pola333 14.09.05, 17:22 z ZAPARCIEM. Ja walcze i nic - nie rusza mnieani woda,ani otreby, jablka.I juznie ma pomyslu. Poradzcie mi cos!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylgrze Re: czy mlode mamy maja problem 14.09.05, 17:46 A może śliwki suszone zalej wrzątkiem i taki kompocik wypij,mnie pomagało Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: czy mlode mamy maja problem 14.09.05, 17:57 Mnie po pierwszym porodzie ruszyła tylko lewatywa, ta kupowana w aptece.Jadłam buraki, sliwki, jabłka i nic, dopiero lewatywka, a własciwie 2 mnie ruszyły. A potem juz jakos szło gładko, ale nie jadłam jasnego pieczywa tylko ciemne, bo tm jest błonnik ktory rusza w takich sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: czy mlode mamy maja problem 14.09.05, 19:17 Polecam czopki glicerynowe,ok.6zl za 10sztuk, podaje sie je tez niemowlakom jak maja problemy z wyproznieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
prakseda_ka Re: czy mlode mamy maja problem 19.09.05, 14:04 potwierdzam czopki glicerynowe.. albo herbatka z kopry włoskiego - piję ją bo mały też ma problemy z kupką więc wychodze z załozenia, ze załatwimy dwiw za jednym piciem Kasia Odpowiedz Link Zgłoś