dyzurna 25.10.06, 11:46 witam tak sie zastanawiam, czy jak male spi to mozna sie zamkac w laziece i wziasc 15 min prysznic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vharia Re: dziecko spi, czy moge sie isc ukapac? 25.10.06, 11:48 Hej, jeśli nie masz wielkich przeciągów to nie musisz sie zamykać)) Odpowiedz Link Zgłoś
nina78 Re: dziecko spi, czy moge sie isc ukapac? 25.10.06, 11:53 Domyslam sie, ze masz jeszcze bardzo male dziecko Pewnie, ze mozesz isc pod prysznic W szpitalu mialam jednosobowa sale i polozna mnie wysmiala, jak poprosilam ja, zeby przypilnowala mi malenstwa jak szlam do lazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
daluma Re: dziecko spi, czy moge sie isc ukapac? 25.10.06, 12:02 A kiedy niby mam się kąpać? Właśnie jak mała śpi, to idę pod prysznic - ciągle nie mam czasu i pobyczyć w wannie... Oczywiście nadsłuchuję czy się nie obudziła (łazienkę mam naprzeciwko sypialni). Odpowiedz Link Zgłoś
czaszka00 Re: dziecko spi, czy moge sie isc ukapac? 25.10.06, 12:17 a ja robię w ten sposób ...biorę małego na lezak + zabawki i do łazienki a ja do wanny mały bawi sie , patrzy na pianę i jest ok mam go cały czas na oku ....łazienka jest otwarta zeby zaduchu nie było Odpowiedz Link Zgłoś
marta1382 Re: dziecko spi, czy moge sie isc ukapac? 25.10.06, 15:39 ja też tak próbowałąm ale kiedy mój skarbuś widzi mnie w ręczniku to takiego pisku zawsze narobi że w ciągu sekundy muszę być ubrana. Ale czasem wyjścia nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
brunette23 Re: dziecko spi, czy moge sie isc ukapac? 25.10.06, 12:20 gdy Mała miała 3 dni już tak robiłam, tylko niestety krócej, bo po 15 minutach to moje dziecko najczęściej już nie spało... przed chwila zrobiłam śniadanie i umyłam wlosy, Mała śpi na piętrze a łazienka jest na dole... pozdrawiamy! -- Lena - 13.03.2006r. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: dziecko spi, czy moge sie isc ukapac? 25.10.06, 12:28 jak zwykle moja faworytka postawila madre pytanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: dziecko spi, czy moge sie isc ukapac? 25.10.06, 12:44 an_ni wiesz ze ja tez lubie twoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
ulfa Re: dziecko spi, czy moge sie isc ukapac? 25.10.06, 14:39 Ja się kąpałam, ale miałam otwarte dzrzwi, żeby w razie czego usłyszeć malucha Odpowiedz Link Zgłoś
hoshi74 Re: dziecko spi, czy moge sie isc ukapac? 25.10.06, 19:50 nie myłaś się jeszcze od czasu porodu ???? bosz... Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: dziecko spi, czy moge sie isc ukapac? 25.10.06, 19:56 dyzurna, z tego co sie orientuje to twoje dziecko ma juz jakos 7-8 miesiecy? wiec jak sobie radzilas dotychczas skoro dopiero teraz pytasz??? idz sie kapac, nie zamykaj drzwi od lazienki, lub wez elekt.nianie ze soba i mocz sie do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna hoshi 25.10.06, 20:36 jasne ze nie ! a nie slyszalas o tym ze czeste mycie skraca zycie Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna olimpia 25.10.06, 20:37 tak coreczka ma 6,5 miesieca , jasne ze jak spi to biore prysznic choc czasem zdarzy mi sie przytaszczyc wozek do lazienki Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: olimpia 25.10.06, 21:06 Rozbawilas mnie mocno, idz sie ukap i wymocz te 6,5 m-ca Odpowiedz Link Zgłoś