Dodaj do ulubionych

Chciałam się pochwalić

IP: *.* 04.10.02, 10:18
ha,to widac, ze moje sa z listopada! :-) bo moje KOCHAJA JESC. byle duzo i gesto... hihi. A co do normalnyc obiadków: na razie im nie daję, ale jak coś jemy, dostają do spróbowania. Po ich minkach widzę: MAMO!!! TO JEST PYSZNE. hihi. więc chyba niedługo będą jeść schabowego. :-) tylko czym one to pogryzą??? Na razie mamy dwa zęby na dole i zaznaczone (przebite już!!!) ząbki na górze. Co do ząbków - ciekawa sprawa. U Jędrka prawie nic na górze nie widać, ale szczękać nimi potrafi na potęgę. Aż nam ciarki przechodzą. :-) AsiaTPS> a teraz złamanie regulaminu. hihi. Zużka, jesteś w pracy??? Bo piszę i piszę i nic...
Obserwuj wątek
    • Gość: Fuga Re: Chciałam się pochwalić IP: *.* 04.10.02, 10:22
      Za wcześnie mi się wysłało.Chciałam się pochwalić, że moja 8 miesięczna Karola nareszcie ustawiła sobie dobę - śpi od 8 do 6.40 bez przerwy, a w dzień dwa razy po godzinę, półtorej.I je dwie wielkie zupki dziennie tak jej smakują i waży już 10 kilo!!!Jestem strasznie dumna i blada - to chyba taka nagroda za sajgon który przeżyłam pomięzy 2a 5 miesiącem życia.Aha - moje maleństwo będzie chyba pierwszym z historii bezząbkowym dzieckiem - zębów ani śladu ;)pozdrawiamGosia
      • Gość: Brenda Re: Chciałam się pochwalić IP: *.* 04.10.02, 10:42
        No proszę, jaka zmiana humorkusmile)Aż miło pooczytać. Witaj Fuga wśród żywych :)Brenda
      • Gość: magusia Re: Chciałam się pochwalić IP: *.* 04.10.02, 21:18
        Oj Gosiu ! Tego spania Ci zazdroszczę, ale tak sympatycznie!!!
      • Gość: Słoneczko Re: Chciałam się pochwalić IP: *.* 05.10.02, 20:54
        Gosiu,Karineczka ma 10 miesięcy i jest bez ząbków ;-) ale chyba idą już, bo budzi mi się w nocy, tak więc też zazdroszczę Ci tego wyspania.Pozdrowionka dla bezzębnej Karoli od bezzębnej Karinki.
    • Gość: dorcia:)) Re: Chciałam się pochwalić IP: *.* 05.10.02, 22:47
      Matko ....jak ci zazdroszcze z tym spaniem...:((U nas ostatnio jest tragicznie!!! Ze spaiem oczywiscie.Budzi sie po kilkanascie razy w nocy (2 razy min. na godz.) albo jeszcze gorzej budzi sie w nocy np. o 1 i nie spi do 4!!!! Wlasnie teraz mam kolo siebie raczkujacego bobasa (a jest 23:30!!!!). Poszla spac o 19:30 ..obudzila sie o 21:30, na rekach bujałam ja przy cycku do 23:00 ..i teraz czekam az sie zmeczy i moze znów spróbuje... I co ja mam robic????? Rycze jak bób z niemocy!!! :sweat: (A mąż na imprezce!!..ale i tak by nic nie pommógl ..Ale nie mam sie komu wyzalic ...:( )..Zazdroszce bardzo!!! I Gratuluje :) Widac nie wszyscy maja tak zle jak my... buuuu
      • Gość: Edyś Re: Chciałam się pochwalić IP: *.* 05.10.02, 23:27
        Ja też się chciałam pochwalić moja niespełna 6 miesięczna Karolina śpi od 21 od 8 (czasem 9 rano) bez przerwy i tak już jest od dawna. Ja nie nie wiem co to nieprzespana noc. Ponieważ to nasze pierwsze dziecko to nam się wydawało, że tak musi być i dopiero na forum dowiedzieliśmy się ,że jesteśmy szczęściażami. Obiecuję nie marudzić , że mała obudziła się o 8 a nie o 11. My tak kochamy długie leżenie w łóżku. Z jedzeniem jest trochę gorzej moja mała owszem je ładnie, ale odkąd skończyła 3 miesiące tylko raz dopomniała się o jedzenie. Jak ją nakarmię, bo ona je chętnie to połowa posiłku wraca do mnie z powrotem :(. Mam więc więcej ubranek do prania, bo pediatra twierdzi, że dokąd dziecko prawidłowo przybiera to nie ma powodu do niepokoju. Poza tym moja mała jest pogodna i naprawdę grzeczna chyba wszystkie Karolinki tak mają . Pozdrawiam Edyta mama Karoliny :)) :))
        • Gość: Silije Re: Chciałam się pochwalić IP: *.* 06.10.02, 20:34
          A wiesz Fuga, że ja mam wszystkie potrzebne zęby na swoim miejscu, mimo że pierwsze pokazały mi się dopiero kilka dni przed roczkiem :-)
      • Gość: Be@ta Re: Chciałam się pochwalić IP: *.* 06.10.02, 22:31
        Chciałam powiedzieć Dorci, że u nas też kiepsko ze spaniem i że moja córcia to też Natalia.Może Natalie tak już mają???Fudze gratuluję i ... zazdroszczę.Pozdr., Beata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka