam sie z Natalią Pozdrawiamy Ania z Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: napój z glukozy 31.05.05, 13:02 zupelnie nie wiem gdzie lezy problem. dzidzia ma kilka dni to juz czas najwyzszy na spacery, i to nie kilkuminutowe tylko o tej porze roku kilkugodzinne. po drugie masz chyba ze soba swoje piersi? jezeli nie piersi to mozesz zabrac mleko w termoopakowaniu. glukozy nie dawaj, niczemu to nie sluzy poza tym ze za kilka mcy dziecko nie bedzie chcialo jesc niczego nieslodzonego, a wrecz ubostwiac bedzie slodycze, potem poleca zeby, no i nadwaga! Odpowiedz Link Zgłoś