agamama123 27.05.05, 17:27 Jestem majówką z terminem na dziś i wszystko wskazuje, że zostanę czerwcową majówką. Czasem tu zaglądam i jak tak dalej pójdzie to jeśli pozwolicie to przyłączę się do Was. Pozdrawiam serdecznie. Aga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romilka witamy... 27.05.05, 17:38 Serdecnie!! Bardzo sie cieszymy ze jest nas tak duzo!! Masz jeszcze szanse zostac majowka!!??Pozdrawiam!! *Filipek* Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Hmmmm...... 27.05.05, 17:45 chyba zostane tu sama na tym forum!!Takie mam przeczucie ze nie urodze tak szybko,mam termin na 24 czerwca wg OM i mysle ze przed tym terminem to na bank nie urodze.Nie mam zadnych objawow zblizajacego sie porodu!!Zadnych skurczy!! Ogolnie jestem zmeczona i oslabiona.boli mnie brzuszek ale to chyba caly czas i zazwyczaj wieczorkirm po calym dniu biegania po domu ( nie moge na miejscu usiedziec,ale taka juz jestem)!!Zadnych uplawow ani sluzow nie mam!! Kurcze nie zostawiajcie mnie tu samej!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam wrazenie ze wy juz wszystkie z przepowiadajacymi.... *Filipek* Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: Hmmmm...... 27.05.05, 18:13 nie będzie tak źle sporo nas jest, nie sądzę zebys została sama ja tez mam termin na 24 i choć dzisiaj dziwnie się poczułam to nic nie znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Jest nas tu trochę z terminem na 24:) 30.05.05, 09:19 Romilko, spokojnie Jestem jeszcze ja i nie tylko. Nie wiem czy zwróciłaś uwagę najczęściej podawanym terminem porodu wg OM jest właśnie 24.06)) Pomijając to co mówią lekarze o sporej wadze mojego maleństwa i możliwości wcześniejszego porodu,wnioskuję po moim samopoczuciu, że chyba przenoszę trochę ciąże. Czy Ty też nie masz żadnych objawów? Nic mnie nie boli, macica chyba też jakaś taka leniwa bo nie ćwiczy, szyjka w normie...hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
romilka do mamagocha!! 30.05.05, 11:05 Ja nie mam zadnych objawow porodowych!! Jestem zmeczona i oslabiona ale tak poza tym ok!!Oby do czerwca.... *Filipek* Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: do romilki 30.05.05, 11:10 Uff, trochę mi ulżyło. Bo już myślałam, że tylko ja czuję sie jakbym miała rodzić za pół roku Sporo dziewczyn s takim samym terminem jak nasz opisuje różnego rodzaju objawy sugerujące rychły poród stąd mój niepokój. Ale teraz jestem spokojniejsza O, tak! Oby do czerwca! I wiesz co? Chciałabym urodzić w terminie, pomimo upałów i bądź co bądź niewygody i dyskomfortu związanego z dźwiganiem brzuszka) Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Witam 27.05.05, 18:44 Witam witam.Ja własnie wyjeżdżam do szpitala, więc moga zostać czerwcowa- majówka) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Chciałam się przywitać 27.05.05, 21:42 Oj, nigdy nie wiadomo. Obstawiam, że pozostaniesz majówka... Odpowiedz Link Zgłoś
aagulek Re: Chciałam się przywitać 27.05.05, 22:08 witam, my na lipcu tez jestesmy fajne o skromnosci gdzie sie podzialas ?? ja pisze na tym drugim czerwcu no i na lipcu bo mam termin na 3 lipca ale na poczatku straszyli ze czerwiec, zobaczymy.. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=22520721&a=24445260 pozdrawiam,Agnieszka 35tc ps Mareike to Starnkiewicza aktualne?ktos jeszcze tam ma rodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Witamy agamamę)) 30.05.05, 09:21 Ago,jeszcze masz szansę zostać majówką Tak czy inaczej serdecznie witamy w naszych szeregach Odpowiedz Link Zgłoś
agata_labedz O Ty zdrajco ;) 01.06.05, 11:11 Wracaj na swoje (nasze) forum, ale już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaki Odpowiedz Link Zgłoś