rosanna 11.06.05, 17:22 Jak ubrac malucha w taka pogode jak dzis? Czym przykryc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewucha28 Re: Pierwszy spacer ... 11.06.05, 18:41 Tak jak siebie + jedna warstwe dodatkowo ,nie wiem jaką masz pogodejaka temp. wiatr,deszcz? W dni kiedy bedzie bardzo cieplo to rozbieraj jak mozesz a przykrywaj pieluszką w dni chlodniejsze tak jak pisalam wyzej jak siebie+ jeszcze coś i do przykrycia np.kocyk Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: Pierwszy spacer ... 11.06.05, 18:43 nie patrz czy rece sa zimne a sprawdzaj kark dziecka to najbardziej miarodajne miejsce i tutaj czuc czy sie maluch przegrzewa czy jest mu zimno Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: Pierwszy spacer ... 11.06.05, 20:34 Czytałam,że maluszka należy ubrac w o jedna warstwe wiecej niz ubrany jest rodzic.Przy czym jedna warstwą wiecej może być kocyk.Wczoraj Marysia była ubrana w koszulkę i śpioszka na ramiaczka + kocyk (no i czapeczka)a dzis spioszek, kubraczek i kurteczka (+czapeczka i rekawiczki)no i kocyk.Życze udanego spacerku) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-in-spe Re: Pierwszy spacer ... 11.06.05, 20:38 Czy kocyk dajecie w poszewce czy sam? Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna Re: Pierwszy spacer ... 14.06.05, 17:51 Dzis ubralam malego w lekkie spioszki i cienki kocyk (bez poszewki). Ale mi dobrze na tych spacerach, maly smacznie spi, a ja spaceruje i czytam "Jezyk niemowlat". Odpowiedz Link Zgłoś