kiszeczka 06.09.05, 21:09 od 2 dni karmię dziecko mlekiem NAN HA. napiszcie coś o tym mleku tzn jak dziecko na nie reaguje, czy ma zaparcia lub wzdęcia. Pozdrawiam i dziękuję. mama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anias29 Re: mleko NAN HA 06.09.05, 21:30 Synek na tym mleku miała zaparcia i kolki, które zniknęły po przejściu na Nutramigen. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: mleko NAN HA 06.09.05, 21:32 u nas była zielona kupa. dziecko ma alergię na białko krowie Odpowiedz Link Zgłoś
perko-koza Re: mleko NAN HA 06.09.05, 21:35 Ja kupiłam raz Nan Ha bo mała karmiona zwykłym nanem dostała jakiegoś uczulenia i wymyśliłam że to może mleko (głupio wymyśliłam).Niestety eksperyment nie udał się bo po 3 dniach nowego mleka pojawiła się biegunka. Być może to zbieg okoliczności, ale przerwałam dawanie wróciłam do zwykłego nan i wszystko jest ok. MUszę przyznać że smak na mój gust ma raczej kiepski ale szczerze mówiąc mojej pannie to akurat nie przeszkadzało... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madda71 Re: mleko NAN HA 06.09.05, 23:52 smak ma nie najlepszy, zielone kupy sa po nim,bo ma duzo zelaza /taki kolor khaki/ jak Mikolaj skonczyl 4 m-ce przeszlam na zwyklego NANa2 i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
arletta.wagner Re: mleko NAN HA 07.09.05, 08:28 NAN to jedyne mleko znane mojej córci-zaczynalismy od 1 teraz pije 2 i jest jak najbardziej ok-bez zaparć,kolek itd. Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: mleko NAN HA 07.09.05, 08:46 Ale pytanie dotyczy NAN HA, a nie NAN... O którym mleku piszesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
arletta.wagner Re: mleko NAN HA 07.09.05, 10:03 oczywiście o HA sory za roztargnienie Odpowiedz Link Zgłoś
idid Re: mleko NAN HA 07.09.05, 08:53 Mój synek od początku jest tym mlekiem dokarmiany (ja jestem alergikiem i lekarz zdecydował o HA), nie ma zaparć, wzdęć ani zielonych kupek. Odpowiedz Link Zgłoś
mama71 Re: mleko NAN HA 07.09.05, 09:14 Starszy syn wcinał najpierw NAN HA1 potem 2 i nie było żadnych problemów. Jest to mleko stosowane profilaktycznie i nie nadaje się dla dzieci u których alergię już stwierdzono. Odpowiedz Link Zgłoś