Gość: Ankad IP: *.* 28.02.03, 11:10 Ile razy powinno się robić USG stawów biodrowych. Ja robiłam raz gdy dziewczyny miały 5 tyg. Gdzieś przeczytałam że powinno się zrobić drugie USG po jakimś czasie. CZy to prawda? Anna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddd Re: USG stawów biodrowych IP: *.* 28.02.03, 14:23 Ja mialam zalecone powtorne pod koniec 3 miesiaca zycia malej i na tym na razie koniec, bo jest wszystko O.K. Mamy sie zglosic dopiero jak Natalia bedzie chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachula Re: USG stawów biodrowych IP: *.* 28.02.03, 15:05 Nie wiem jak jest w Polsce ale tu gdzie mieszkamy - GRECJA - Zocha mila robione dwa razy: w wieku szeciu tygodni i po skonczeniu trzech miesiecy. Jest OK a pediatra czuwa - jakby co (odpukac!).Pozdrawiamy z zimowych cieplych krajow,Bacha+Zocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiazet Re: USG stawów biodrowych IP: *.* 28.02.03, 18:19 Mojej córeczce robili w szpitalu, zaraz po urodzeniu. W 3 miesiącu miała kontrolne USG, ponieważ poprzedni wynik wskazywał na grnicę normy. Teraz wszystko było OK, lekarz stwierdził, że nie ma potrzeby ponownych badań. PozdrawiamAsia Odpowiedz Link Zgłoś