gs214 18.07.05, 12:50 Chciała bym podać swojemu dziecku bo strasznie ulewa. Poradźcie czy warto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1alfa1 Re: opinia- NUTRITION 18.07.05, 13:32 Witam, ja stosuję u swojego od drugiego tygodnia, jest znaczna poprawa, nie muszę go przebierać co 5 minut, no i w końcu wiecej zostaje w brzuszku niż na zewnątrz. Dalej ulewa, ale zdecydowanie mniej. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
anikwaw Re: opinia- NUTRITION 18.07.05, 16:40 Bardzo polecam! Nasz horror ulewania skończył się po odkryciu tego preparatu.... Kubek ulewał dosyć długo i intensywanie. Dodawałam trochę mniej nutriton niż wg. proporcji podanych na opakowaniu i już pomagało. Myślę, że warto bo i dziecko mnie sie irytuje (takie cofanie się treści pokarmowych nie jest przyjemnie!) i ja miałam trochę spokoju bo nie musiałam męczyć małego ciągłym rozbieranie/ przebieranie itp. Pozdrawiam, Ania i Kubiś (18miesięcy) Odpowiedz Link Zgłoś
martikka Re: opinia- NUTRITION 18.07.05, 17:51 Polecam!!! My stosujemy od 5 tygodnia zycia i zamierzamy stosować dalej. Mała ma 5 miesiecy i lekarz powiedział, ze jesli jej słuzy to stosować cały czas. Ale muszę Cię ostrzec, ze przez pewien okres mała dostawła od niego wysypki, jednakże z czasem przeszło. martikka Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: opinia- NUTRITION 18.07.05, 22:18 warto, na serio zmieni zycie twoje i dziecka...nutricia powinna za ten produkt dostac nagrode, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś