hautnah 03.02.05, 17:33 scielam wlosy i zrobilam szesc pasemek i czuje sie rewelacyjnie!!!! bardzo polecam!!!lekarz powiedzial, zeby nie farbowac calej glowy w pierwszym trzymestrze, wiec poszlam na kompromis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
youngeva Re: wlosy 03.02.05, 17:42 ja tez zrobilam pasemka, najgorsze sa ciemne farby na calej glowie, a kilka pasemek nikomu nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
madziki Re: wlosy 03.02.05, 21:25 Super, a ja nigdy nie zmieniałam koloru włosów, a i tak wszyscy po lecie twierdzą, że mam profesjonalnie zrobione pasemka. )) Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: wlosy 03.02.05, 22:44 a ja mam naturalne rude i nie farbuje .. ale pojde je podciac )) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: wlosy 04.02.05, 10:54 a co myslicie o rozjasnianiu?ja juz mam kilometrowe odrosty, chce sie zapisac na przyszly tydzien na balejage .moge? Odpowiedz Link Zgłoś
youngeva Re: wlosy 04.02.05, 10:55 ja zrobilam jasne pasemka, nie duzo i mysle, ze korona z glowy fasolce nie spadla Odpowiedz Link Zgłoś
hautnah Re: wlosy 04.02.05, 20:42 ja tez zrobilam jasne pasemka, ale tylko u gory glowy, a nie cala. moze to na poczatku ciazy lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś