IP: *.* 21.12.01, 15:04
Może to śmieszne, ale nie wiem czy mój synek ma katar czy nie :-( Od kilku dni coś mu czasami charczy w górnej części noska - zdarza się to podczas snu i czasem podczas jedzenia. Żadnej wydzieliny w nosku nie widzę, no i nie wiem co to jest. Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Katar ??? IP: *.* 21.12.01, 16:29
      Może sapka? Trzeba nawilżyć powietrze - powinno pomóc
      • Gość: guest Re: Katar ??? IP: *.* 21.12.01, 22:11
        Cześc, moje dziecko jest troche starsze (skończył właśnie 11 m-cy), ale tez miał coś takiego w wieku chyba 2-3 m-cy. Nasza Pani Doktor zaleciła nam wtedy takie kropelki, robione w aptece na zamówienie, były bardzo skuteczne,jak dobrze pamietam zawierały chyba sól fizjologiczną.Postaram się dopytać, co jeszcze.PozdrowieniaJola
    • Gość: MJS Re: Katar ??? IP: *.* 21.12.01, 22:16
      Moja Julcia też charczała w wieku ok 2-3 miesięcy. W jakiejś książce (chyba "Pierwszy rok życia dziecka") wyczytałam ze w tym okresie takie charczenie jest u dzieci normalne i powinno minąć samo. Sięgnij po tę książkę a na pwno znajdziesz tam coś na ten temat. Ja Julci nie dawałam żadnych kropelek. Problem rozwiązał sie sam.
    • Gość: guest Re: Katar ??? IP: *.* 25.12.01, 09:19
      Nasze babelki tez od kilku dni wlasnie tak charcza, gruszka sie czasem jakies tam glutki wyciagnie... ale nie widac katarku, staram sie nawilzac powietrze, dodajac troche Amolu. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka