Dodaj do ulubionych

Gołe brzuszki??

18.04.05, 11:35
Dziewczyny, zamierzacie pokazywac brzuszki?? Na ulicy widze rózne sposoby
ubierania się mam z brzusiami. Jedne ubierają wieeeeelkie ogromne ciuchy,
inne obcisłe albo normalne a trzecie.... spodnie siup pod pępek, bluzke siup
nad i świecą pępuszkiem na brzuszku smile JA kiedyś mówiłam, że tak własnie będę
chodzić, że wszystkim będe pokazywac mój okrasglutki brzuszek a teraz....
jakoś mi to nie podchodzi... A jak wy się ubieracie i czy pokazujecie
brzuszki?? gołe/w opiętych ciuchach?
Obserwuj wątek
    • smeagoul Re: Gołe brzuszki?? 18.04.05, 11:54
      Hej!
      Ja też tak jak Ty kiedyś miałam zamiar pokazywac brzyszek a teraz czuję że nie
      wyszłabym tak na ulice-hmmm czasem jak widze takie mamusie o których pisałaś
      wydaje mi się to ogromnie przesadzone.
      Jeszcze nie ma upałów ale latem gdy będą ciepłe dni bedę ubierała "kangurkowe"
      sukieneczki z kapturem,sukienki ogrodniczki jakies normalne bawełniane koszulki
      3/3 bojówki i to chyba wystarczy a przynajmniej nie będę się az tak bardzo
      wyróżniała z tłumusmile ojej chyba się starzejesmile hihi
      Pozdrawiam Ania i foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?
      no=0&id=38003&grupa=0&kat=1&nxt=0
      • miodzio_k Re: Gołe brzuszki?? 18.04.05, 12:09
        Ja tez nie wyjde z domu z pępuszkiem na wierzchu. Nie podoba mi sie to. Wolę
        jednak ubiór podkreslający mój śliczny brzusio typu: ciążowe rybaczki + ładna
        bluzeczka podkreślająca moją okrągłości.
        • kasiuula Re: Gołe brzuszki?? 18.04.05, 12:21
          Ja też mam mocno mieszane uczucia co do gołych brzuszków ciążowych, ja w każdym
          bądź razie po ulicy tak nie będę chodzić napewno. Myślę, że czuła bym się jakoś
          obnażona. Ale absolutnie nie mam nic przeciwko dopasowanym bluzeczkom, w
          których wyraźnie widać brzuszek, tego nie będę unikać
        • ania_kielce Re: Gołe brzuszki?? 18.04.05, 12:34
          W lecie mysle o lkkich sukieneczkach, tunkach, luznych spodniach. Ostatnio
          sobie takie kupilam na ciuchach z c&a i sa czadowe, tylko troche za duze.
          Brzuszek moze odslonie podczas jakiegos wyjazdu na weekend czy wyjscia na
          spacer po lesie, ale na pewno nie w miescie smile
          • kika_kika Re: Gołe brzuszki?? 18.04.05, 12:44
            uff no to wychodzi, że jestem normalna smile)
            Jakoś czułabym się obnazona pokazując na mnieście brzuch. Jest to jakaś moja
            intymnośc i bardziej odpowiada mi ubranie obcisłej bluzki czy sukienki niż
            wywalanie pepola na wierzch smile
            • patoga Re: Gołe brzuszki?? 18.04.05, 13:03
              No tak, ale jak nie znajdę odpowiedniej bluzeczki co by zakrywała pępek a
              jednocześnie podkreślała moją jakże w przyszłości krągłą figurę to i brzuszkiem
              gołym się pochwalę. Niestety w moim mieście nie ma zbyt dużego wyboru ciuchów
              ciążowych, a noszenie męskich koszul nie bardzo mnie pociąga... Sukienki
              teżodpadają, jakoś nie lubię przewiewu w kroku smile
    • zuzannap3 Re: Gołe brzuszki?? 18.04.05, 13:23
      mnie osobiście nie przeszkadzają gołe okrąglutkie brzuszki, zwłaszcza jak
      oglądam w jakis czasopismach, ale sama raczej sie tak nie wystroje! a co do
      obcisłych bluzeczek, to czemu nie, myśle ze wygląda się w nich słodziutko!
      pozdrowionka
      Zuzka
      • aniapatryk Re: Gołe brzuszki?? 18.04.05, 13:47
        W pierwszej ciazy ostro ukrywalam brzuszek. Teraz mialam plan go pokazywac, ale
        jakos niezbyt mi to wychodzi. Wolę jednak go zakrywacsmile. co prawda dostalam
        mnostwo blueczek ciazowych na lato i wlasnie tu brzuszek powinien byc na
        wierzchu. Mysle wiec ze moze kupie sobie jakies rybaczki biodrówki i tak nad
        morzem jak pojade,lub wsrod bliskich to pokaze brzuszek. No ale zobacze.
        Napewno jedno nadrobie zdjecia w ciazy, bo z pierwszym mam tylko 1 i to
        kiepskie.Mam zdolna kolezanke, pasjonatke fotografii i ma mi zrobic fajną
        sesyjke smile
        • kika_kika Re: Gołe brzuszki?? 18.04.05, 13:54
          sesyjka fajna sprawa smile mój mężuś niestety w grudniu sprzedał aparat ale teraz
          na długi weekend kupuje nowy więc wkońcu będzie sesyjka smile - fajna pamiatka. W
          necie jest sporo zdjęć z brzuszkami - śliczne smile
    • aloiram_m Re: Gołe brzuszki?? 19.04.05, 07:37
      Odkrywać zupełnie - wątpię abym się na to zdobyła. Podkreslać krągłośc brzucha -
      jak najbardziej smile
      Nie przeszkadza mi natomiast, gdy widzę gole brzuszki na ulicy - o ile
      oczywiście dziewczyna faktycznie może sie kuso ubrać i wygląda to estetycznie
    • agutek76 Re: Gołe brzuszki?? 19.04.05, 14:51
      goły brzuszek pokazuje i owszem ale tylko mężowi - nigdy nie chodziłam z golym
      pępkiem teraz jakoś też mnie do tego nie ciągnie- przetestowałam już
      obszerniejsze bluski i takie bardzie obcisłe- wolę te obcisłe - przynajmniej
      czuję się w ciązy a nie grubo jak w tych pierwszych
      na lato mam juz kilka sukieneczek wygrzebanych w lumpeksie i kilka
      bawełanianych bluzeczek- nie noszę jeszcze ciązowych spodni tylko takie na gumce
      pozdrawiam aga 18t.
    • sani14 Re: Gołe brzuszki?? 19.04.05, 15:13
      ja już w lutym mijałam w drzwiach u gina dziewczynę z gołym brzuchem i tak mi
      się zimno zrobiło że do dzisiaj to czujęsmile
      a tak poważnie to bardzo się cieszę że jest duży wybór ciuchów dla ciężarówek i
      nie są one typu "worek pokutny", mam zamiar podkreślać swój brzuszek tylko
      jeszcze muszę skoczyć do krawcowej z tysiącem pomysłów z "pępka świata" (tylko
      pomysły z tamtąd przywiozłam bo mój wielkopolski rozsądek nie pozwolił mi
      zapłacić 1200 złotych za letni komplecik, który krawcowa uszyje mi za 120zł...)
      a jeśli chcecie porównać rozmiary brzuszków to polecam stronkę ze zdjęciami mam
      www.amazingpregnancy-pictures.com/photopost/index.php/cat/507
      Ania i dzidzia 19+1
      • kaliaa Re: Gołe brzuszki?? 19.04.05, 17:42
        Ja pewnie bede przede wszystkim podkreslac brzuszek choc nie wykluczam tego, ze
        i czasem załoze jakąs bluzeczke, ktora go troszke odsloni.
        SANI obejrzałam sobie te zdjecia i porowanalam z moim 18 tygodniowym brzusiem i
        stwierdzam ze moj brzusio to wcale nie brzusio tam sa jakies wielkie brzuchole
        a moj to jeszcze malenstwo smile
      • aniapatryk Re: Gołe brzuszki?? 20.04.05, 08:31
        No ogladajac zdjecia brzuszkow mieszcze sie w sredniejsmile, duzo jest takich jak
        moj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka